מאיפה מערייה או ממשרד הפניםככל הנראה העבירו או שהתחילו להעביר כי הבוקר קיבלתי הודעה שאני זכאי (אחרי שההנחה אושרה לפני כחודש)
מאיפה מערייה או ממשרד הפניםככל הנראה העבירו או שהתחילו להעביר כי הבוקר קיבלתי הודעה שאני זכאי (אחרי שההנחה אושרה לפני כחודש)
לא
תתקשר למוקד 0777711174אני גר בביתר בלי ארנונה והגשתי בקשה מזמן ולא קיבלתי שום הודעה
מישהו יודע מה אם זה?
ב"ה קבלתי הודעה קולית כי אני זכאי לתווים אלו.תתקשר למוקד 0777711174
יש מגבלה של חיוג למוקד של 3 פעמים ביום (היו אנשים שהתקשרו כל 10 דקות).ב
ב"ה קבלתי הודעה קולית כי אני זכאי לתווים אלו.
התקשרתי לטל שאמרו בהודעה (0777711179) ולא נקלט ובפעם השניה אומרים בתקליט כי אין לך עוד אפשרות להתקשר היום תנסה מחר. רציתי לדעת למה צריך להתקשר ולמה לא נותנים עוד אפשרות להתקשר היום.
ב. אנחנו שמרנו את התווים מאז תקופת הקורנה, האם אפשר להפעיל אותם או שצריך להמתין שיבואו התווים החדשים.
בתודה ובברכה על האכפתיות שאתם עונים כאן בפורום
תזכו למצוות
רק העיריה יכולה לתקן או להוסיף, אנחנו מעבירים אליהם את הצילומים, אם לא קרה כלום, כנראה שהעיריה לא ביצעה את התיקון או את ההוספה.תודה ל @אשל חב"ד על המענה המיחוד
אני קיבלתי לפני החגים אבל רק על ההורים ולא על הילדים שלי שלחתי ממיל עם צילום תז וספח עוד לפני החגים ולא קרה עם זה כלום מה עלי לעשות?
גם אחרי שהעיריה מעבירה (אם העבירה) צריך להמתין כשבוע ימים עד לבדיקת מירשם, לאחר אישור תקינות / הודעת שגיאה ממרשם האוכלוסין, השם עולה למערכת הממוחשבת.קיבלתי אישור מעיריית בית שמש ב7/11 ומייל שהפרטים הועברו
אתמול קיבלתי עוד הודעה שפרטי הועברו לאשל ירושלים ועדיין בטלפון אני לא מעודכן
מה התהליך עכשיו?
תבדוק שוב בבקשה, לדעתי כבר לא אומרים בהדפסה.
אשמח לדעת אם הסתדר
גם אני באותה בעיה
גם אני עם אותה בעיה, וכנראה שהתירוץ שלהם הוא המלחמה אבל גם במלחמה זה כבר מדי הרבה זמן.יש לנו 70% הנחה בארנונה ואנחנו זכאים לקבל תלושי מזון
אך אין לנו כרטיסים ועדכנו ע"כ לפני סוכות.
מסוכות אומרים לנו בקו שהכרטיסים בהדפסה ומשך זמן ההדפסה הוא 3 שבועות.
כבר עברו חודשיים!!
איך אני מברר מה קורה עם זה?
תודה מראש!
באיזה עירקיבלתי זכאות אוטומטית בערב סוכות בגלל הבטחת הכנסה אבל כמובן רק 50 % ואחרי זה הגשתי בקשה בעיריייה כדי שיהיה לי 100% וקיבלתי אישור ב 29.10 אבל במוקד אשל חבד עדיין לא מעודכן 100%, נשמח למידע
המלחמה הסתיימה, החלוקה מתבצעת כסדרה.גם אני עם אותה בעיה, וכנראה שהתירוץ שלהם הוא המלחמה אבל גם במלחמה זה כבר מדי הרבה זמן.
אתה כותב אני עם אותה בעיה (שומע כבר חודשיים בהדפסה), ושניה אחרי זה אתה מספר סיפור שונה לחלוטין שקיבלת כבר, והגשת בקשה נוספת וכו' .גם אני עם אותה בעיה, וכנראה שהתירוץ שלהם הוא המלחמה אבל גם במלחמה זה כבר מדי הרבה זמן.
משרד הפנים אישרו לי לפני כחודש וחצי ועדיין אף אחד לא פנה אלי. האם תוכל לפנות אלי באישי? ממש אודה...מה הקשר של אשל חבד להודעות שאת מקבלת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: