הפעם הכל יוטען בכרטיס אחד, תמתיני שהרשות תדווח עלייך, ואז תקבלי שיחהיש לי רק כרטיס אחד (בקורונה חילקו את הסכום לשתי כרטיסים ואחד אבד לי)
איך אני מבקשת שיטעינו לי אותו?
הפעם הכל יוטען בכרטיס אחד, תמתיני שהרשות תדווח עלייך, ואז תקבלי שיחהיש לי רק כרטיס אחד (בקורונה חילקו את הסכום לשתי כרטיסים ואחד אבד לי)
איך אני מבקשת שיטעינו לי אותו?
לא כפול ולא לחלק.הסכום לכל הורה 300 ולכל ילד 225. וכל זה כפול 4 או לחלק ל-4 (פעימות)?
@אשל חב"ד
עזוב אותך הכל שטויותעיקר הטענה שם שהם מדלגים על קבוצות אחרות למרות שבעינהם הם יותר נזקקים
למשל אחת הטענות שיש קפיצה של 3200 שח בהכנסות המותרות בין ילד רביעי לילד חמישי ככה שזה לא משקף באופן נכון את הנזקקות.
משום מה החל מהילד השלישי יש קפיצה לא פרופורציונלית בגובה ההכנסה שניתן לקבל הנחה. זה ההסבר.איך יכול להיות דבר כזה שבן אדם משלם ארנונה מלאה וזכאי לרווחה
מה מספר הטלפון?למה בפיתחון לב מצד אחד לא התקשרו. אבל מצד שני שאנחנו מתקשרים זה נותן לנו לבחור אם יש כרטיס או לא? מה יעשה מי שלא התקשר כמונו? ולא ידע
כל מי שהכרטיס הישן בידו, והרשות המקומית העבירה לנו את שמו, כרטיסו יוטען בע"ה עוד לפני ראש השנהתכלס האם נכון שהכרטיסים יתמלאו עוד קודם ראש השנה [ כמו שציווה השופט]
גם כשהממשלה החליטה לשנות דרמטית את הקריטריונים של ההנחה במעונות אמרתם ככה?אם ממשלה נבחרת החליטה שעכשיו נותנת לנכים זו זכותה!!!!!
לא בוודאי שלא,שם היה את ליברמן שניסה לנקוםגם כשהממשלה החליטה לשנות דרמטית את הקריטריונים של ההנחה במעונות אמרתם ככה?
זה לא משנה את עצם השאלה האם לממשלה נבחרת יש זכות בלעדית על אפליה, או האם לבגצ יש זכות התערבות במקרה שנראה לו לא מידתי.לא בוודאי שלא,שם היה את ליברמן שניסה לנקום
ובחוש ראו שזה היה העניין.
ומי שאין לו כרטיס, מתי צפוי לקבל?כל מי שהכרטיס הישן בידו, והרשות המקומית העבירה לנו את שמו, כרטיסו יוטען בע"ה עוד לפני ראש השנה
איך יודעים שבאמת הוטען? יהיה הודעה כלשהי?כל מי שהכרטיס הישן בידו, והרשות המקומית העבירה לנו את שמו, כרטיסו יוטען בע"ה עוד לפני ראש השנה
ברור שאם הבג"ץ לא הייתה אף פעם מתערב לטובת הערבים שונאי ישראל ולטובת כל שונאי הדת ,גם כשהממשלה החליטה לשנות דרמטית את הקריטריונים של ההנחה במעונות אמרתם ככה?
נתחיל משלוחים בשבוע הבא בע"ה.ומי שאין לו כרטיס, מתי צפוי לקבל?
לאחר ההטענה נשלחת הודעה.איך יודעים שבאמת הוטען? יהיה הודעה כלשהי?
אם התקשרו מס' פעמים והפרטים נכוניםנתחיל משלוחים בשבוע הבא בע"ה.
הזמן שלוקח לשלוח מאות אלפי כרטיסים לבתי הזכאים.אם התקשרו מס' פעמים והפרטים נכונים
ז"א שהמשפחה במערכת
רק מי שלא שמר כרטיסים זה פשוט יקח יותר זמן??
הסיבה היא איך שהם מציגים את זה בגלל שזה תחת הכותרת של ביטחון תזונתי אז לכן חייבים לחלק לפי קריטריון זה ומטעמי שוויון אי אפשר לדלג על כאלה שזקוקים יותרהשאלה היא לא איזה קריטוריונים נכנס ואיזה לא, השאלה היא מתוקף איזה סמכות הבג"ץ יכול בכלל להתערב ,
אם ממשלה נבחרת החליטה שעכשיו נותנת לנכים זו זכותה!!!!!
ואם ממשלה נבחרת החליטה שעכשיו היא נותנת למשפחות מרובות ילדים, זו זכותה!!!!!
ואם היא החליטה שהיא נותנת לפי קריטוריונים של הנחות בארנונה זו גם זכותה!!!!!!!!!
ואיך יכולים כמה שופטים לדון בזה בכלל ?????? מי שמכם?????????
אם הרשות חיסרה ילד אחד - והעדכון היה אחרי ר"הכל מי שהכרטיס הישן בידו, והרשות המקומית העבירה לנו את שמו, כרטיסו יוטען בע"ה עוד לפני ראש השנה
היום ניתן האישור הסופיבקו שמעתי שאני זכאי לתווים
אבל אומרים שאין עדיין אישור סופי לפרויקט
אבל כל הפרטים שם נכונים וכ'ו
אני אקבל בזמן הקרוב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: