אדם הראשון
משתמש צעיר
כמה זמן להערכתך?אוטומטי אבל יקח זמן
כמה זמן להערכתך?אוטומטי אבל יקח זמן
לא ידועכמה זמן להערכתך?
גם אצלי אותו דבריש שם מקום שאת יכולה להוסיף עוד שורות
לבן זוג ולכל ילד
רק מוזר לי למה אפשר להוסיף רק עד שלוש ילדים, מה עם השאר?
הפלוסים נותנים לי לפתוח רק עוד 4 שורות לבן זוג ול- 3 ילדים בלבד
צפה בקובץ המצורף 1473698
45 דקות לקח לי להגיש, לא אמיתיגם אצלי אותו דבר
את מבקש הבקשה גם צריך למלאות שם, וגם את הבן\בת זוג אז לא נשאר מקום לשאר הילדים
וזה מה ששאלתי מה צריך למלאות שם
לא הבנתי אז מה בסוף לעשות את ההורים לא לכתוב או את חלק מהילדים??45 דקות לקח לי להגיש, לא אמיתי
בכל אופן השארתי את זה ככה
ובסוף התהליך כתבתי להם את מספר הנפשות
לא נראלי שאפשר לדלג על ההורים כי הם רוצים שיכתבו שם הכנסותלא הבנתי אז מה בסוף לעשות את ההורים לא לכתוב או את חלק מהילדים??
הוא ניסה ולא מצליח להוציא אפילו מאזור אישי ממשלתיספח אפשר להוציא באינטרנט באיזור האישי הממשלתי.
סביר שאין בעיה שפג התוקף של הת"ז, זה מאושר גם להזדהות בבחירות.
צריך להיות 2023יש לנו הנחה 70% לארנונה בעירית ירושלים לשנת 2022, ובכל זאת במענה אומרים שאין לנו זכאות לתווי מזון. מדוע?
1. https://betshemesh.muni.il/articles/item/1261/דפדפתי הרבה באשכול, אני מניחה שיש תשובה אבל לא מצאתי..
1. אם אני גרה בבית שמש וכרגע לא משלמת ארנונה, איך ולמי אני מגישה בקשה?
2. אם בהמשך השנה אני עוברת דירה וכן ישלם ארנונה, פשוט לחכות ואז יעבור אוטומטי? או כן להגיש את הבקשה?
הערייה כל הזמן מעבירה נתונים?
כאן בתוקף עד 22/10 למניינם !!1. אם אני גרה בבית שמש וכרגע לא משלמת ארנונה, איך ולמי אני מגישה בקשה?
אולי סיימתם את מה שהיה אמור להיכנס לפי הזכאות שלכם.יש לי כרטיס אחד ובכל כמה ימים נטען לי עוד להשלמה ל995 ש"ח(לפי כמה שכבר השתמשתי)
מלפני החג האחרון לא נטען למרות שלא הכל נטען בכרטיס
ידוע למה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: