שיתוף-ובו יסופר איך דפקתי את הנהלת מלפפון (סיפור אישי)

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
בס"ד

בשעה 12:22 בלילה הבנתי מה הציק לי כל היום.

בבוקר ראיתי ילד קטן, ממש קטן, נמוכצ'יק כזה, כמעט בגובה של דשא, אולי אפילו בגובה של פטריה. קטן קטן. הילד עמד לפני מעבר חציה שגרתי, וניסה לחצות לבד את הכביש. בסוף הגיע איזה מזוקנצ'יק והעביר אותו את הכביש. אישית אני מיהרתי אבל שמחתי לראות שיש אנשים שאכפת להם מפטריות. יש!

המשכתי לתפילה בתחושת רווחה חריפה: לא הזנחתי אף אחד! והנה, גם לדשא יש מי שעוזר, והכל בסדר, והילד חצה. זהו.
חשבתי: מי שולח ילד לבד למעבר חציה? ועוד ילד כזה קטן קטן ונמוך נמוך? אפילו למחסני חשמל לא הייתי שולח אותו.
ניסיתי להירדם, התהפכתי, הוצאתי מהארון את שמיכת הצמר המבחילה שירשתי לאחר הנצחון בקרב כריות עם אחותי, איפשהו בגיל 9.
לא עזר. המשכתי להישאר ער.
ניסיתי לספור כבשים בדמיון, נתקעתי במספר 111. יש משהו מושחת במספר הזה. משהו מבלבל מאוד, מטעה!!
ניסיתי לספור גמלים, אבל אז הגיעו כמה כאלו עם דבשת כפולה, ואמרו: אותנו תספור בתור שתיים. לא התווכחתי, ספרתי. ואז הגיע מנהיג העדר, ואמר: כמה רגליים יש לכפול דבשת? ארבעה, נכון? בדיוק כמו לחד דבשת. אז תספור אותם רק בתור גמל אחד. לא התווכחתי, אבל גיליתי שזה מסובך מידי. התחלתי לספור אוטובוסים.
קמתי מהמיטה לראות כמה אוטובוסים יש ברחוב, וראיתי שאין אוטובוסים. 2 בלילה!!

נזכרתי באוטובוס. בום, זה הכה בי: האוטובוס שכמעט יכל להגיע ולדרוס את הנמוכצ'יק, המעבר חציה, הדשא, המזוקנצ'יק!!
מתנשף, קמתי כאחוז תזזית וירדתי למשרד המאובק שלי מתחת הדירה. בשקט בשקט.
הדלקתי את המחשב, נתתי לו טפיחה קלה כמו כל יום כדי לתת לו זריקת מרץ ותקווה. הצלחתי! יש! הווינדוס עלה.
נכנסתי מהר לפורום מלפפון, פתחתי אשכול חדש:

תועה לעצמי...
איך אנשים נותנים לילד קטן לחצות לבד את הכביש??
רשמתי בסוגריים: אין לי שום דבר נגד חסידי מילצ'וב, ולא שאני שונא חסידים, ההפך, אני בקושי מתעב אותם, אבל למה יש לי הרגשה שדווקא הם שולחים ילדים קטנים לבד למחסני חשמל?
הדגשתי באותיות קטנות: מבקש מההנהלה לא למחוק את האשכול!! הנושא קריטי בשבילי! תודהJ

חזרתי לישון. סוף סוף נרדמתי!!!
ישנתי כמו תינוק בסלקל, כמו תינוק בעגלת תאומים באוטובוס צפוף, כמו זבוב בכוס התה של אבי גבאי, כמו כינה בזקן של אחמדינג'אד.
נחרתי! ישנתי! הבניין כולו ידע: געציל נרדם.
בבוקר בדקתי מה קורה בפורום מלפפון, קיוויתי שמישהו ענה לי.

נכנס לאשכול הקטן שלי, ומגלה...
הלם.
תדהמה.
כאוס טוטלי.
קריסת מערכות קולוסאלית.
611 תגובות!

עושה ריפרש. בום! 642 תגובות!
עוד ריפרש, בום! 709 תגובות.
משהו לא טוב בכלל קורה באשכול שלי!
קראתי רנדומלית את תגובות 30 ו- 62:
כלכולתא 2000, דווקא ניק מוכר ומכובד, כתב כך: "אתה בן אדם שפל וגועלי, סליחה שאני כותב לך את זה אבל ככה אני חושב"
כלכולתית מלכותית כתבה: "אני רצה להוציא את הבת שלי מהגן, הלחצתם אותי פה עם כל הסיפורים כאן באשכול!"

קפצתי לסוף האשכול, תגובות 892 ו-894. (893 נערכה ויש שם ריק מסקרן במיוחד):
"לא קראתי עד לפה, אבל הייתי חייבת להגיב. לדעתי הגיע הזמן אחת ולתמיד לתת לילדים טיפות טבעיות כי ידוע שהריטאלין עוצר גדילה (ככה גיסתי הרוקחת סיפרה לגיסתה בטלפון ושמעתי במקרה)"
תגובה 895. נוקיה707 כותבת: "לא קראתי עד לכאן, אבל אני מתביישת באשכול הזה."
תגובות 896,897,898: "מנהלים! למחוק! יש גבול..."
תגובה 899: בטלן שכחן מגיב: "שמתי לב שרוב המגיבים פה ליטאים, וד"ל."
תגובה 900: "איפה האהבת ישראל, איפה. אני מזועזעת!"
"מנהלים, למחוק את האשכול!!"
תגובה 907: "ראיתי רק את הכותרת, ואני בטוחה שאף אחת עוד לא כתבה, ולכן אני אגיב בכל זאת:
אני תימנייה, ולדעתי יש באמת הבדל (ואל תזרקו עליי פה ביצים! בבקשה!) בין חסידים לליטאים, כי חסידים הם"---
לא הספקתי לגמור לקרוא את התגובה, ו.. טראח! האשכול נמחק בבת אחת. נעלם. נגוז. פרח. התאדה. עשה צ'ק אאוט.

מנהלים!!!!

פתחתי אשכול חדש:
זה רק אני?
כתבתי:
מישהו יודע למה נמחק האשכול תועה לעצמי?
מנהלים אם אתם קוראים את האשכול הזה- אל תמחקו, בבקש-

האשכול נמחק.
פתחתי אשכול חדש בפורום מערכת האתר:

זה לא בסדר מה שקורה פה!
כתבתי:
זה רק אני או שבאמת יש פה השתקת פיות???
יש פה באתר ממש אווירה של שנאת חרדים ונגד דעת תורה, וכל הזמן משתיקים אותי!!!
לא יעזור לכ-
בום, האשכול נמחק בבת אחת.
קיבלתי צו הרחקה מהפורום לשבוע.

אין בעיה. בכייף. עזבתי את פורום מלפפון, שילמדו לקח. שונאי חרדים שכמותם. מתנגדים. רשעים. כופרים. נראה אותם מסתדרים בלעדיי.
אנשים בלי השקפה, בלי אידישקייט, בלי טעם, בלי הבנה בנפש, בלי כלום. חבורת לא יוצלחים. מנסים לפתוח אתר רק למקצוענים ולהשאיר אותי ואת הדעה שלי בחוץ.
האמת? שמחתי שעזבתי. אני משוכנע שזה יתן למנהלים שם למעלה את הניעור שהגיע להם ממזמן.

בינתיים, מאז הפרישה, אני רק קורא באתר ולא מגיב, שילמדו לקח.

יוני מקרוני

משתמש פעיל
כתיבה יפה כמו תמיד
אבל שכחת להוסיף שאחרי שהאשכול הגיע לשבע מאות שישים ותשע פסיק תשע תגובות
נמחק ושוב צבר תגובות ושוב נמחק
קם לו געציל וניסה לתת הספד משלו
ושיתוף מרגש ומשעשע כאחד על מה קרה בפורום עגבניה שרק במקרה נמצא באותו סלסלה עם פורום מלפפון
אבל לא קשור בכלל
ואני לא משקרת ולא קוראים לי קוקי
ואני לא חסיד מילצוב

בכבוד ובהערכה קלמן המומר

מרשמלו

מנהלת איש את רעהו מנהלת פורום נשים
מנהל
מנוי פרימיום
תודה למקרוני שהקפיץ את האשכול.
איך נעלם מעיני...?
כמה צחקתי.....:)
חזק!!!

לדLed

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
בס"ד

בשעה 12:22 בלילה הבנתי מה הציק לי כל היום.

בבוקר ראיתי ילד קטן, ממש קטן, נמוכצ'יק כזה, כמעט בגובה של דשא, אולי אפילו בגובה של פטריה. קטן קטן. הילד עמד לפני מעבר חציה שגרתי, וניסה לחצות לבד את הכביש. בסוף הגיע איזה מזוקנצ'יק והעביר אותו את הכביש. אישית אני מיהרתי אבל שמחתי לראות שיש אנשים שאכפת להם מפטריות. יש!

המשכתי לתפילה בתחושת רווחה חריפה: לא הזנחתי אף אחד! והנה, גם לדשא יש מי שעוזר, והכל בסדר, והילד חצה. זהו.
חשבתי: מי שולח ילד לבד למעבר חציה? ועוד ילד כזה קטן קטן ונמוך נמוך? אפילו למחסני חשמל לא הייתי שולח אותו.
ניסיתי להירדם, התהפכתי, הוצאתי מהארון את שמיכת הצמר המבחילה שירשתי לאחר הנצחון בקרב כריות עם אחותי, איפשהו בגיל 9.
לא עזר. המשכתי להישאר ער.
ניסיתי לספור כבשים בדמיון, נתקעתי במספר 111. יש משהו מושחת במספר הזה. משהו מבלבל מאוד, מטעה!!
ניסיתי לספור גמלים, אבל אז הגיעו כמה כאלו עם דבשת כפולה, ואמרו: אותנו תספור בתור שתיים. לא התווכחתי, ספרתי. ואז הגיע מנהיג העדר, ואמר: כמה רגליים יש לכפול דבשת? ארבעה, נכון? בדיוק כמו לחד דבשת. אז תספור אותם רק בתור גמל אחד. לא התווכחתי, אבל גיליתי שזה מסובך מידי. התחלתי לספור אוטובוסים.
קמתי מהמיטה לראות כמה אוטובוסים יש ברחוב, וראיתי שאין אוטובוסים. 2 בלילה!!

נזכרתי באוטובוס. בום, זה הכה בי: האוטובוס שכמעט יכל להגיע ולדרוס את הנמוכצ'יק, המעבר חציה, הדשא, המזוקנצ'יק!!
מתנשף, קמתי כאחוז תזזית וירדתי למשרד המאובק שלי מתחת הדירה. בשקט בשקט.
הדלקתי את המחשב, נתתי לו טפיחה קלה כמו כל יום כדי לתת לו זריקת מרץ ותקווה. הצלחתי! יש! הווינדוס עלה.
נכנסתי מהר לפורום מלפפון, פתחתי אשכול חדש:

תועה לעצמי...
איך אנשים נותנים לילד קטן לחצות לבד את הכביש??
רשמתי בסוגריים: אין לי שום דבר נגד חסידי מילצ'וב, ולא שאני שונא חסידים, ההפך, אני בקושי מתעב אותם, אבל למה יש לי הרגשה שדווקא הם שולחים ילדים קטנים לבד למחסני חשמל?
הדגשתי באותיות קטנות: מבקש מההנהלה לא למחוק את האשכול!! הנושא קריטי בשבילי! תודהJ

חזרתי לישון. סוף סוף נרדמתי!!!
ישנתי כמו תינוק בסלקל, כמו תינוק בעגלת תאומים באוטובוס צפוף, כמו זבוב בכוס התה של אבי גבאי, כמו כינה בזקן של אחמדינג'אד.
נחרתי! ישנתי! הבניין כולו ידע: געציל נרדם.
בבוקר בדקתי מה קורה בפורום מלפפון, קיוויתי שמישהו ענה לי.

נכנס לאשכול הקטן שלי, ומגלה...
הלם.
תדהמה.
כאוס טוטלי.
קריסת מערכות קולוסאלית.
611 תגובות!

עושה ריפרש. בום! 642 תגובות!
עוד ריפרש, בום! 709 תגובות.
משהו לא טוב בכלל קורה באשכול שלי!
קראתי רנדומלית את תגובות 30 ו- 62:
כלכולתא 2000, דווקא ניק מוכר ומכובד, כתב כך: "אתה בן אדם שפל וגועלי, סליחה שאני כותב לך את זה אבל ככה אני חושב"
כלכולתית מלכותית כתבה: "אני רצה להוציא את הבת שלי מהגן, הלחצתם אותי פה עם כל הסיפורים כאן באשכול!"

קפצתי לסוף האשכול, תגובות 892 ו-894. (893 נערכה ויש שם ריק מסקרן במיוחד):
"לא קראתי עד לפה, אבל הייתי חייבת להגיב. לדעתי הגיע הזמן אחת ולתמיד לתת לילדים טיפות טבעיות כי ידוע שהריטאלין עוצר גדילה (ככה גיסתי הרוקחת סיפרה לגיסתה בטלפון ושמעתי במקרה)"
תגובה 895. נוקיה707 כותבת: "לא קראתי עד לכאן, אבל אני מתביישת באשכול הזה."
תגובות 896,897,898: "מנהלים! למחוק! יש גבול..."
תגובה 899: בטלן שכחן מגיב: "שמתי לב שרוב המגיבים פה ליטאים, וד"ל."
תגובה 900: "איפה האהבת ישראל, איפה. אני מזועזעת!"
"מנהלים, למחוק את האשכול!!"
תגובה 907: "ראיתי רק את הכותרת, ואני בטוחה שאף אחת עוד לא כתבה, ולכן אני אגיב בכל זאת:
אני תימנייה, ולדעתי יש באמת הבדל (ואל תזרקו עליי פה ביצים! בבקשה!) בין חסידים לליטאים, כי חסידים הם"---
לא הספקתי לגמור לקרוא את התגובה, ו.. טראח! האשכול נמחק בבת אחת. נעלם. נגוז. פרח. התאדה. עשה צ'ק אאוט.

מנהלים!!!!

פתחתי אשכול חדש:
זה רק אני?
כתבתי:
מישהו יודע למה נמחק האשכול תועה לעצמי?
מנהלים אם אתם קוראים את האשכול הזה- אל תמחקו, בבקש-

האשכול נמחק.
פתחתי אשכול חדש בפורום מערכת האתר:

זה לא בסדר מה שקורה פה!
כתבתי:
זה רק אני או שבאמת יש פה השתקת פיות???
יש פה באתר ממש אווירה של שנאת חרדים ונגד דעת תורה, וכל הזמן משתיקים אותי!!!
לא יעזור לכ-
בום, האשכול נמחק בבת אחת.
קיבלתי צו הרחקה מהפורום לשבוע.

אין בעיה. בכייף. עזבתי את פורום מלפפון, שילמדו לקח. שונאי חרדים שכמותם. מתנגדים. רשעים. כופרים. נראה אותם מסתדרים בלעדיי.
אנשים בלי השקפה, בלי אידישקייט, בלי טעם, בלי הבנה בנפש, בלי כלום. חבורת לא יוצלחים. מנסים לפתוח אתר רק למקצוענים ולהשאיר אותי ואת הדעה שלי בחוץ.
האמת? שמחתי שעזבתי. אני משוכנע שזה יתן למנהלים שם למעלה את הניעור שהגיע להם ממזמן.

בינתיים, מאז הפרישה, אני רק קורא באתר ולא מגיב, שילמדו לקח.
ווווווווווואוו
אוף כמה צחקתי!!!!
אחח הבטן

מעולה! כתיבה מעולה ממש מצחיק!! הכי טוב שלך.
(אם זה לא היה מצחיק הייתי בוכה. כי יש כל כך הרבה דברים נכונים ועצובים בזה.... חחחח אוף שוב צוחקת)

גדי ישראלי

משתמש מקצוען
אני אישית הפסקתי לספור כבשים.
כי נמאס לי להשקיע בספירה, ואז הכלב חוטף עצבים ומרביץ נביחות, וכל הכבשים נבהלות ונכנסות לבלבלות, והעדר מתבלגן, והשתבשה הספירה, והלך הלילה...
אז אני כבר לא סופר כבשים. פשוט לא סופר אותן. תאמין לי, מאז נהיה לי קל בחיים...

מרשמלו

מנהל
מנוי פרימיום

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
ואני מקבלת על עצמי בל"נ ממחר
כשאני עושה צעידת בוקר,
לקטוף את כל הפטריות שצומחות בבקרים ליד מעברי החציה. ולשותלם בעבר השני.

מרשמלו

מנהל
מנוי פרימיום

גדי ישראלי

משתמש מקצוען
כעת אני יושב ותוהה לעצמי מה היה עדיף, למחוק את ההודעה הקודמת כי לא כל דבר צריך לומר/לכתוב, או להשאיר אותה כי השלשה קווים העלובים האלה מציתים את הדמיון כאילו 'מה כבר גדי ישראלי כתב שם למען השם???'
לאלוקים פתרונים.

מה הענינים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כעת אני יושב ותוהה לעצמי מה היה עדיף, למחוק את ההודעה הקודמת כי לא כל דבר צריך לומר/לכתוב, או להשאיר אותה כי השלשה קווים העלובים האלה מציתים את הדמיון כאילו 'מה כבר גדי ישראלי כתב שם למען השם???'
לאלוקים פתרונים.
אחרי שקיבלתי תשובה, אז אני מצטרפת למסמני הקוים המסתוריים

מרשמלו

מנהל
מנוי פרימיום

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
טוב שהפורום פה בפרוג וירטואלי.. ממש חשתי את תגרת הידיים שעוד שניה והתפתחה לה פה
(אני מדברת על הקטע של פנס, כן?)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה