הסטנדרט במודיעין עילית זה בניית 2 יחידות דיור + קומת מסחרותחשבו אתכם במקומו! עם בית צפוף ומלא ילדים!
הסטנדרט במודיעין עילית זה בניית 2 יחידות דיור + קומת מסחרותחשבו אתכם במקומו! עם בית צפוף ומלא ילדים!
זה פיתרון אולי עם השכן שבונה, אבל זה לריב עם שאר השכנים בבניין ולזה כבר אין היתר.במקום להתעצבן ולהתלונן לנסות להפוך עולמות ולעצור לו את הבנייה
פשוט תבנו יחד איתו
זה הרבה יותר קל ופחות עצבים
וחוץ מזה אם אתם לא תרחיבו השכן ממול ירחיב עד אליכם
ככה זה בערים שלנו ומי שזה לא מתאים לו שיעבור לרמת גן
קבלן בניין סמוך נצמד ממש לבניין שלנו (קשרים בערייה) בתגובה נצמדתי אליו עם מרפסת סוכה כמעט מרחק הושטת יד
כשזה הדדי ויש התחשבנות משתי הצדדים, ויש הקשבה, ויש רצון למנוע נזקים ולהזיק כמה שפחות - אז יש לנו את הרצון לפרגן.מה אם קצת לפרגן?
הלוואי ולבית הדין היה כל כך הרבה כח...שילכו לבי"ד והבי"ד יזרוק את השכן מכל המדרגות...
זה גם עניין של "הולכים אחר הנתבע"בית דין יכול לתת פסק. אם מישהו לא הולך ע"פ הפסק הזה אין הרבה מה לעשות.
מידיעה לא נכון!צריך גם לזכור שבניה בלי אישורים של שכן בבנין, מונעת בהמשך משאר השכנים לקבל אישורים לבניה כאשר הם יצטרכו
מניסיון מר נכון מאוד!מידיעה לא נכון!
השכן לידו יכול לעשות מה שהוא רוצה - לחרוג או לא לחרוג, אישורים מהעירייה הוא לא יקבל.אם שכן יוצא בחזית - השכן שלידו חייב ליישר איתו קו.
אם השכן חורג, השכן לידו צריך גם לחרוג - ברצונו או שלא ברצונו
כתבתי מידיעהמידיעה לא נכון!
השכנים שבאותו צד של הבנין של השכן שחרג - לא יוכלו לקבל אישורים. בצדדים אחרים כן. מניסיון.כתבתי מידיעה
יתכן שזה לא מחייב כך
עד כמה שידוע לי,אני גרה במודיעין עילית. ובבנין שלי יש שכן שמתכוין לבנות ללא אישורים באופן שגורם נזק ממשי לי ולעוד הרבה שכנים אחרים.
כיצד אפשר למנוע את הענין?
אני מבינה שהוא מתכוין לבנות בשעות לא שעות בגלל העיריה. יש עוד דרך למנוע אותו?
תודה רבה
עיריית מודיעין עילית לא מוציאה צווי הריסה.עד כמה שידוע לי,
תמיד אפשר למצוא דרך לפתור את הבעיה,
אבל אין כזה דבר שהוא יעשה בלילה וישלם את הקנסות של העירייה!!! העירייה תשבור לו גם יציקה!
אז פונים למחוזי...עיריית מודיעין עילית לא מוציאה צווי הריסה.
המקסימום הוא צו הפסקת בניה.
גם אני ממודיעין עילית ושמעתי כךעיריית מודיעין עילית לא מוציאה צווי הריסה.
המקסימום הוא צו הפסקת בניה.
אין צודק מיזה,איזה אשכול
בניות.. הרחבות.. , עבודה זרה של השנים האחרונות!
צר לכם המקום? חפשו דירה אחרת! שום דבר לא מצדיק לדרוס את הבריות!
אני רק לא מבינה מה הם לא פוחדים מעולם הבא?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: