מה מסוכן בזה?
יש בבתי טבעהבת שלי בת 3 מתעוררת בלילה בצרחות ומוצאת לה כמה תולעים
והבן שלי בן שנה הרבה לא רגוע בלילה בלי שרואה משו, אבל הבנתי שתולעים יכולות להיות גם אם לא רואים אותם
מה הפיתרון?
ולמה כולם נגד הוורומקס?
אין קשר בכלל מתוקים או לסוכרשמעתי שזה מגיע ממתקים ואוכל מתוק
ממש ממש לאיש המון המון קשר. חוסר הגיינה רק גורם להדבקה הלאה. אבל הם נוצרים ממזונות סוכריים
גם מבוגרים אוכלים מתוקממש ממש לא
יש גם מבוגרים שסובלים מזה
ולאו דווקא מהדבקה מילדים
כשהילד/ תינוק בוכה ולא רגוע בלילה, תמיד תחשדי בתולעים.איך יודעים שיש תולעים?
שן שום מקולפת?אני שמתי לבני בן השנה- שום על הטבור- חברתי בעזרת פלסטר. ברוך ד' נעלמו כליל!
עצה שעוברת במשפחתינו מדור לדור...
להכניס שום- לא הייתי מנסה ואו ממליצה.
מסוכן מאוד!
איך הטעם? סביל לילדים?שמן זרעי דלעת..עושה פלאים
כף לבוגר בוקר וערב
וכפית לילד בוקר וערב (לפי מה שזכור לי ) ,כבר בבוקר רואים תולעים מתות בטיטול/לבנים/ניגוב
וגם, שמן בריא מאוד
כשהלכתי לקנות בבית טבע את הקלינתול , לא היה והמוכרת הביאה לי את השמן גרעיני דלעת, אמרה לי שזה ממש אותו הדבר, והקלינתול מבוסס על השמן הזה . ובנוסף ,רבע מהמחיר וכמות כפולה .
שווה לנסות. טבעי ומשפיע מהר.
אפשר ליראות אותןאיך יודעים שיש תולעים?
אם מכניסים למטה. אבל דרך הפה עם אוכל אין בעיה.יש כדורי שום המיועדות במיוחד להכנסה...
יש גם קפסולות שום........... הבת שלי קמה עם ריח של שום מהפה אבל היה המשך לילה שקט!!
ירק השום יכול להביא לכוויות.... לא נסיון אבל כך שמעתי....
כןאיך הטעם? סביל לילדים?
למרוח ממש בתוכו? עד כמה להכניס?גם מריחה של ווזלין באזור מונע מהתולעים לזחול החוצה.
התולעים יוצאים בד"כ בחצות הלילה, תמרחי את הווזלין לפני חצות. (יש ילדים שלא נעים להם המגע של הווזלין ולכן לא למרוח מוקדם מידי)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: