אם זה לא קשור לארנונה ( אלא בקשת כרטיס בלבד) , אז מה משנה איפה היה גר ב2022@אשל חב"ד
תודה
גם אם ב2022 היה רשום בכתובת אחרת
ב2022 היה רשום בבני ברק
וב2023 רשום בירושלים
לאיפה צריך לבקש
אם זה לא קשור לארנונה ( אלא בקשת כרטיס בלבד) , אז מה משנה איפה היה גר ב2022@אשל חב"ד
תודה
גם אם ב2022 היה רשום בכתובת אחרת
ב2022 היה רשום בבני ברק
וב2023 רשום בירושלים
לאיפה צריך לבקש
אז שוב חוזרת השאלה צריך להגיש גם בירושלים וגם בבני ברק או רק באחד מהם?אם זה לא קשור לארנונה ( אלא בקשת כרטיס בלבד) , אז מה משנה איפה היה גר ב2022
לפי הרשום במירשם האוכלוסין.אז שוב חוזרת השאלה צריך להגיש גם בירושלים וגם בבני ברק או רק באחד מהם?
לפי מה הולך
מה הבעיה שכל אחד יגיש במקומו לפי הרשום בת.ז. (אם כל בקשה עומדת בנפרד בקריטריונים כמובן)מה הכוונה?
כל אחד מבני הזוג גר במקום אחר ב2022
זה לא בעיה להגיש רק לפי אחד מבני הזוג?
ואם קיבלתי הנחה בארנונה לפי איפה שאני משלם ארנונה ולא לפי איפה ש(רשום ש)אני גר?אם זה לא קשור לארנונה ( אלא בקשת כרטיס בלבד) , אז מה משנה איפה היה גר ב2022
אז אין בעיה שהבעל מגיש בירושליםמה הבעיה שכל אחד יגיש במקומו לפי הרשום בת.ז. (אם כל בקשה עומדת בנפרד בקריטריונים כמובן)
התשובה התייחסה להגשה מיוחדת לכרטיס.ואם קיבלתי הנחה בארנונה לפי איפה שאני משלם ארנונה ולא לפי איפה ש(רשום ש)אני גר?
כלומר אני רשום במשרד הפנים שאני עדיין גר בב"ב ואני משלם ארנונה בירושלים, וקיבלתי הנחה בירושלים, זה עובר?
לא הבנתי את אחראית על קבלת הטפסים...?השאלה אם צריך ששתינו נגיש כי לא יאשרו פעמיים.
אני מבולבלת כבר
רק אם אותו אדם מופיע ב2 מקומות ייפסל.אז אין בעיה שהבעל מגיש בירושלים
והאישה בבני ברק
השאלה אם צריך ששתינו נגיש כי לא יאשרו פעמיים.
אני מבולבלת כבר
לאלא הבנתי את אחראית על קבלת הטפסים...?
אגב במספר הטלפון שנתנו כאן למעלה אומרים שמיום ראשון הקרוב כבר יעבוד המערכת הטלפונית לבדיקת זכאות מעניין אם מישהו יודע לאשר את זה
אם כבר אתה עונה כל כך יפה ובסבלנות אז אני מרשה לעצמי להתעניין האם התכוונת שאין מי שיכול לאשר או שאתה אומר שזה לא יהיה מעודכן בתאריך הנ"ל
לא יהיו עידכונים ביום ראשוןאם כבר אתה עונה כל כך יפה ובסבלנות אז אני מרשה לעצמי להתעניין האם התכוונת שאין מי שיכול לאשר או שאתה אומר שזה לא יהיה מעודכן בתאריך הנ"ל
לא ידוע עדיין.@אשל חב"ד
ברכת יישר כח גדול על המענה על שאילות ותשובות בסבלנות רבה,
לסיכומו של שבוע, יש כבר מידע ראשוני מתי יתחילו לחלק, אם יספיקו לחלק לפני ראש השנה או לפני סוכות
מה יהיו העדכונים ביום ראשוןלא יהיו עידכונים ביום ראשון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: