אפשר להודיע לעירייה באופן אנונימי
נ.ב. וגם לפנות לרב קנר...
תמיד תזכרו שממול עומד ''צדיק'' שטוען שלפי ההלכה ''שלי שלי ושלך שלי..''אני יגיד לבעלי שיבדוק את זה.
הוא באמת קצת מפחיד...אפשר להודיע לעירייה באופן אנונימי
נו זה בדיוק שבאתי לשאול מה עושים.מהמון המון דין ודברים עם הרב קנר בענייני בניה, ממליצה להתקשר אליו והוא יגיד לך לפנות לעיריה.
אבל, קחו בחשבון, שפקחי העיריה עובדים בשעות שלהם ותו לא, ומי שרוצה יודע את זה מצוין, כך שגם לעיריה יתכן שלא יהיה מה לעשות, אלא אם כן הוא פוגע גם בשטחי ציבור שאז אין לו סיכוי עליהם (כמעט).
מה לעשות שיש אנשים שמרגישים בעלי הבית.........
אולי מישהו כאן יודע משהו בענין?משטרה "רגילה" לא יכולה לעזור במקרים כאלו??
בינתיים אני רואה כאן לא סתם צדיק, אלא "בעל מויפת" עם רוה"ק, שמסיפור אנונימי כבר הצליח להכריע מי צודק ומי אומר שלך שליתמיד תזכרו שממול עומד ''צדיק'' שטוען שלפי ההלכה ''שלי שלי ושלך שלי..''
בטח שלעריה יש מה לעשותנו זה בדיוק שבאתי לשאול מה עושים.
בדיוק עבור כאלו מצבים יש וועדה מחוזית, ואם צריך בהמשך גם בימ"ש.בערים חרדיות, איש הישר בעיניו יעשה, לא בי"ד ולא עיריה (מנסיון מר שחווינו עם שכנים).
יש מספיק רבנים שרואים בעירייה "ועד בית" ומתירים כל פניה ותלונה שהיא, וממש לא כערכאותפניה לעיריה ללא היתר מבי"ד היא בגדר פניה לערכאות על כל המשתמע מכך.
אבל מאד פשוט לתבוע בביה"ד של הרב קסלר ולהוציא צו מניעה, אם אכן יש נזק ממשי כמו שכתבת, ובמקרה כזה אם הוא יפר אותו תקבלי היתר לפנות לעיריה ומיד שולחים פקח לעצור. (וזאת חוץ מהמשמעות של הפרת צו ביה"ד, וביה"ד בק"ס יודע לטפל במקרים כאלו)
ברור שהרגשה של שטיבלאך אחד גדול.בערים חרדיות, איש הישר בעיניו יעשה, לא בי"ד ולא עיריה (מנסיון מר שחווינו עם שכנים).
אולי כי שתקתםבערים חרדיות, איש הישר בעיניו יעשה, לא בי"ד ולא עיריה (מנסיון מר שחווינו
אין בעיה,מה אם קצת לפרגן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: