רקורסיה ללא תנאי עצירה
בא נחזור לפינה שלנו שכולן מבינות.כפילות
כאן לא מבינים אותנו.
לעולם הרחב:
הן בסה״כ משוויצות שהן יודעות א ב תכנותי.
לא להתלהב.
ז׳תומרת כן ,
ברור שיש מה להתלהב ממתכנתות,
לא ידעתם?
רקורסיה ללא תנאי עצירה
בא נחזור לפינה שלנו שכולן מבינות.כפילות
אז רותיספציפית, הערך של 'ניסוי שני הסדקים' בויקיפדיה ובמכלול, באמת גרוע ומעורבב. אי אפשר להבין ממנו שום דבר.
העולם הרחב הסיק מדבריהן שרקורסיה זה חזרה בלולאה.לעולם הרחב:
הן בסה״כ משוויצות שהן יודעות א ב תכנותי.
רקורסיה זה לדוגמה פונקציה שמפעילה את עצמה.העולם הרחב הסיק מדבריהן שרקורסיה זה חזרה בלולאה.
הצליח לו, לעולם?
רק חייבת לציין שאני נהנית מהסיפור מאד, שלא יובן אחרתההבדל בינינו הוא תחומי העניין, כנראה.
מכיוון שהנושאים האלו לא מעניינים אותי מי יודע מה (אני מכנה את כולם בשם הכולל "חורים שחורים", תרתי משמע),
אז גם בסיפורת זה לא גורם לי הנאה מרובה.
מה קרה לסרטון? נראה שהוא נקטע לפני שהגיע לסופו.מצ"ב קישור לסרטון - מטעם מכון וייצמן, תרגום ע"י צוות אתר דוידסון אונליין.
אז רותי
מה הייתה המסקנה תכלס?
@Ruty Kepler ,
סליחה על הסטיה מנושא האשכול.
ראיתי בחתימה שלך שהספר "שיבולים שנותרו בשדה" נמכר עכשיו במבצע.
אפשר פרטים - איפה ובכמה?
בדיוק בשבת, קראתי אותו שוב (בפעם המאה בערך. אמנם אינני נערה, אבל מאוהבת בספר, ואפילו בעלי קרא אותו יותר מפעם אחת...) והחלטתי שצריך לקנות חדש, כי זה הישן כריכתו ז"ל, והכריכה הרי היא חלק בלתי נפרד מהספר הזה...
חבל. באמת.תודה...
עכשיו בדקתי וראיתי שנגמר להם המלאי (ליפה נוף).
זה היה במבצע של 25 ש"ח.
כן...חבל. באמת.
הוא אשר דיברתי.פצצה אטומית היא באמת ביקוע של אטומים. כשמעמיסים עוד ועוד ניטרונים על אטום כבד (כמו אורניום), הוא מתבקע בסופו של דבר, הופך לשניים או שלושה אטומים אחרים.
אופס.עוד דיוק - דואליות היא שניוּת. כפילות. למשל - כשמשהו מתנהג גם כגל, בעל רצף ישיר, וגם כאוסף של חלקיקים.
הרב זמיר בספרו המהפך, מרחיב על הנושא הרבה.בנוסף, עולם המדע, הוא לא עולם הכפירה. כדאי למחוק את המשוואה הזו מחיינו.
רבים הם המדענים המאמינים, ללא קשר ללאום שלהם.
ומרבית התאוריות שלהם, נושקות אחד לאחד עם הידע השאוב מהמקורות.
@xyzwמצ"ב קישור לסרטון - מטעם מכון וייצמן, תרגום ע"י צוות אתר דוידסון אונליין.
@Ruty Kepler
חפירה אחרונה בל"נ,
לפי מה את מוליכה את הסיפור?
כאילו, בא לך עכשיו לכתוב על בעיית המדידה, אז את מבקשת מדודי שיבקש מגדליה שיפסיקו לבדוק אותו,
או שבגלל הסיפור את מחפשת משהו מתאים?
ואם את לא מוצאת, את משנה את העלילה?
מי רוקד עפ"י החליל של מי?
כמה חבל שאין היום עוד מורים ייקיים.אגב, את החומר הזה לימדנו המורה לטבע הייקה מר מאיר שוורץ לפני 51 שנה. דבר זה עזר לי בזמנו להבין איך דברי תורה מתפרשים לשבעים פנים - ואלה ואלה דברי אלקים חיים. כמו שאומר המהר"ל, שכל העולם החומרי הזה הוא בעצם משל למציאות הרוחנית.
אכן היה.אם אני לא טועה (אשמח להתבדות) היה בסיפור הנ"ל התייחסות (ללא הסבר רק בהבאת המושג) ליקום מקביל, זה לא נראה לי ראוי.
אגב, הזוג הזה לא מתאים בכלל.כמו שיפה'לה רוטנת: "תמיד תהיה לך איזו משוואה או נוסחה או חוק, כדי לתאר את מה שאני עוברת"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: