בריאות תולעים... מה הפיתרון?

YNG

משתמש פעיל
יש סגולה ששמעתי ניסתי והיא עובדת מעולה:
מרתיחים חומץ במחבת ,
כשרותח טובלים פרוסת לחם פרוס משתי הצדדים,
מקררים, מניחים על התבור במשך 10 דקות
וכל התועלים יוצאות.
עובד מעולה גם עם חומץ רגיל מהבקבוק, ואפשר לשים אותו על חתיכת צמר גפן, מצמידה פלסטר על הטבור

יונלה

משתמש מקצוען
צריך להבין שהתולעים מפריעות רק כשהן יוצאות מהמעים לפי הטבעת וגם מתרבות רק שם.
שום עוזר יותר מהכל כי הוא גם מונע באופן מיידי את היציאה וגם באותו האופן מונע את ההתרבות (בניגוד לוורמוקס שלוקח לו יומיים להשפיע)
אצלי עזר גם למרוח כמות גדולה של אינוטיול, מהווה חסם לתולעת שלא יכולה לזחול בתוך זה. ככה פשוט.

אפילו כמות יפה של טלק עשתה את העבודה ברוב המקרים, שוב על אותו בסיס שהתולעת לא יכולה לזחול בתוך זה.

אבל בכל הפתרונות הנ"ל, שום, אינוטיול או טלק, צריך להיות עקבי ולהמשיך לשים במשך כמה ימים(לא בטוחה כמה) כדי למנוע את התרבות התולעים. מספיק שערב אחד לא שמת והתולעת כבר יוצאת ומתרבה וחוזר חלילה.

גם מי שיותר מתאים לו פתרון תרופתי, הפתרונות הנ"ל הם מידיים ומצילים נפשות עד שהוורמוקס משפיע.
גם מריחה של ווזלין באזור מונע מהתולעים לזחול החוצה.

התולעים יוצאים בד"כ בחצות הלילה, תמרחי את הווזלין לפני חצות. (יש ילדים שלא נעים להם המגע של הווזלין ולכן לא למרוח מוקדם מידי)

יונלה

משתמש מקצוען
איפה אפשר להשיג את הג'ל?

דו משמעי

משתמש מקצוען
1706532473710.png

שרה 2020

משתמש פעיל
2 הילדים שלי סבלו מאד היה להם תולעים ענקיות
לא ידעתי שיש להם עד שראיתי בעיניים שלי
נתתי להם וורמוקס פעם אחת והכל עבר
כמובן שחשוב לתת מניעה כמו שאמרו אחרים
גרעיני דלעת כמוסות שם ועוד...

עגיל

משתמש פעיל
תודה לכולם על העצות!
שמתי וזלין- אבל התולעים עדיין חוגגות
חומץ- הילדה לא מסכימה, אבל לפני יומיים שמנו לה תוך כדי שינה ואח"כ ראינו המווון תולעים בחוץ
אז השאלה- מה חומץ עוזר? זה אמור גם להרגיע? כי הבן שלי הרבה פעמים לא רגוע בלילה אז חשבתי לשים לו חומץ במידה ויש לו תולעים ולא רואים,
זה יכול לעזור שירגע?

חילזון

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה לכולם על העצות!
חומץ- הילדה לא מסכימה, אבל לפני יומיים שמנו לה תוך כדי שינה ואח"כ ראינו המווון תולעים בחוץ
אז השאלה- מה חומץ עוזר? זה אמור גם להרגיע? כי הבן שלי הרבה פעמים לא רגוע בלילה אז חשבתי לשים לו חומץ במידה ויש לו תולעים ולא רואים,
זה יכול לעזור שירגע?
תני לה וורמוקס ויגמר לה הסבל.

חילזון

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
נתתי לפני תקופה כבר, כל כמה זמן אפשר לתת? ואז נותנים ח"פ או שצריך שוב פעם אחרי כמה ימים?
לתת כמה שצריך. הסבל מטורף ויש פתרון אז למה לסבול? אפשר לתת מינון יותר קטן גם עובד..מניסיון

RRL

משתמש מקצוען
D I G I T A L
תודה לכולם על העצות!
זה יכול לעזור שירגע?
@עגיל
למה את נותנת להם לסבול? וורמוקס וזהו!!
זה סבל נוראי, אל תחכי דקה!!!
במניעה וכו' תטפלי כשיגמר הסבל.
שימי לב-לוקח בין יום ליומיים עד שהוורמוקס משפיע אז נכונו להם עוד כמה ימים של סבל.
למה את מחכה???? אין שום בעיה להביא שוב, יש בעיה להשאיר ילד סובל (לעניות דעתי)
גם הרופא יגיד לך ככה (כמובן תשאלי)

הילדים מחכים שתושיעי אותם! אל תחכי יותר!!

YNG

משתמש פעיל
גם הרופא יגיד לך ככה (כמובן תשאלי)
הרופא שלי טוען שהורמוקס לא עוזר.
עד שנותנים את המנה השניה ועד שזה משפיע, מגיעה ההדבקה הבאה.
צריך לשמור על הגיינה ולטפל בתרופות סבתא מיידיות. מנסיון שלי הן עוזרות.
ואם הילד מרביץ ולא רגוע, קופץ במיטה ולא נרדם, אז תדעו שזה הסיבה.

אולי מעניין אותך גם...