כשנקבל את השמות מהעיריותלאשל חבד
רציתי לשאול אני קיבלתי הודעה מהעיריה שאני זכאית כבר יותר מחודשיים מתי אני יקבל את התווים?
כשנקבל את השמות מהעיריותלאשל חבד
רציתי לשאול אני קיבלתי הודעה מהעיריה שאני זכאית כבר יותר מחודשיים מתי אני יקבל את התווים?
0777711174איך אני יכולה לבדוק איפה הכרטיס שלי?
כי אבא שלך למרות שידע כנראה שאתה נשוי, ניצל את זה שאתה גר בעיר אחרת, ורשם אותך כאחד שגר איתו כדי שיוכל לקבל הנחה בארנונהקיבלתי הנחה בארנונה בבית שמש כבר לפני כמה חודשים ובעירייה שלחו לי הודעה שאני זכאי ושהעבירו את הפרטים שלי לאשל חב"ד ומאז כמה שאני מתקשר לאשל חב"ד הם אומרים לי שאני מעודכן אצלם אבל לא כבית אב אלא תחת אבא שלי בזמן שבעיריית בית שמש יש לי הנחה 80 אחוז מה עושים?
אין צורך לעדכן, פעם בכמה חודשים, עירית ירושלים מעבירה אלינו את הנתונים, ואז נוכל לטפל בהנפקת ובמשלוח הכרטיס@אשל חב"ד
קיבלנו הנחה בארנונה של 90% מעיריית ירושלים
במענה הטלפוני של אשל ירושלים אומרים שזה טרם עודכן
אמרו שם גם שזה רלוונטי רק עד סוף שנת 23
איך ואיפה מעדכנים את הזכאות?
תודה
כנ"ל, ממתינים בסבלנות.
אם קיבלתם מהעיריה את ההנחה המקנה זכאות אוטומטית לכרטיס או את אישור הזכאות לכרטיס במידה והגשתם בקשה עצמאית לכרטיס לפני סוף דצמבר, מובטח לכם שבהמשך תקבלו כרטיס , זה יקח זמן עד שהשם יגיע אלינו מהרשות, אבל בסוף תקבלו.@אשל חב"ד
אבל בעיריה אומרים שאם לא נעדכן עד סוף דצמבר לא נקבל?!
@אשל חב"דאם קיבלתם מהעיריה את ההנחה המקנה זכאות אוטומטית לכרטיס או את אישור הזכאות לכרטיס במידה והגשתם בקשה עצמאית לכרטיס לפני סוף דצמבר, מובטח לכם שבהמשך תקבלו כרטיס , זה יקח זמן עד שהשם יגיע אלינו מהרשות, אבל בסוף תקבלו.
@אשל חב"ד רציתי לדעת אם יש עדכוןהכרטיס בהדפסה זמן המתנה 3 שבועות
הכרטיס במשלוח@אשל חב"ד רציתי לדעת אם יש עדכון
בקשה עצמאית מתבצעת ברשות, לא אצלנו.@אשל חב"ד
זו בדיוק השאלה שלי:
איך מגישים בקשה עצמאית?
אפשר לינק?
באתר לא מצאתי - רק אופציה לתרומה
תודה
אבל אנחנו כן גרים שנינו באותו עיר שנינו גרים בבית שמש ואבא שלי לא ניצל כלום הוא פשוט לא שם לב מה אני צריך לעשות עכשיו וגם אשתי לא מתעדכנתכי אבא שלך למרות שידע כנראה שאתה נשוי, ניצל את זה שאתה גר בעיר אחרת, ורשם אותך כאחד שגר איתו כדי שיוכל לקבל הנחה בארנונה
פשוט לא שמו לב רק עכשיו התחתנתי ועדיין לא הספיקו להוציא אותי ובעצם בעירייה היו צריכים להוציא אותי שהרי קיבלתי הנחה על עצמילמה ההורים שלכם הגישו אתכם בהנחה שלהם?
בתחילת 2023 גרתי עדיין עם ההורים ורק באמצע התחתנתילמה ההורים שלכם הגישו אתכם בהנחה שלהם?
ההורים שלך קיבלו עבורך, קח מאבא את הכסף.בתחילת 2023 גרתי עדיין עם ההורים ורק באמצע התחתנתי
אין צורך להגיש, ראו תשובות קודמות.@אשל חב"ד
קיבלתי השבוע הודעה על הנחה בארנונה.
אני מנסה להגיש את הטופס לבקשה ולא מאשר לי לבחור את הרשות בה אני מתגוררת את ירושלים.
יש דרך נוספת להגיש? מה הפתרון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: