הם כבר הגישו לפני החודש 7 ושלמו גם כן מזמן וקיבלו הנחה של 90%ההנחה, וכמה % ההנחה. תח
הם כבר הגישו לפני החודש 7 ושלמו גם כן מזמן וקיבלו הנחה של 90%ההנחה, וכמה % ההנחה. תח
על בסיס הכנסה נמוכה?הם כבר הגישו לפני החודש 7 ושלמו גם כן מזמן וקיבלו הנחה של 90%
א"כ זה ממש מוזר. אבל אם לא, תגישו במהירות בקשה לקבלת תווי המזון לפני ה-22 החודש.כנראה, לפי מבחן ההכנסות
איך עושים זאת? אפשר קישורהיום קל להגיש תלונה במרשתת למבקר המדינה.
להגיש בקשה נוספתא"כ זה ממש מוזר. אבל אם לא תגישו במהירות בקשה לקבלת תווי המזון לפני ה-22 החודש.
בפתחון לב בכללי יש יותר בעיות.
הכווונה שלפני זה לא או שעד חודשיים אבל יכול להיות שיכנס קודםלפני סוף השנה בע"ה.
כן אבל השאלה מתי יוטען הכרטיסאני הגשתי היום לעיריית בית שמש ותוך כ 10 דקות קיבלתי מייל שאנחנו זכאיים
אם הם קיבלו את ההנחה לפני ה - 04/09. זה היה אמור להתבצע אוטומטית.איך עושים זאת? אפשר קישור
להגיש בקשה נוספת
מה זה אומר לגביהם שיש יותר בעיות שם, שבסוף הם לא יקבלו?
0777711174 אשל חבדמה המענה הקולי?
תבדוק במענה הממוחשבאשל חבד? ייתכן והעדכונים נעצרו? לפי החשבון שלי יש עוד כסף שלא הוטען.. איך אפשר לדעת?
כעת מטפלים בזכאות האוטומטית, כל השאר יטופלו בהמשך.קבלתי אישור לזכאות מהעיריה לפני יומיים (לא קשור להנחה בארנונה),
כמה זמן לוקח להם לעדכן את העמותה לזכאות? (במקרה שלי זה -אשל חבד).
עדיין לאשלום @אשל חב"ד
הגשתי בקשה בעיריית ביתר לפני חודש, (מכיוון שאיני משלמת ארנונה)
במענה הקולי שלכם אומרים שאין לי זכאות
האם עיריית ביתר העבירה כבר את השמות של הזכאים? או שזה עניין של זמן
בדקתי והכל בסדרניסנו בקישור להגשת בקשה ובבחירת שמות הערים לא נמצא בית שמש יש למישהוא מידע?
איך יצרת קשר איתם?אני הגשתי היום לעיריית בית שמש ותוך כ 10 דקות קיבלתי מייל שאנחנו זכאיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: