אין שום בעיה לקחת וורמוקס אם זה לעיתים רחוקות. אא"כ מדובר בילד רגיש במיוחד.הבת שלי בת 3 מתעוררת בלילה בצרחות ומוצאת לה כמה תולעים
והבן שלי בן שנה הרבה לא רגוע בלילה בלי שרואה משו, אבל הבנתי שתולעים יכולות להיות גם אם לא רואים אותם
מה הפיתרון?
ולמה כולם נגד הוורומקס?
אלה שרוצים להרוויח על "תרופות פלא"למה לא לתת וורמוקס?
מי נגד?
מסוכן מאוד!להכניס שום.
תרופת סבתא שעובדת פלאים!
ורמוקס מצוין לטיפןל ומיגור מיידי.אם הילדה בריאה לא נראה לי שיש בעיה בוורומוקס...
עם הבן בן שנה וחצי לפני וורמוקס חשוב להתייעץ עם רופא כי לא נותנים מתחת לגיל שנתיים אגב רופא יכול לבדוק האם אכן מדובר בתולעים אצלו
דרכים טבעיות
- אמבטיית סוכר - למלא אמבטיה עם מים חמימים ולשפוך חצי קילו סוכר, תולעים אוהבת סוכר ולכן הן יוצאות
- שתיית מיץ רימונים טבעי - יש לקנות בחנות טבע
למניעה
- הגיינה ולהקפיד לגזור ציפורניים ולבקש בגן שיגידו להורים לגזור, עד כמה שעוזר הבייצים מתיישבות מתחת לציפורניים
- לכבס מצעים פיגמות הלבשה תחתונה בהרתחה
לכל מי שיעשה את זה:יש סגולה ששמעתי ניסתי והיא עובדת מעולה:
מרתיחים חומץ במחבת ,
כשרותח טובלים פרוסת לחם פרוס משתי הצדדים,
מקררים, מניחים על התבור במשך 10 דקות
וכל התועלים יוצאות.
מצטרפתאצלי עזר גם למרוח כמות גדולה של אינוטיול, מהווה חסם לתולעת שלא יכולה לזחול בתוך זה. ככה פשוט.
אבל אם התולעים יצאו זה יהיה כואב, לא?יש סגולה ששמעתי ניסתי והיא עובדת מעולה:
מרתיחים חומץ במחבת ,
כשרותח טובלים פרוסת לחם פרוס משתי הצדדים,
מקררים, מניחים על התבור במשך 10 דקות
וכל התועלים יוצאות.
להרגעה מיידית זה למרוח אינוטיול (שום בחיים לא העזתי להכניס)אבל אם התולעים יצאו זה יהיה כואב, לא?
אני רוצה פיתרון להרגעה
וגם חייבים להרתיח את החומץ או שאפשר ישר מהבקבוק?
מצטרפת, אכן עוזר מאד, רק חשוב מאד למרוח את השום בוזלין - אחרת שורף מאד.להכניס שום.
תרופת סבתא שעובדת פלאים!
הורמוקס יעיל מאד אך היא התרופה היחידה בארץ נגד תולעים.ולמה כולם נגד הוורומקס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: