אולי לא שמת לב אבל מדובר באדם מבוגר שכבר התיישב והקימו אותו.תפסיקו כבר עם שמירה על החיים.
אנשים במצב מסכן חיים לא יכולים לסוע בתחבורה ציבורית למירון. נקודה. וזה ממש לא מצב חדש או לא ידוע.
וגם אם בן אדם לא יודע ונתקבל באוטובוס כזה בהפתעה, הוא אמור לרדת ממנו ולא לחכות שחייו יזלו ממנו כי אף אחד לא קם.
זו התנהגות מאד לא יפה ומציאות מאד עגומה. אבל לא מסכנת חיים.אולי לא שמת לב אבל מדובר באדם מבוגר שכבר התיישב והקימו אותו.
ולכן כל אדם מבוגר אמור לא לעלות לאוטובוס מחשש שיקימו אותו.זה התנהגות מאד לא יפה. אבל לא מסכנת חיים.
אני לא יודעת מה עם אנשים מבוגרים.ולכן כל אדם מבוגר אמור לא לעלות לאוטובוס מחשש שיקימו אותו.
ברור... איך הוא לא הבין מראש שקדושת הזו"צ חשובה יותר?!
...
באותה מידה יכלנו להגיד שהיא גם לא מתאימה בזמנים מסוימים לזוגות שרוצים לשבת ביחד. או לנשים הרות.אני לא יודעת מה עם אנשים מבוגרים.
אני אדם צעיר וכבר קרה לי ששינתי תכניות כדי לא לעלות על אוטובוס ממירון. (או כבר עשור אני לא נוסעת בתח"צ לכותל בחול המועד, ועוד ועוד)
כן. צריך לקחת את זה בחשבון שעליה על אוטובוס ממירון בזמנים מסוימים לא מתאימה לכלל האוכלוסיה. עצוב מאד. אבל אי אפשר לעצום עיניים.
ברור.באותה מידה יכלנו להגיד שהיא גם לא מתאימה בזמנים מסוימים לזוגות שרוצים לשבת ביחד. או לנשים הרות.
זה מגוחך.
הוא עשה הרבה, המון אפילו, בצורה מדהימה, אבל רק לרכבים פרטיים.אין לי מושג ולא מעניין אותי איך וחמה זכה ישראל כץ בפריימריז.
אבל אני שואלת מתוך סקרנות.
האם הסתובבת בשנים האחרונות בארץ וראית את השינויים הענקיים והמבורכים שישראל כץ עושה בנושאי התחבורה בארץ?
האם אתה זוכר עוד שר תחבורה שעשה, קידם, ושינה כמוהו?
ירוקאוטובוס פשוט ואפור.
אותו דבר בקו 3.זה ממש עגום שבמקום לסייע לציבור- הערבים של נתיב אקספרס נותנים לנו לבלוע אחד את השני
עלינו בצפת באוטובוס של 10 - כולם רוצים להגיע לבני ברק לפני 12:30 להחליף אוטובוס - ואופה הביאו אוטובוס אחד - לכמות של כ300 אנשים -
כפי הנראה הרבה אנשים נאלצו לישון איפשהו - - -
וכשראו את המציאות של ההתנפלות על האוטובוס- במקום לשלוח עוד אוטובוס- שאגב היה הרבה אוטובוסים חונים שם בתחנה מרכזית -
מצאו רעיון מקורי - שלחו שני אנשי ביטחון לעזור בדחיסת האנשים - ושחררו את האוטובוס עם תכולתתו הדלה יחסית - אנשי הביטחון אמרו לכל השאר שיחכו לאוטובוס הבא...
בתוך האוטובוס המצב היה מרתק- כל האוטובוס היה או זוגות- ובעיקר בחורים -
ילד אחד מכל הממתינים לא עלה על האוטובוס-
כי במצב זה כל דאלים גבר!!!!!!
אז כן
היה משפחות אם ילדים שלא הצליחו לעלות לאוטובוס של 7
גם לא לאוטובוס של 10
למה כן?
ד' יודע...
???????ממש לא הייתה בהריון בבירור!
אין לי מושג ולא מעניין אותי איך וחמה זכה ישראל כץ בפריימריז.
האם הסתובבת בשנים האחרונות בארץ וראית את השינויים הענקיים והמבורכים שישראל כץ עושה בנושאי התחבורה בארץ?
היה ירוק. פעם, כשיצא מהמפעל והגיע ישירות לקו פנימי קטן ונידח....ירוק
מכבד את אדון כץ להניח את רכב השרד ליום בשבוע, שירגיש מה נתיניו עוברים...אין לי מושג ולא מעניין אותי איך וחמה זכה ישראל כץ בפריימריז.
מה שנכון...הרבה יותר כסף עושים פה ממכשירי התיקוף שלא עובדים, דבר שקורה כמעט על בסיס קבוע...
הייתי שם. ב10זה ממש עגום שבמקום לסייע לציבור- הערבים של נתיב אקספרס נותנים לנו לבלוע אחד את השני
עלינו בצפת באוטובוס של 10 - כולם רוצים להגיע לבני ברק לפני 12:30 להחליף אוטובוס - ואופה הביאו אוטובוס אחד - לכמות של כ300 אנשים -
כפי הנראה הרבה אנשים נאלצו לישון איפשהו - - -
וכשראו את המציאות של ההתנפלות על האוטובוס- במקום לשלוח עוד אוטובוס- שאגב היה הרבה אוטובוסים חונים שם בתחנה מרכזית -
מצאו רעיון מקורי - שלחו שני אנשי ביטחון לעזור בדחיסת האנשים - ושחררו את האוטובוס עם תכולתתו הדלה יחסית - אנשי הביטחון אמרו לכל השאר שיחכו לאוטובוס הבא...
בתוך האוטובוס המצב היה מרתק- כל האוטובוס היה או זוגות- ובעיקר בחורים -
ילד אחד מכל הממתינים לא עלה על האוטובוס-
כי במצב זה כל דאלים גבר!!!!!!
אז כן
היה משפחות אם ילדים שלא הצליחו לעלות לאוטובוס של 7
גם לא לאוטובוס של 10
למה כן?
ד' יודע...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: