ושלא תבינו לא נכון אנחנו מעריכים מאוד את עבודת השדכנים אבל האם 8000 אלף לשידוך לא מכסה את מה שנתנו לנו ואת השעות שהקדישו לשידוך?
נתנו לך בן זוג
וזה שווה הרבה יותר מכל מה שבעל מקצוע נתן לך אי פעםלאדריכלית שלנו שילמתי יותר...
ושלא תבינו לא נכון אנחנו מעריכים מאוד את עבודת השדכנים אבל האם 8000 אלף לשידוך לא מכסה את מה שנתנו לנו ואת השעות שהקדישו לשידוך?
תלוי מי ומה
יש שידוכים
שבסוף את לא מקבל אפילו שכר מינימום
במילה אחת- אינפלציה.מעבר להעלאת התשלום לשדכנים (שלדעתי יועיל מאוד לכל מי שמעל שנה וחצי בשידוכים..)
יש עוד נקודה, לפני 25 שנים שלמו 1000 דולר שזה היה פחות או יותר משכורת חודשית ממוצעת (בשנת 1997 שכר ממוצע היה 4450 שח) היום ששכר ממוצע הוא כ 11,000, רק לשדכן ישלמו כמו לפני 25 שנה? חשבתם לשלם למנקה 20 שקל לשעה + 2.90 לנסיעות, כי זה מה ששילמו אז? כך שלבקש כ10,000 ש"ח לצד זה לא להעלות זה רק להתעדכן שאלף דולר של פעם היה שווה מה ששוה היום 10,000 ש"ח
זה לא נושא אמוציונלי זה מציאות משתנה..
8000 מכסה אם מדובר בהכנסה מהצד.יהיו הרבה שירצו להבין
כשמישהו עובד כל יום 10 שעות כולל שישי 5 שעות מקבל אפילו 50 לשעה הוא יוצא עם 11000 ל220 שעות
כמה שעות שדכנים מקדישים כדי להגיע לכזו משכורת
וכן יש הרבה אנשים שקורעים את עצמם כל חודש
וכמו כל עצמאי מי שעובד יותר מקבל יותר
הלכתי עד הסוף. על עדכון עדכון.לא הרבה בכלל?
כנראה תלוי למי
לא כל אחד משלם תיווך על דירה ולא לכל אחד יש היום דירה בגלל מחירי הדיור, כך שמגוחך להיתלות במחירי הדיור כדי להצדיק עליה בשכר השדכנים.
אני בעד עדכון שכרם, אבל לא בשיעור שנקבתם שנשמע לי מוגזם לעילא.
יפה שאתה קובע עובדותכל התגובות המקצועיות כאן באשכול הסכימו שצריך להעלות משמעותית את השכר.
לכמה?
זה השאלה.
בין עשר אלף ש"ח מכל צד ועד עשר אלף דולר מכל צד..
ברור שקודם כל זה יגיע מהשדכניםגם להכפיל, לא ממש יתפוס...
מי שמסכים עם הקביעות האלו לדעתי, הם רובם השדכנים
ההורים גם ככה נחנקים מההוצאות
ולעשות את זה בצורה קולקטיבית יהיה קשה (עד בלתי אפשרי)
אלה השדכנים.כל התגובות המקצועיות כאן באשכול הסכימו שצריך להעלות
משמעותיתאת השכר.
אני לא בטוחה שזה יתפוס.אני רק שאלה
למה שלא יקימו ארגון למשל כמו בוני עולם שמסייע לזוגות חשוכי ילדים
ארגון שיסייע למשודכים, הפעילות הראשונה תהיה מימון שדכנים ושדכניות בשכר מלא
יש משרד\מקום בו הם יושבים 5,6,7, שעות ביום ומתעסקים בשידוכים כך שבסוף כל חודש גם אם לא נסגרו שידוכים כלל באותו חודש
העלאת הסכום לשדכנים זה קשקוש אחד גדול!!
אם יש פה שדכן\ית שזה העיסוק שלהם אשמח שיעדכנו אותי.
רוב השדכנים והשדכניות מתעסקים בשדכנות כעבודה מהצד\נוספת וזה התוצר..
אני אומנם מצדיקה את זה כי התמורה לא שווה והם לא יצליחו להתפרנס רק משידוכים מהשיטה שקיימת היום
ולכן הפיתרון שהצעתי עונה הן על השכר, הצגת עבודת השדכנות כעבודה רצינית לכל דבר עם שכר בסוף חודש כמו כל משרה אחרת גם אם לא יצא כלום
ובנוסף עבודה רצינית כל יום
נשארה רק שאלת המימון..
לדעתי לא עוזר להציע ספציפית לשידוך כזה או אחר תוספת של כסף, הפתרון יכול להיות רק אם זה יהיה בצורה רוחבית, ששכר השדכנים יעלה משמעותית אצל כלל הציבור ואז מה שיקרה הוא שייכנסו יותר אנשים לתחום ויקחו את זה כמקצוע עיקרי ומפרנס, זה יקרה רק אם השכר יהיה גבוה משמעותיתבכיתה שלנו הסכימו לשלם לשדכן 200$ אם רק יצליח להפגיש
בחורה מקסימה מאד, מוכשרת, יפה, החסרון היחיד היה הגיל (אז הייתה כמדומני בת 30)
ותשלום כפול אם שידוך ייסגר, (מעבר למה שההורים ישלמו) ולא היתה היענות...
יכול להיות שצריך להעלות את מחיר השידוך כי כל המחירים עולים אבל זה לא יגרום ליותר הצעות.
שידוכים למבוגרים זה דבר מורכב מאד מאד
זה נכון שכולם מציעים אבל יש מחסור חמור בשדכנים רציניים שבאמת משקיעים את כל כוחם בכל הצעה שהם מקדמים ולא רק מציעים ועוברים הלאה לשם הבאאני לא בטוחה שזה יתפוס.
אוף! אני לא יודעת להסביר, אבל כל הקטע של העלאת שכר לשדכנים הוא יותר תיאורטי ממוכח. אני מאמינה שכל מי שיש לו רעיון לשידוך ואפשרות להציע עושה זאת, מי שלא, לא בטוח שהכסף ידרבן אותו.
לעומת זאת, בוני עולם, נניח, זו אפשרות שאין לה אלטרנטיבה.
אני לא בטוחה שהצלחתי לכתוב את מה שהתכוונתי, מקווה שהבנת...
חזק ביותרארגון שיסייע למשודכים, הפעילות הראשונה תהיה מימון שדכנים ושדכניות בשכר מלא
יש משרד\מקום בו הם יושבים 5,6,7, שעות ביום ומתעסקים בשידוכים כך שבסוף כל חודש גם אם לא נסגרו שידוכים כלל באותו חודש
מניסיון עם מתווכים (אנחנו מחפשים דירה)בהקבלה לתחום המתווכים, האם גובה השכר באמת משפיע על איכות השירות והתועלת למציאת דירה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: