אבל הם יפסידו את ההגרלה....התקשורת העולמית מדווחת על גל של הגירה מישראל לצפון קוריאה בעקבות הדיקטטורה בישראל...
אבל הם יפסידו את ההגרלה....התקשורת העולמית מדווחת על גל של הגירה מישראל לצפון קוריאה בעקבות הדיקטטורה בישראל...
מסתבר, כמה מדהים ובלתי ידוע, שבציבור הישראלי יש 2 קבוצות, אצל האחת יש צורך לרוץ להבדק על כל שיעול שעבר לידי ברחוב, ואילו השני לא יבדק גם אם התסמינים בשיאם.מישהו זוכר שבחודש ניסן אנשים התחננו למתאמי קשרי קהילה שיסדרו להם בדיקת קורונה???
תראו מה קורה עכשיו באשכול של הבדיקות, מציעים לאנשים להיכנס להגרלה (!!!) בדיקות חינם לכל דורש (!!!) והם צועקים.
הכל ענין של שיווק.
לא כל כך מהר יהיה רוב שמתחסניםתכלס, קשה לי להאמין שיחייבו את כולם להתחסן. ברגע שיהיה רוב שמתחסנים יהיה חיסון עדר. ובעז"ה השלום ישוב לאזורנו....
אני רואה המון אנשים ששינו את דעתם, לפחות במידה מסוימת.מסתבר, כמה מדהים ובלתי ידוע, שבציבור הישראלי יש 2 קבוצות, אצל האחת יש צורך לרוץ להבדק על כל שיעול שעבר לידי ברחוב, ואילו השני לא יבדק גם אם התסמינים בשיאם.
מרבית האנשים, סביבי לפחות, לא שינו את דעתם מצד לצד לאורך החודשים האחרונים.
שפעת בגלל שהיא עונתית והמוטציות שלה משתנות משנה לשנה לא יכולה להגיע לחיסון עדר.גם לשפעת אין עדר , וגם בעבר כשרבנים קראו להתחסן עדיין המונים נמנעו
אני לא חושבת שהשרשור הזה מוכיח משהו. טבעי שחשדנים וחששנים נכנסים ללחץ ונכנסים בכלל לשרשור בנושא כזה.לא כל כך מהר יהיה רוב שמתחסנים
במיוחד לא בציבור החשדן שלנו- ויוכיח האשכול הנוכחי
גם לשפעת אין עדר , וגם בעבר כשרבנים קראו להתחסן עדיין המונים נמנעו
מה שכן, זה יגרום לאחריות קשה של בן אדם על עצמו וחייו
רק לדמיין סיטואציה, שכבר יש חיסון בהישג יד
ובן אדם נפטר מקורונה כי בחר לא להתחסן
כי אולי זה יפגע בפריון
בקבר אין פריון
תמיד קיבלנו הצהרות בריאות, גם מהחיידר. והסעיף הזה לא חדש. גם אחרי הסעיף הזה עדיין צריך הסכמה על כל חיסון בנפרד (וגם לשלוח פנקס חיסונים).בדיוק היום קיבלתי הצהרת בריאות מבית הספר של הבנות וגם מהחיידר.
(ממתי שולחים הצהרות בריאות מהחיידר?)
אחד הסעיפים היה שאני מאשרת לתת חיסונים על פי דרישות משרד הבריאות.
שימו לב למחוק את הסעיף ולבקש שכשמחסנים לקבל אישור בכתב ובעל פה!!!!
טעותמסתבר, כמה מדהים ובלתי ידוע, שבציבור הישראלי יש 2 קבוצות, אצל האחת יש צורך לרוץ להבדק על כל שיעול שעבר לידי ברחוב, ואילו השני לא יבדק גם אם התסמינים בשיאם.
מרבית האנשים, סביבי לפחות, לא שינו את דעתם מצד לצד לאורך החודשים האחרונים.
אבל זו השיטה כאן לאחרונה.אגב, הכותרת היא יופי של דוגמא איך מייצרים קונספירציה.
שערוריה, משרד הבריאות יחייב....
כשבכלל אף אחד לא אמר שהולך לקרות דבר כזה.
אין שום ידיעה רצינית על כוונה לחייב. אפשר לנתק את הזרםאם משרד הבריאות ממליץ להפוך את החיסון של קורונה לחובה,
זה כבר חשוד. לא?
מעלה לי זרמים לא נעימים בגב.
לאנשים שמאמינים בקונספירציה זה היה פשוט וברור להם שזה הולך לקרות.אבל זו השיטה כאן לאחרונה.
לירות חץ, ואז לצייר סביבו מעגלים ומעגלי מעגלים בהסטריה.
דוקא שמעתי ראיון עם מנכ"ל ביה"ח ברזילי שהסביר שהחיסון פועל כמו רוב החיסוניםהבעיה כאן (החיסון של פייזר) שזה לא רק חיסון חדש אלא שיטת חיסון חדשה בתכלית.
אני שמעתי את נדב אייל שהוא לטעמי מקור המידע האמין ביותר בקשר לקורונה.דוקא שמעתי ראיון עם מנכ"ל ביה"ח ברזילי שהסביר שהחיסון פועל כמו רוב החיסונים
הבעיה כאן (החיסון של פייזר) שזה לא רק חיסון חדש אלא שיטת חיסון חדשה בתכלית.
דוקא שמעתי ראיון עם מנכ"ל ביה"ח ברזילי שהסביר שהחיסון פועל כמו רוב החיסונים
זה מעניין מישהו יודע לתת מידע?אני שמעתי את נדב אייל שהוא לטעמי מקור המידע האמין ביותר בקשר לקורונה.
ובן אדם נפטר מקורונה כי בחר לא להתחסן
כי אולי זה יפגע בפריון
בקבר אין פריון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: