כנראה שבמגמות אלו הרווחים גדולים וההוצאות קטנות (ואל תתחילו להטיף על הצורך בשיעורי יהדות וכו' אפשר לעשות את זה גם במקביל ללימוד מקצוע).למה ממשיכים בסמינרים לשלוח את 90 אחוז מהבנות למסלול של הוראה\ גננות?!?!.
עוול!!!
אי אפשר היום כמעט להקים כך בית של תורה, או בית בכלל.
ואח"כ תוך כדי חיי נישואין צריך לחפש הסבת מקצוע, גם כסף וגם זמן ואת שניהם אין בנמצא...
כל מילה...בסופו של יום יש רק נתון אחד שנלקח בחשבון, מתחיל ב-כ ונגמר ב-פ.
וכי ראית אי פעם מנהל'ת שאינו/ה שאינם חיים ברוחה?אין לי מושג אם מדובר בעושק או לא,
עובדה אחת אני יודעת, אני מכירה שני מנהלי עמותות, שניהם חיים ברוחה כלכלית לא סטנדרטית.
זה לא מדליק למישהו נורה אדומה?
וכי ראית אי פעם מנהל'ת שאינו/ה שאינם חיים ברוחה?
וכל זה,תקימו עמותה.
ראית את תחילת הדרך? את הלחץ המטורף? השקעות כספיות? בא נצא מהריבוע המצומצם.
וכל זה,
אינו מתיר גזל
הכוונה לחומר האנושי שסובב אותך.
את נחשפת לתכנים שגורמים לך לאבד את התמימות.
ואני עובדת בשכונת יוקרה במרכז (שלא יתחילו לומר לי אזורי מצוקה וכדו'...)
נתתי משפט מאד מאד כללי לפרטים והשלכות שביום יום.
גם כנשואה אחרי 15 שנה בחינוך נוער בבית ספר קירוב לא מוכנה לחזור לשם!!חשבתי שאחרי החתונה כבר מותר לאבד את התמימות...
איך זה קשור לדיון ?אם מותר לאבד את התמימות אז חבל לשלם על חסימת האינטרנט במחשב...
וזו רק דוגמא
די להתבכינותאיזו אמונה! איזה בטחון! ואיזו שמירת ההלכה!
לא נחרבה ירושלים אלא בשביל שהעמידו דבריהם על דין תורה
ואפשר גם להיות "... ברשות התורה", וסליחה על הביטוי...
ולמי שלא מבין:
נכון שאני יכולה להעביד מישהו עם כל תנאי שרק יעלה בדעתי, וזו בעיה שלו, אם הוא לא רוצה שלא יעבוד...
אבל אני אהיה ממש צדיקה אם אמציא תנאים לנצל אותו ולא לשלם לו את המגיע לו ע"פ חוק.
ישנם מחשבות שעדיף להשאירם בינך לבין קונך.גם כנשואה אחרי 15 שנה בחינוך נוער בבית ספר קירוב לא מוכנה לחזור לשם!!
גם אישה נשואה לא צריכה להחשף לכל העולם החילוני על כל סירחונו!
(המו' אל תסתכלי במגזין הזה הוא לא צנועה... - זה במקרה הטוב,
מצטערת על המושגים שהכרתי מקרוב... , לבת שלי ב"נ לא אתן לדרוך שם כל כך מהר...)
צר לי, אני לא מסכימה.ישנם מחשבות שעדיף להשאירם בינך לבין קונך.
יישר כח.צר לי, אני לא מסכימה.
בחורה צעירה שמשוטטת פה בפרוג, מותר לה לדעת לפני שהיא נכנסת ללמד בכזה מקום, שלמרות שהמקום מלא בנשים משלנו, העבודה שם לא פשוטה, ויתכן שצריך להתייעץ עם רב.
אני גם רוצה לחיות בסרט של פינגווין@פינגווין
את חיה בסרט. ואני מורה עם משרה מלאה בי איי וגמולים וותק של 10 שנים...
רחוקה מ8000 כרחוק מזרח ממערב. ויודעת מצוין לקרוא את התלוש שלי...
איך זה קשור לדיון ?
אני מלמדת במקום כזה ומגיע עם תחושת שליחות, אני מהמקום המשפיע והחזק.גם כנשואה אחרי 15 שנה בחינוך נוער בבית ספר קירוב לא מוכנה לחזור לשם!!
גם אישה נשואה לא צריכה להחשף לכל העולם החילוני על כל סירחונו!
(המו' אל תסתכלי במגזין הזה הוא לא צנועה... - זה במקרה הטוב,
מצטערת על המושגים שהכרתי מקרוב... , לבת שלי ב"נ לא אתן לדרוך שם כל כך מהר...)
לשאול רב, כל מקרה לגופו, אבל לשלול לחלוטין את העבודה במקום, ממש לא !!!צר לי, אני לא מסכימה.
בחורה צעירה שמשוטטת פה בפרוג, מותר לה לדעת לפני שהיא נכנסת ללמד בכזה מקום, שלמרות שהמקום מלא בנשים משלנו, העבודה שם לא פשוטה, ויתכן שצריך להתייעץ עם רב.
גם עבודה במשרד צריכה בירור יסודי!!אני מלמדת במקום כזה ומגיע עם תחושת שליחות, אני מהמקום המשפיע והחזק.
ובהרבה מקומות עבודה היום נחשפים לתכנים שלא היינו רוצות להחשף, לבת שלך לא תתני לעבוד בשום משרד ציבורי?
כאן את יודעת שהן הטועות, ומה קורה שאת בעבודה עם צוות משרד טועה, גם אז את מסתכלת עליהם באותה צורה ? או שאז יש יותר תחושה של שווה בין שווים רק הדעות שונות?
לשאול רב, כל מקרה לגופו, אבל לשלול לחלוטין את העבודה במקום, ממש לא !!!
יש לנו תפקיד עצום בלהחזיר ילדים טועים לאביהם שבשמים, ואני בטוחה שאת מודעת לכמה ילדים מבתים חילוניים לחלוטין הקימו בתים שומרי תורה ומצוות.
צאי עם תחושת השליחות והמטרה האמיתית, התחושה תהיה אחרת לגמרי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: