נכון.ולכן... הם כן יסתכלו על הביטוח לאומי והדמי לידה?
נכון.ולכן... הם כן יסתכלו על הביטוח לאומי והדמי לידה?
דמי הלידה נחשבים להכנסה, כמו משכורת. מחשבים אותם במקום את המשכורת.ולכן... הם כן יסתכלו על הביטוח לאומי והדמי לידה?
מה הפקידה שנולדה אתמול אומרת לא קשור למציאות.ניסיתי להתקשר לעירייה ושם הם אומרים שאין להם מושג בענין ושזה קשור רק למשרד הפנים ולא אליהם אז אם יש למישהו מידע לגבי בית שמש נשמח לתגובות
נטענו לי 990 ש"ח ואמור להיטען לפי החשבון 2225
משהו יודע איך זה עובד?
הסבירו כאן כמה פעמים שמטעינים תחילה באיזור אלף וככל שמשתמשים ומפנים מקום נטען עוד ועוד עד להשלמת הסכום
עדיין לא טיפלנו במקבלי הבטחת הכנסהאן לי ארנונה [אני גר בשכירות}אשל חב"ד
www.prog.co.il
האם הבטחת הכנסה קשורה
אם אושרת אוטומטית, עדיף שמישהו יקבל עבורך את הכרטיס החדש בכתובת הישנה@אשל חב"ד
אשמח לדעת , הגשתי בקשה לשינוי כתובת (עקב מעבר דירה משני אזורים של אש"ל) דרך המוקד הממוחשב
כבר לפני 3 שבועות וזה לא מתעדכן - כל פעם אומרים לי שיש בקשה בנושא,
יש צורה אחרת לעדכן ? מענה קולי כל שהוא?
תודה
אם ההנחה מעל 70 אחוז ומסיבות כלכליות, אתה זכאי אוטומטי בבני ברק, אם אתה לא מופיע כרגע, יתכן והעיריה לא הספיקה להעביר את השם שלך לפתחון לב@אשל חב"ד
אני מופיע בכתובת בבני ברק
ואשתי והילדים בבאר שבע (למעשה גרים בבני ברק)
את ההנחה בארנונה קבלנו בבני ברק
בבטחון לב בדקנו ואנו לא מופיעים
מה עלי לעשות?
יש בירושלים עוד אלפים רבים באותו מצב, הבקשות בבדיקה, ברגע שתאושר, אוטומטית תקבל גם כרטיס.@אשל חב"ד
הגשתי בקשה להנחה בארנונה בירושלים
הבקשה התקבלה,
אולם לא נבדקה עדיין (כבר חודשיים),
שנה שעברה קיבלתי הנחה,
האם אצטרך לחכות לאישור ההנחה של 2023 ?
מקבלי הנחה לשנת 2023לפי איזה שנת ארנונה זה מעודכן?
ואם לא הספקתי להגיש אני יכול עדיין להגיש?מקבלי הנחה לשנת 2023
תפנו למוקד הטלפוני@אשל חב"ד שלום וברכה, הכרטיס שלנו הוטען לפי המענה הטלפוני ב-900 ש"ח פלוס
ערכנו עם זה אתמול קניה אחת קטנה במכולת שכונתית, היום אומרים שיש יתרה של 20 ש"ח
מאחורי הכרטיס רשום שהוא שייך לישראכרט, המענה הקולי של ישראכרט אינו מזהה את הכרטיס, למי פונים? מה אפשר לעשות ??
בירושלים הסתיימו בקשות ההנחה לארנונה בסוף אוגוסט.ואם לא הספקתי להגיש אני יכול עדיין להגיש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: