כל מי שכיבד פעם קודמת.יש רשימה של רשתות וחנויות שמכבדות את הכרטיס?
כל מי שכיבד פעם קודמת.יש רשימה של רשתות וחנויות שמכבדות את הכרטיס?
מודיעין עלית שייך לאשל חבד ולא לפתחון לבלמה מודיעין עילית לא מופיע ברשימת הערים אצלם?
זה הסכום שהוטען, לאחר שימוש, הכרטיס יוטען שוב עד למלוא סכום הזכאות.כך גם אצלי (לי יש 3 כרטיסים, ורק מה שהגדרתי הוטען ב995)
הקו שלהם עדיין לא מעודכן, כנראה צריך סבלנות, (יתכן גם שלאחר ריקון הכרטיס הוא יוטען אוטומטי שוב עד הסכום המקסימלי).
זה הסכום שהוטען, לאחר שימוש, הכרטיס יוטען שוב עד למלוא סכום הזכאות.@אשל חב"ד
הוטען לנו רק חלק מהסכום,
אפשר להתחיל להשתמש, או לחכות ששאר הסכום יוטען?
תודה רבה וגדולה על המענה שאתם נותנים פה בפורום!
שנה טובה
גם בשלב השני רק מי שעומד בקריטריונים של התוויםבשלב השני- מי שמקבל קצבת נכות כן יוכל לפנות לקבלת תלושים?
גם אם לא עומד במבחני ההכנסה?
מה קורה אם יש כמה נכים בבית?
הם לא מתיחסים לקריטריונים האלה?
@אשל חב"ד
מחכים ומקבלים כרטיס לבית.ואם אין לי כרטיס אבל קיבלתי הודעה שאני ברשימת הזכאים
מה עושים?
יש מספר בגב הכרטיס לבירור יתרה 036364664הרה"ג ר' אשל חב"ד שליט"א
אני מירושלים ומנסה לברר אם יש לי יתרה בכרטיס
במספרים 0777711179 ו 0777711174 רק ניתן לוודא שאני זכאי, אבל לא את היתרה, אודה לך על המספר טלפון לוודא שיש יתרה וכמה.
כתיבה וחתימה מצוינים !!!
כןאם חסר לי מסמך אחד בשביל לקבל את ההנחה האם אחרי שאני יקבל את ההנחה. יטעינו לי את הכרטיס?
בשבוע הבא נתחיל להפיץ.1. מתי יגיעו הכרטיסים לבתים?
2. גם שנה שעברה היינו זכאים לקבל את התווים, אבל משום שהעירייה העבירה מאוחר מידי את הנתונים שלנו כבר לא הצלחנו לקבל את התווים. יש עדיין סיכוי לקבל גם עבור שנה שעברה?
לאשל חב"דלאן שייך פתח תקווה?
@אשל חב"ד?יש למישהו את רשימת החנויות שמקבלות את הכרטיס?
שופרסל,' שערי רווחה, יש חסד, רמי לוי, מחסני השוק, מגה, ויקטורי, אושר עד, ועוד ועוד.
עובד מצוין גם מסלקום כשר@אשל חב"ד אי אפשר לחייג מסלקום למספרים 0777711179 ו 0777711174 , יש תקליט שלא ניתן להתקשר למספרים אלו מהקומה הכשרה,
יש דרך נוספת לבדוק אם הפרטים שלנו עודכנו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: