שיתוף קבצים לנוקיה c2-01

מצב
הנושא נעול.

שלום שלום שלום

משתמש מקצוען
דרך אגב כשהורדתי הוא אמר לי שלא יכול לסרוק אותו כדי לאתר וירוס כי הוא כבד אז לא פתחתי אותו...
אם יש לך או לכל אחד אחר סורק וירוסים אודה לו שישלח לי את האימייל שלו ואשלח לו את הקובץ כדי שיסרוק אותו...
אתה יכול לשלוח לי:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

שרוי

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
קניתי ממישהו מכשיר c2 והוא בלי מחשבון ?! אשמח אם מישהו יכול להעלות פה מחשבון תודה!

דוד יצחק

משתמש פעיל
במקום שיהיה בלאגן ומי שרוצה להשיג קבצים (ישומים,ערכות נושא) יצטרך לעקוב אחרי נושאים שבהם לפעמים גם על נושאים שפחות קשורים להשגת קבצים כאן כל אחד יעלה את כל הקבצים שלו.כמובן ניתן לבקש תוכנה מסויימת
תוכל בבקשה להשיג לי קורא pdf לנוקיה סי2?
וג"כ מקליט שיחות אוטומטי?

נעם.

משתמש צעיר
צילום מקצועי

נעם.

משתמש צעיר
צילום מקצועי
שבוע טוב,
אחרי שמורידים ישר שמים בפלאפון?

שרוי

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
אני מוציא מהקובץ rar ועם כל זאת אני לא מצליח לעלות את זה לבד כשאני עושה צרף קבצים זה כאילו לא נמצא

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  59  פעמים

לוח מודעות

למעלה