אמר לי היום חבר מועצה
שבהחלט חושבים במשרד התחבורה לחזור אחורה, כשהם מבינים שלא מדובר במהלך חכם מידי
ולפחות על הפיצול של קווי בני ברק לדבריו לפחות סביר מאד שהוא יבוטל.
השאלה הגדולה שלא היה לו תשובה עליה היא, מעיקרא מאי קסבר, הרי כל נער בר מצווה באלעד היה אומר באופן פשוט שתדירות לבני ברק של 30 דק' זה בדיחה לא מוצלחת, ודינו לכשלון מוחלט, ומה חשבו מקבלי ההחלטות. תיקו.
מתי יתקדם מחכים כבר לפחות לשינוי לבני ברקכתבתי כבר בעבר שאני הקטן עוסק קצ בנושא
סיימתי כעת שיחה עם אחד מהבכירים במשרד התחבורה
כרגע הכיוון הוא לעשות רטרו על הנסיעות לבני ברק..
מעולה שזה מהיר ולא נמרח
כרגע בעידכון של הלו"ז במוביט לא ראיתי שינוי
השעות האלו, בתקופות שמחות, מועדות לעומס רב. מה שמתסכל הוא, שהחברה מופתעת בכל תקופה כזו מחדש וניתן לפתרון בקלות אם החברה היתה מעמידה איש קשר שהיה מרכז את בקשות הציבור על מנת לעדכן אותם על שמחות אלעדיות בב"ב.למישהו יש פרטים מתי משתנה לטובה
חזרתי עכשיו מנסיעה מזעזעת בקו 163
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: