פשטידת תפוחים ואגוזים
לאוהבי הפשטידות המתוקות, ובתור עוגה מעולה וטעימה (אפשר להכין אותה בתבנית בינונית)
כשל״פ ~ ללא שרויה
חומרים:
10 תפוחי גרנד קטנים
2.5 כוסות קמח תפוחי אדמה
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
1.5 כוס סוכר
1 כוס שמן
4 ביצים
3 כפות אגוזים טחונים
אופן ההכנה:
קולפים את התפוחים וחותכים אותם לפרוסות דקות, משרים במים קרים כחצי שעה.
שופכים את המים מהתפוחים ומוסיפים על התפוחים את הקמח, א״א, סוכר וניל, סוכר, ביצים, שמן ו3 כפות אגוזים טחונים.
שופכים את התערובת לקוקוטים ומפזרים מעט אגוזים טחונים. אופים בחום 180 מעלות כ50 דקות.
לאוהבי הפשטידות המתוקות, ובתור עוגה מעולה וטעימה (אפשר להכין אותה בתבנית בינונית)
כשל״פ ~ ללא שרויה
חומרים:
10 תפוחי גרנד קטנים
2.5 כוסות קמח תפוחי אדמה
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
1.5 כוס סוכר
1 כוס שמן
4 ביצים
3 כפות אגוזים טחונים
אופן ההכנה:
קולפים את התפוחים וחותכים אותם לפרוסות דקות, משרים במים קרים כחצי שעה.
שופכים את המים מהתפוחים ומוסיפים על התפוחים את הקמח, א״א, סוכר וניל, סוכר, ביצים, שמן ו3 כפות אגוזים טחונים.
שופכים את התערובת לקוקוטים ומפזרים מעט אגוזים טחונים. אופים בחום 180 מעלות כ50 דקות.