הרשות טרם העבירה את שמכם אלינו, כשיעבירו תשמע על כך במענה הקולי הממוחשב.@אשל חב"ד
קיבלתי הנחה 70% לפניי כחודש
ובמענה קולי שלכם לפי הת.ז הוא אומר שאין מידע על זכאות
צריך להגיש באופן אחר?
הרשות טרם העבירה את שמכם אלינו, כשיעבירו תשמע על כך במענה הקולי הממוחשב.@אשל חב"ד
קיבלתי הנחה 70% לפניי כחודש
ובמענה קולי שלכם לפי הת.ז הוא אומר שאין מידע על זכאות
צריך להגיש באופן אחר?
תגישי עכשיו בקשה לעירית בית שמש, בתנאי שאתם רשומים בת.ז. כתושבי המקום.דפדפתי הרבה באשכול, אני מניחה שיש תשובה אבל לא מצאתי..
1. אם אני גרה בבית שמש וכרגע לא משלמת ארנונה, איך ולמי אני מגישה בקשה?
2. אם בהמשך השנה אני עוברת דירה וכן ישלם ארנונה, פשוט לחכות ואז יעבור אוטומטי? או כן להגיש את הבקשה?
הערייה כל הזמן מעבירה נתונים?
כנראה שטרם העבירו אלינו את שמכם.יש לנו הנחה 70% לארנונה בעירית ירושלים לשנת 2022, ובכל זאת במענה אומרים שאין לנו זכאות לתווי מזון. מדוע?
@אשל חב"ד
מחכים.הבקשה להנחה לשנת 2023 עדיין ממתינה לבדיקת האגף...
מה אפשר לעשות?
אני לא מתמצא בנושא@אשל חב"ד
אני רואה שאתה פה
מה צריך להיות רשום בתצהיר לפני דיין/עורך דיין?
ואצל מי אפשר לחתום את זה
זה המסמך היחיד שחסר לי בשביל להגיש את הבקשה של עירית ירושלים
למה הם דורשים את זה ומשרד הפנים לא דורשים?
וכן ההם דתות נחשב מלגות או לא?
מי שמאשר את עידכון מספר הילדים, זה הרשות המקומית, כרגע זה לא בעדיפות שלהם כנראה, כשהם יאשרו את התוספת נעדכן אצלנו.שלחתי מייל לאשל חבד לפני כמה שבועות לעדכון מספר ילדים כפי ההוראות בקו של אשל חבד עם צילום ת.ז. וספח, והם לא עדכנו . מה עלי לעשות?
היא תקבל
ועדיין לא נושענו,תודיעי פה כשתקבלי
אני רוצה תשובה !!!!!!!!!@אשל חב"ד
פה חייבים למלאות דוקא הכתובת המופיע בת.ז.
וזה בשלב 2 ג"כ ???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: