במציאות זה לא עובד,תסלחו לי אבל עולם השדכנים צריכים לבוא מי מקום של חסד וסיפוק שצלחתה לעזור לשיני להקים ביית נאמן בישראל הכסף זה רק עידוד לשדכנים אבל מי שבא לעציה שידוכים בגלל כסף הוא אפס ולא פלא שבגלל זה יש מלא גירושים כי עושים את שידוך בגלל שהשדכן רוצה כסף ולוחץ ולא בגלל שזה מאתים זה אני חושב
אל תראה את זה ככה, פשוט אנשים מאוד מאוד עסוקים וטרודים בחיים שלהם, ואתה כן רואה את האיכפתיות כשהם כן פוגשים במבוגרים/ות (ע"ע כמות ההצעות שאני מקבלת מחברות אחרי אירועים כשנפגשים) אבל זה לא מספיק, אין מה לעשות, כמה שזה נשמע חומרני ולא נעים לאוזן, כסף הוא תמריץ ואנרגיה.אם כך בושה לציבור שלנו אפס מחשבה על השיני איזה אנוכיות יש לאנשים לא לכולם מי שעושה את זה בגלל כסף שלא יעשה את זה בכלל
זה סכום קצת מוגזם,50,000 ש"ח?
ובכן, הציבור יצביע ברגליו.
אצלך הקושי בעבודה זה עם בוס,שזה בושא זה לא תיוך דירות זה לא עבודה עם משכרות עם בוס בושה
כמה שידוכים הצעת בחייך לשם מצוה ?נו אני באמת לא מדבר על אנשים אלה בכלל אני מדבר על אנשים שעושים את זה בגלל הכסף
כבר שנים לא מקובל לתת מתנה משלמים ועוד איךשאלתי על הציבור הספרדי, ואף אחד לא ענה:
בציבור הזה כמדומני, אין שכר קבוע לשדכנים. מקובל לתת מתנה. הלא כן?
מה קורה עם מצב הרווקים? באמת שזה מעניין
לא יודעת מה מקובל איפה ואצל מי... עשיתי שתי שידוכים לספרדים ונתנו לי מתנותכבר שנים לא מקובל לתת מתנה משלמים ועוד איך
אני מנסה לדייק שוב את הרעיון:שבוע טוב ומבורך
שאלה קטנה
הנושא עלה לדיון לפני כשבוע
בפורום משתתפים שדכנים/ות ממתינים/ות והוריהם
היו כמה שכתבו שמוכנים לשלם / לתגמל את השדכן בהרבה הרבה מעבר למה שמקובל עד היום
מעניין, האם אחד מהממתינים/ות קבלו הצעה/יצירת קשר בכל דרך שהיא מהשדכנים שבפורום?
לפי זה נוכל יותר לדייק האם הבעיה היא אכן, בתשלום/תגמול על העבודה
כמה שידוכים הצעת בחייך לשם מצוה ?
50,000 ש"ח?
ובכן, הציבור יצביע ברגליו.
כל רעיון אקטואלי שעלה לי ליותר משנייה.כמה שידוכים הצעת בחייך לשם מצוה ?
לא הרבה בכלל?ו- 50,000 ש"ח לכל שידוך- זה לא הרבה בכלל.
למה על דירה אתם משלמים תיווך בלי למצמץ?
הגמרא ואומרת: "לעולם יעסוק אדם בתורה ובמצווה אפילו שלא לשמה, שמתוך שלא לשמה – בא לשמה".ידוע מהרב שטיינמן זצוק"ל שהיה תמיד אומר למנהלי מוסדות
הלוואי שתעבדו רק אחוז אחד לשם שמים וכל השאר לשם כבוד או כסף, ככה תעשו הרבה יותר..
ברור שיש הרבה שדכנים ושדכניות שעובדות לשם שמים, אבל עדיין, כמו בכל משרה תורנית.
כמה שיש יותר כסף. יש יותר זמן, כוחות, ומוטביציה.
וזה מה שחסר כאן.
זמן.
כח.
ומוטיבציה.
ו- 50,000 ש"ח לכל שידוך- זה לא הרבה בכלל.
למה על דירה אתם משלמים תיווך בלי למצמץ?
תלוי מי ומהיהיו הרבה שירצו להבין
כשמישהו עובד כל יום 10 שעות כולל שישי 5 שעות מקבל אפילו 50 לשעה הוא יוצא עם 11000 ל220 שעות
כמה שעות שדכנים מקדישים כדי להגיע לכזו משכורת
וכן יש הרבה אנשים שקורעים את עצמם כל חודש
וכמו כל עצמאי מי שעובד יותר מקבל יותר
ושלא תבינו לא נכון אנחנו מעריכים מאוד את עבודת השדכנים אבל האם 8000 אלף לשידוך לא מכסה את מה שנתנו לנו ואת השעות שהקדישו לשידוך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: