גם שערי רווחה מכבד....@אשל חב"ד
איזה חנויות מכבדות עדין?
הייתי בשערי רווחה ועוד כמה מכולות שכיבדו בעבר.
וכעת לא מכבדים.
ומה קורה אם יש לי יתרה של 8 ש"ח?
גם שערי רווחה מכבד....@אשל חב"ד
איזה חנויות מכבדות עדין?
הייתי בשערי רווחה ועוד כמה מכולות שכיבדו בעבר.
וכעת לא מכבדים.
ומה קורה אם יש לי יתרה של 8 ש"ח?
אבל כדי להחליט האם לדון בטענה כזו או אחרת או לדחות אותה צריך לעשות מטעמים עניינים ולגופה של טענה, על פניו יש כאן טענות וצריך לדון בהם ולקבל החלטה, אז מה הפסול בזה שבג"צ דן בזה והוציא החלטה לעכב את התלושים עד שתתקבל ההחלטה בדיון?עזוב אותך הכל שטויות
תסתכל על העותרים (כמו אליעד שרגא האיש הרחום והחנון....)
ותבין בדיוק מה המניעים
ממילא תבין
שלעולם אתה לא תראה שהם עותרים עתירות הפוכות
כמו למשל-האם פעם הם עתרו נגד התקציב המצוצמם למערכת החינוך החרדית?
האם פעם הם עתרו על כך שהם מודרים כמעט בכל מקום על ידי זה שמציבים תנאי סף שהחרדים
לא יכולים לעמוד בהם?
התשלום יהיה לפי מספר הילדים שדיווחה הרשות, במידה והרשות תאשר בהמשך עידכון נפשות, נטעין תוספת.אם הרשות חיסרה ילד אחד - והעדכון היה אחרי ר"ה
יהיה השלמה של הסכום אחרי ר"ה ?
לאאם יש לי הנחה רק לשנת 2022 אני גם אקבל?
אין פסול בעיקרון שבגץ דן בזהאבל כדי להחליט האם לדון בטענה כזו או אחרת או לדחות אותה צריך לעשות מטעמים עניינים ולגופה של טענה, על פניו יש כאן טענות וצריך לדון בהם ולקבל החלטה, אז מה הפסול בזה שבג"צ דן בזה והוציא החלטה לעכב את התלושים עד שתתקבל ההחלטה בדיון?
אני חושב שאם נניח לצורך העניין שהשופטים הם הגונים זה לא משנה מי מגיש את הטענות ולא משנה המניעים שלו. טענות צריך לבדוק לגופן של טענות.אין פסול בעיקרון שבגץ דן בזה
ואין פסול שיש עותרים
הפסול הוא בהרכב השופטים והעותרים
הצביעות שלהם זועקת לשמיים בשלל דברים ואכמ"ל.
תגדיר רק את הכרטיס הריק לגמרי@אשל חב"ד
יש לי 2 כרטיסים, בכרטיס אחד היתרה היא 0 ש"ח ובכרטיס השני 0.01 ש"ח.
האם זה ימנע את ההטענה של הכרטיס?
מה הכוונה להגדיר?תגדיר רק את הכרטיס הריק לגמרי
כשתקבלו טלפון שאתם זכאיםמה הכוונה להגדיר?
איך עושים את זה?
אבל כרגע אני כבר לא רשום בדירה כלשהי כי עברתי ליחידה שהמשכיר משלם עלי ארנונה
אז לא יהיה לי אפשרות לקבל???אבל כרגע אני כבר לא רשום בדירה כלשהי כי עברתי ליחידה שהמשכיר משלם עלי ארנונה
@אשל חב"ד - מה אפשר לעשות בעניין ? תודהלי אומרים במענה הקולי של אש"ל
"אתם רשומים אצלנו כזכאים -אבל הרישום במשרד האוכלוסין נכשל "
ושלחתי לפני שבוע למיל שלהם צילום ת.ז ועדין אומרים לי במענה אותו דבר
מה זה אומר?
הייתי שם ולא מכבדים....גם שערי רווחה מכבד....
לאור כל הפנינים של מגן הבג"ץ.רק לדוגמא, אני זכאי לקבל את התלושים אבל אמא שלי שהיא אלמנה ומקבלת קצבת נכות-זקנה, לא זכאית לקבל. למרות שלמשל לפי הקריטריונים של טובה וברכה למשל היא כן זכאית ואני לא.
הנה דוגמה שקופת צדקה שמתנהלת לפי הנחיות של רבנים סבורה שהקריטריונים של משרד הפנים לא מתעדפים נכון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: