אחד מבני החבורה
משתמש פעיל
אם אתם ניצולי שואה, או זכאים להבטחת הכנסה, זה הגיוני.
אשל חב"ד
www.prog.co.il
האם הבטחת הכנסה קשורה
אם אתם ניצולי שואה, או זכאים להבטחת הכנסה, זה הגיוני.
ניסיתי להתקשר לעירייה ושם הם אומרים שאין להם מושג בענין ושזה קשור רק למשרד הפנים ולא אליהם אז אם יש למישהו מידע לגבי בית שמש נשמח לתגובותאזור בית שמש למי שייך?
אני די חדש במערכת אז לא אוכל לכתוב מדי הרבה הודעות, מוגבל ל-3 בשעהלא הצלחתי לראות באתרים שלהם לפי איזה איזור זכאים.
איזור המרכז למי פונים?
אותו דבר בבני ברקניסיתי להתקשר לעירייה ושם הם אומרים שאין להם מושג בענין ושזה קשור רק למשרד הפנים ולא אליהם אז אם יש למישהו מידע לגבי בית שמש נשמח לתגובות
אני חושב שלפתחון לב....ולגופה של שאלה, המרכז שייך לאשל חב"ד, כך נראה לי
מי שיש לו הנחה בארנונה 70% ומעלה מטעמי הכנסה מקבל לפי נפשותרק עכשיו אני מודעת לנושא וזה אשכול נורא ארוך כדי לקרא את כולו
אז סליחה על זה:
כמה מקבלים בכרטיס? לפי מה?
גם לי.נטענו לי 990 ש"ח ואמור להיטען לפי החשבון 2225
משהו יודע איך זה עובד?
077-771-1174איך בודקים אם אני זכאית באשל חבד?
בחופשת לידה מחשבים הכנסה מדמי לידה.יחשבנו את הדמי לידה מהביטוח הלאומי.
ולכן... הם כן יסתכלו על הביטוח לאומי והדמי לידה?בחופשת לידה מחשבים הכנסה מדמי לידה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: