אתה כותב אני עם אותה בעיה (שומע כבר חודשיים בהדפסה), ושניה אחרי זה אתה מספר סיפור שונה לחלוטין שקיבלת כבר, והגשת בקשה נוספת וכו' .
אתם 2 אנשים שמשתמשים באותו שם משתמ
כתבתי שקיבלתי זכאות ולא כתבתי שקיבלתי את הכרטיס המיוחל..
אתה כותב אני עם אותה בעיה (שומע כבר חודשיים בהדפסה), ושניה אחרי זה אתה מספר סיפור שונה לחלוטין שקיבלת כבר, והגשת בקשה נוספת וכו' .
אתם 2 אנשים שמשתמשים באותו שם משתמ
כתבתי שקיבלתי זכאות ולא כתבתי שקיבלתי את הכרטיס המיוחל..
ירושליםבאיזה עיר
שלום אני הגשתי מסמכים ואושרתי (כפי שמופיע באתר של עריית ירושלים) אבל אצל "אשל חבד" אני לא מופיע במערכת וגם לא קיבלתי שום מידע, האם תוכל לעזור לי?המלחמה הסתיימה, החלוקה מתבצעת כסדרה.
אני כבר מחכה למעלה מחודש וחצי ועוד לא מעודכן כלום!!גם אחרי שהעיריה מעבירה (אם העבירה) צריך להמתין כשבוע ימים עד לבדיקת מירשם, לאחר אישור תקינות / הודעת שגיאה ממרשם האוכלוסין, השם עולה למערכת הממוחשבת.
לכל תושבי ירושלים הממתינים, קיבלנו רק לפני יומיים את הרשימה מעירית ירושלים, הרשימה עוברת למירשם האוכלוסין לבדיקה, ורק לאחר מכן עולה למערכת שלנו, זה תהליך שאורך שבוע, תנסו להתקשר שוב, בשבוע הבא, אם עדיין שמכם לא שם, משמעות הדבר שגם ברשימה החדשה שקיבלנו מעירית ירושלים לא הייתם.@אשל חב"ד
מה אני עושה למעשה ??
כבר שלחתי עוד פעם פניה לעריה שזה עוד לא מופיה באשל חב'ד וענו לי שיתפלו בזה ואחרי כמה ימים אתקשו אלי מהעריה שזה טופל
ולמעשה אומרים לי באשל חב''ד שאני לא זכאי
תודה רבה
יכול להיות שבגלל זה יש קשר לטלפונים ממרשם האוכלוסין שהתקשרו אלי?לכל תושבי ירושלים הממתינים, קיבלנו רק לפני יומיים את הרשימה מעירית ירושלים, הרשימה עוברת למירשם האוכלוסין לבדיקה, ורק לאחר מכן עולה למערכת שלנו, זה תהליך שאורך שבוע, תנסו להתקשר שוב, בשבוע הבא, אם עדיין שמכם לא שם, משמעות הדבר שגם ברשימה החדשה שקיבלנו מעירית ירושלים לא הייתם.
אבל אני תושב בית שמש וכמו שאמרתי לך שהתקשרו אלי מהעריה בסוף שבוע שעבר שהפרטים עוברו לאשל חב''דלכל תושבי ירושלים הממתינים, קיבלנו רק לפני יומיים את הרשימה מעירית ירושלים, הרשימה עוברת למירשם האוכלוסין לבדיקה, ורק לאחר מכן עולה למערכת שלנו, זה תהליך שאורך שבוע, תנסו להתקשר שוב, בשבוע הבא, אם עדיין שמכם לא שם, משמעות הדבר שגם ברשימה החדשה שקיבלנו מעירית ירושלים לא הייתם
בשיחה שקיבלת הם אמוים לשאול אותך האם הכרטיס הישן עדיין ברשותך או שבעת העדכון לזכאות הם אמרו לך להתקשר למספר מסוים כדי לעדכן פרטים ושם הם גם שואלים האם הכרטיס הקודם עדיין עצלך.
תתקשר למוקד הממוחשב 0777711174 ותבצע את השיוך של הכרטיס הישן.@אשל חב"ד
קיבלתי הודעה על אישור הזכאות ושהכרטיס בתהליך הנפקה.
נשאר לי הכרטיס שלכם מהחלוקה הקודמת בקורונה,
איך אפשר לעשות שהכסף ייכנס לכרטיס הישן שיש אצלי?
הבהירו לכולם 456 פעם באשכול הזה שאין לכם כח לדפדף בו.לאשל חב"ד
שלום רב
אם מגיע לנו יותר מ1000 ש"ח איך מטעינים את כל הסכום, עכשיו הטענו 1000 ונותר עוד זכות של 725 ש"ח, יש לי כרטיסים מתקופת הקורנה, האם צריך להטעין ב2 כרטיסים, או שהכל נטען בכרטיס אחד.
תבהירו לכולם
תדודה רבה
מתקשרים אליהם ומודיעים על אובדן.@אשל חב"ד, מה עושים אם הכרטיס נעלם? היתה בו יתרה גבוהה
מה המספר?מתקשרים אליהם ומודיעים על אובדן.
0777711174
מה המספר?
ולגבי חישוב ההכנסות,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: