אני הראשון (וכנראה גם אחרון) שדיבר איתו על הנושא, הוא הבין מלמעלה שמן הסתם זה עבודה בחברה חילונית אבל לא הבין את כל המשמעויות.או שכשמישהו 'חפר' לו על 'איך הוא הולך לעבודה מעורבת' - הוא פתאום 'הבין' שמדובר בעבודה מעורבת.
אני הראשון (וכנראה גם אחרון) שדיבר איתו על הנושא, הוא הבין מלמעלה שמן הסתם זה עבודה בחברה חילונית אבל לא הבין את כל המשמעויות.או שכשמישהו 'חפר' לו על 'איך הוא הולך לעבודה מעורבת' - הוא פתאום 'הבין' שמדובר בעבודה מעורבת.
גם בחברות חילוניות עושים להם מחלקה נפרדתוברור שאלפי הבנות הנוהרות לתכנות וראיית חשבון עושות זאת בשביל לעבוד במטריקס ודומותיה.
מה ההבדל בין הגברים של היום לנשים של לפני 15 שנה?גם בחברות חילוניות עושים להם מחלקה נפרדת
אני בעד.מה ההבדל בין הגברים של היום לנשים של לפני 15 שנה?
ככל שיהיו יותר מתכנתים שידרשו את זה יהיה את זה.
נראה לי שכתבתי מספיק ברור לעיל שלא באתי לפסוק מה אסור ומה מותר.כבוד הרב @ynigun שליט"א
כולנו הבנו שכבודו מתנגד עקרונית לכל עבודה של חרדים במקום מעורב.
בנושא ההלכתי כל אחד ישאל את רבותיו, וכעת אבקש שהאשכול יעסוק בשאלות ענייניות, לטובת אלו שכן מעוניינים להשתלב בעולם ההייטק.
קוצו של יוד? נו באמת?!מה כל הדיונים והדיוקים על קוצו של יוד בנוסח הפרסומת?....
זה לא אי דיוק אלא הדחקה של נושא מהותיהדברים ברורים לכל בר דעת. למה זה כל כך משנה עד כמה משרד הפרסום דייק בניסוחים.
קוצו של יוד? נו באמת?!
זה לא אי דיוק אלא העלמה הדחקה של נושא מהותי
אי דיוק היה אם היו מזכירים את הנושא בחצי מילה איכשהו אבל לא מדייקים
מה באמת?מה השכר הממוצע ליוצאת סמינר עם תעודה של מה"ט?
דווקא ראיתי פוסט בו מדריך מתאר איך מגיעים ליום מיון אנשים תמימים שלא יודעים מימינם ומשמאלם, ומגלים בורות מדהימה בכל מה שנוגע להייטק, מן הסתם לא עברו את המיונים, אבל לא כל אחד שהוא תמים זה אומר שהוא טיפש.אתה מצייר פרופיל של אדם תמים (יותר מדויק, אדם מאוד לא חכם) שהולך ליפול בפח כי הוא לא מבין כלום בחיים ומקבל החלטות גורליות על סמך פרסומות.
אני לא אומר שאנשים כאלה לא קיימים. אבל לא נראה שהם יסיימו את הקורס, ובכל מקרה בשום אופן לא יתקבלו לעבודה. כך שאין מה לחשוש.
בין מינימום ל25,מה באמת?
אני ניזון רק משמועות, אשמח לקבל טווח ריאלי
מה ההבדל בין רבטק למיגו?
מה ההבדל בין רבטק למיגו?
אתה מהמר על המקצועיות של הפסיכולוגים ואנשי ההייטק במקום פשוט לפרסם פשוט מה לשאול את הרב.בתהליך הסינון המועמדים יושבים עם אנשי הייטק ופסיכולוגים, שבודקים גם את הנושא הזה.
בוגרי מיגו מיועדים לעבוד במקומות מעורבים יותר מאשר הלומדים תיכנות במקומות או דרכים אחרות?הסינון וכו' נחמד אבל זה לא מבטיח ב200% אחוז את ההחזר ההשקעה.
היה הוגן אם היית מציג את כל הסיכונים בהתחלה ולא נותן תחושה שזה עם אפס סיכונים
בפרט שאתה מוזן רק ממה שהם מספרים לך ועדיין לא ראית איך זה נראה ביציאה לתעסוקה, האם קשה למצוא עבודה וכו' למשל יתכן שהוא בסוף לא ימצא עבודה כי הוא יתעקש שלא לעבוד עם נשים חילוניות פרוצות
לא, אבל זה יכול להישמע שהם מיועדים פחות (גם אם מדובר באדם תמים, זה לא אומר שצריך לזלזל בו בשל תמימותו).בוגרי מיגו מיועדים לעבוד במקומות מעורבים יותר מאשר הלומדים תיכנות במקומות או דרכים אחרות?
על זה נאמר: אף אחד לא עובד אצלך.לא, אבל זה יכול להישמע שהם מיועדים פחות (גם אם מדובר באדם תמים, זה לא אומר שצריך לזלזל בו בשל תמימותו).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: