עירית ירושלים מרכזת שמות ומעבירה אלינו פעם בחודש.@אשל חב"ד
קיבלתי הודעה מעיריית ירושלים לזכאות אחר בקשת חריגים
עבר מאז שבוע ועדיין אינני מעודכן במערכת שלכם?
עירית ירושלים מרכזת שמות ומעבירה אלינו פעם בחודש.@אשל חב"ד
קיבלתי הודעה מעיריית ירושלים לזכאות אחר בקשת חריגים
עבר מאז שבוע ועדיין אינני מעודכן במערכת שלכם?
עירית ירושלים טוענת שתעביר השבוע רשימה (לאחר שחלף יותר מחודש ימים מאז העבירה לאחרונה), מקווים שיעבירו.
תבדוק שוב בבקשה, לדעתי כבר לא אומרים בהדפסה.יש לנו 70% הנחה בארנונה ואנחנו זכאים לקבל תלושי מזון
אך אין לנו כרטיסים ועדכנו ע"כ לפני סוכות.
מסוכות אומרים לנו בקו שהכרטיסים בהדפסה ומשך זמן ההדפסה הוא 3 שבועות.
כבר עברו חודשיים!!
איך אני מברר מה קורה עם זה?
תודה מראש!
שגיאת מרשם, פירושו שאין התאמה בין השם והפרטים שקיבלנו מהרשות ובין השם והפרטים כפי שרשומים במרשם האוכלוסין.לכבוד אשל חב"ד
אני חוזר ושואל כבר לפני תקופה ארוכה מאד אני מנסה ליצור עמכם קשר ללא הצלחה בטלפון ההודעה שאני זכאי אך יש איזהו בעיה ברישום אוכלסין, שלחתי מייל כמה פעמים ונעניתי שיסתדר בזמן הקרוב כבר עברו כחודשיים ואין איזה התקדמות כל שהיא.
מה עלי לעשות?
אשמח לדעת אם הסתדריש לנו 70% הנחה בארנונה ואנחנו זכאים לקבל תלושי מזון
אך אין לנו כרטיסים ועדכנו ע"כ לפני סוכות.
מסוכות אומרים לנו בקו שהכרטיסים בהדפסה ומשך זמן ההדפסה הוא 3 שבועות.
כבר עברו חודשיים!!
איך אני מברר מה קורה עם זה?
תודה מראש!
בדקתי ועדין אומריםתבדוק שוב בבקשה, לדעתי כבר לא אומרים בהדפסה.
בתקליט הם אומרים אתם רשומים אצלנו כזכאים לקבל כרטיס אך אימות הפרטים שלכם מול מרשם האוכלוסין טרם הסתיים אנא התקשרו אלינו בעוד שלשה ימים....עירית ירושלים טוענת שתעביר השבוע רשימה (לאחר שחלף יותר מחודש ימים מאז העבירה לאחרונה), מקווים שיעבירו.
עכשיו יום רביעי, תספור 3 ימים, ותתקשר שוב.בתקליט הם אומרים אתם רשומים אצלנו כזכאים לקבל כרטיס אך אימות הפרטים שלכם מול מרשם האוכלוסין טרם הסתיים אנא התקשרו אלינו בעוד שלשה ימים....
אנו ירושלמים והתקליט אותו תקליט מתי יגיע ה"עוד שלשה ימים"
בברכה
תשלח לי בפרטי את הפרטים ואבדוק.בדקתי ועדין אומרים
@אשל חב"ד תוכלו לעדכן כאן אם כבר העבירו או כשיעבירו את הרשימה לטובת כל מי ששאל כאן מתי יתעדכן? תזכו למצוותעירית ירושלים טוענת שתעביר השבוע רשימה (לאחר שחלף יותר מחודש ימים מאז העבירה לאחרונה), מקווים שיעבירו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: