איזה נס שיש לנו רבנים שאותם שואלים
אחרת-באמת קשה להחליט, אני רגועה ובטוחה...
אחרת-באמת קשה להחליט, אני רגועה ובטוחה...
חצי מהחינוך החרדי לא ממומן ממילא מי יחייב שלא לשלוח למוסדות?...זו אפילו לא בדיחה.
אין שום תסריט שבו יחייבו מישהו להתחסן.
יש בערך 2 אחוז סיכוי שימנעו ממי שלא מחסן לשלוח לבית ספר וכדומה. לא יותר מזה.
זו אפילו לא בדיחה.
אין שום תסריט שבו יחייבו מישהו להתחסן.
יש בערך 2 אחוז סיכוי שימנעו ממי שלא מחסן לשלוח לבית ספר וכדומה. לא יותר מזה.
הבנתי שזה הולך להיות רציני!!!!!!
ושיהיה אפשרות לחסן את הילדים בביה"ס גם ללא רשות מההורים.
יש פה דבר נורא מעניין. את כל החיסונים (או כמעט את כולם) רובנו המוחלט נותנים לילדים שלנו בלי להניד עפעף. לפני שנים ספורות הוסיפו חיסון נגד פוליו בגלל התפרצות פוליו במגזר הבדואי, ולא קמה התנגדות.משרד הבריאות עשוי להמליץ על חקיקה שתחייב את אזרחי ישראל להתחסן מפני נגיף הקורונה כשהחיסון יהיה זמין לשיווק והפצה בארץ. כך עולה מסיכום ישיבת הצוות לטיפול במגפות של המשרד ופורסם ב'ווינט'
בסיכום הישיבה, שהתקיימה בשבוע שעבר, נכתב: "יש להכין תוכניות תמריצים נוהליים ומשפטיים לציבור שיתחסן ולבחון חובת חיסון בחקיקה". מטרת המהלך היא להתגבר על החשש מפני התחסנות מצד חלקים משמעותיים בציבור. מדובר בחיסון ראשון מסוגו, וייתכן שרבים יעדיפו לא להתחסן או יהססו לעשות זאת עד התבהרות התמונה באשר להשלכות ולתופעות הלוואי.
הרב אמנון יצחק ברשותך.. קצת כבוד!מעיניין לעניין באותו עניין
איפה אפשר לראות את הסרטונים של אמנון יצחק על הנושא הזה. ראיתי אחד וזה מאוד מעניין אותי...
א. בגלל הקונספירציה. שכמה שאת מנסה להגיד לעצמך, שטויות, ממציאים וכו'יש פה דבר נורא מעניין. את כל החיסונים (או כמעט את כולם) רובנו המוחלט נותנים לילדים שלנו בלי להניד עפעף. לפני שנים ספורות הוסיפו חיסון נגד פוליו בגלל התפרצות פוליו במגזר הבדואי, ולא קמה התנגדות.
גם על שאר החיסונים הוותיקים לא ידוע לי שמישהו התנגד.
בשנים האחרונות התחילו לתת חיסונים נגד שפעת. גם יצא מכתב של כמה רבנים בעד החיסון נגד השפעת (נראה לי המכתב התייחס לילדים ומבוגרים) ולא נוצרה שום דרמה. יש כאלה שהתחסנו ויש שלא. אבל שום ענין של בעד/נגד לא נוצר סביב זה.
וזה לא שאין מתנגדים לאותם חיסונים, יש ויש! יש תנועות וארגונים שלמים שמתנגדים נחרצות לאותם חיסונים מכל מיני טעמים, עד שיש מדינות (למיטב זכרוני אוסטרליה למשל) שבהם ילדים שלא קיבלו את החיסונים לא יכולים להרשם לבתי ספר. נראה לי שכמעט אף אחד מאיתנו לא לקח ברצינות את אותם אנשים.
אז במה שונה הקורונה? יש נגיף שהורג אנשים? מנסים למצוא לו חיסון! כמו לפוליו לחצבת לאבעבועות ושאר מרעין בישין שפעם היו מתים מהם בכמויות והיום בס"ד יש לנו חיסונים נגדם. אז מה קרה בקורונה?
בעשרות השנים האחרונות כנראה לא עקבת אחרי שום מחקרים, והפעם משום מה התחלת לעקוב.אחרי מה שאני קורא פה, וגם שמעתי אל מוטציה חדשה של הקורונה,(איך זה שבעשרות שנים האחרונות שום נגיף לא היה לו "מוטציה"?)
אני מתחיל להאמין לקונספירציות!
זאת בדיוק השאלה למה על הפוליו לא נוצרו קונספירציות ועל הקורונה כן?א. בגלל הקונספירציה. שכמה שאת מנסה להגיד לעצמך, שטויות, ממציאים וכו'
כשאת שומעת אנשים מדברים על זה בשיא הפאתוס נכנסת לך חרדה ללב
באמת עוד לא הספיקו, האישורים הסופיים לחיסון של פייזר שהם כנראה יהיו הראשונים שהצליחו להגיע לחיסון יהיו רק בעוד כמה חודשים אחרי המחקרים הראויים. ובכל מקרה על שאר החיסונים אין לנו מושג אם הם ראויים או לא, ואיזה בדיקות הם עברו, וחוזרת השאלה מה זה שונה מהקורונה?ג. חיסון לקורונה הוא חדש לחלוטין. אין מצב שהספיקו לעשות עליו את כל המחקרים הראויים.
כי קונספירציות זה אופנה בדור הזה ולא בדור ההוא.זאת בדיוק השאלה למה על הפוליו לא נוצרו קונספירציות ועל הקורונה כן?
נו נו עדין לא קלטתם שאנחנו בדיקטטורה ולא בדמוקרטיהאין דבר כזה. לא קיים. לא יעבור בחיים בכנסת. אף פוליטיקאי לא יעמוד מאחורי דבר כזה.
הגרלות כדי לעודד אזרחים לעשות דברים זה לא משהו שמאפיין דיקטטורותנו נו עדין לא קלטתם שאנחנו בדיקטטורה ולא בדמוקרטיה
הגרלות להעלות את אחוז החיוביים ושאר מרעין בישין שנחשף אליהם בימים הקרובים
אבל תודו שזאת הדיקטטורה הכי כיפית יש הגרלות..........נו נו עדין לא קלטתם שאנחנו בדיקטטורה ולא בדמוקרטיה
סתירה מניה וביהנו נו עדין לא קלטתם שאנחנו בדיקטטורה ולא בדמוקרטיה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: