כהמשך לנושא הזה ביקשו שאני יעלה גם את שאר הדברים (מאמין שאני לא מחדש הרבה)
אז הנה הכבד קצוץ
מספיק לכ16 מנות יפות
אני יודע שיש כאלה שמוסיפים סוכר או סילאן -זה פשוט לא נצרך כאן כי הבצל ממתק את זה
הרכיבים
500 גרם כבד טרי/קפוא צלוי
11 בצלים גדולים (1.7-2 קילו)
שמן לטיגון
8 ביצים קשות מדיום
מלח (כפית - תוסיפו לפי הטעם)
פלפל שחור (כפית - תוסיפו לפי הטעם)
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד שהו א מזהיב ממש ומוסיפים את הכבד
ממשיכים לטגן ביחד עד שהבצל ממש חום (הכבד צריך משהו מתוק והבצל נותן את זה רק כשהוא מטוגן היטב כמו בתמונה)
מעבירים הכל לקערה ומסיפים את שאר הרכיבים
טוחנים היטב היטב
חלק מהטעם זה הטחינה אני טוחן עד שהעיסה ממש חלקה
אגב הכבד הזה ממש עמיד מבחינת קלקול אני לא יודע האם זה בגלל שיש בו הרבה בצל במקום ביצים או בגלל הטחינה הטובה
תוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם עד שיצא טעים
לחכות שיתקרר ולהכניס למקרר (מכוסה כמובן)
בתיאבון (תעדכנו איך יצא)
אז הנה הכבד קצוץ
מספיק לכ16 מנות יפות
אני יודע שיש כאלה שמוסיפים סוכר או סילאן -זה פשוט לא נצרך כאן כי הבצל ממתק את זה
הרכיבים
500 גרם כבד טרי/קפוא צלוי
11 בצלים גדולים (1.7-2 קילו)
שמן לטיגון
8 ביצים קשות מדיום
מלח (כפית - תוסיפו לפי הטעם)
פלפל שחור (כפית - תוסיפו לפי הטעם)
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד שהו א מזהיב ממש ומוסיפים את הכבד
ממשיכים לטגן ביחד עד שהבצל ממש חום (הכבד צריך משהו מתוק והבצל נותן את זה רק כשהוא מטוגן היטב כמו בתמונה)
מעבירים הכל לקערה ומסיפים את שאר הרכיבים
טוחנים היטב היטב
חלק מהטעם זה הטחינה אני טוחן עד שהעיסה ממש חלקה
אגב הכבד הזה ממש עמיד מבחינת קלקול אני לא יודע האם זה בגלל שיש בו הרבה בצל במקום ביצים או בגלל הטחינה הטובה
תוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם עד שיצא טעים
לחכות שיתקרר ולהכניס למקרר (מכוסה כמובן)
בתיאבון (תעדכנו איך יצא)