יש דברים שאפשר לקנות רק לפני הלידההאם מישהי יודעת בוודאות, מאיזה שבוע הריון ניתן לקנות במכבי על חשבון סל הלידה?
יש דברים שאפשר לקנות רק לפני הלידה
ויש דברים שכל פעם אמרו לי משהו אחר. משבוע 36 וודאי אפשר, חוץ מתומכת ובית החלמה
אוסיף לך עוד אחד - רק מאחר הלידה.לאחר דיבור עם שלש נציגים של מכבי:
https://www.migdal.co.il/He/insuran.../Pages/shrutey_yeutz_vebdikot_avhanatiot.aspxיש לך קישור?
אני לא מצליחה למצוא את זה
אני בדיוק רוצה לסגור ביטוח פרטי
לאחר דיבור עם שלש נציגים של מכבי:
1: אין בעיה כל ההריון לא מוזכר כלום לגבי איזה שבוע (ובאמת באתר לא מצאתי שום אזכור לזה).
2: רק מחודש רביעי. (מה הקשר?)
3: רק משבוע 36. ולפני זה ניתן להשתמש בסל רק לבדיקות גדולות וכו'. אך לא לקניות.
מה האמת? האם מישהי יודעת מנסיון?
חסום ליעכשיו הסתכלתי באתר שלהם, כתוב שם במפורש וגירסא 3 הכי קרובה למציאות
לא משווה בנושא זה את הביטוח הפרטי לביטוח של קופות חולים.בסעיפים של סל הריון ולידה לא רואה יתרון משמעותי על מכבי שלי/זהב
לא בטוח. החזרים ניתן לקבל כבר משבוע 32, אז יש דברים שאת יכולה לקנות כבר עכשיו כמו משאבה, ואולי גם אפשר לשלם כבר לתומכת אם את מתכננת לקחת. בית החלמה זה באמת יהיה בעיהאני עכשיו בשבוע 30 ואני מבינה שזה אומר שהפסדתי הכל...
ששש... אל תגלימישהי יודעת מה קורה במכבי?
גם אני לא הבנתי.
אני עכשיו בשבוע 30 ......
במאוחדת נאמר לי שכן, נסי לברר גם את ובקופה שלךמי שקונה משאבה לפני ה31.12 וזכאית רק לאחר 01.01.19 האם תוכל לקבל החזר בתקופת ההסתגלות עד 31.03.19??
שוב, זה לא בר השוואה.באיזה סעיף את רואה יתרון על פני מכבי זהב ? מרבית הסעיפים היו נראים לי פחות.
במאוחדת נאמר לי שכן, נסי לברר גם את ובקופה שלך
לא בטוח. החזרים ניתן לקבל כבר משבוע 32, אז יש דברים שאת יכולה לקנות כבר עכשיו כמו משאבה, ואולי גם אפשר לשלם כבר לתומכת אם את מתכננת לקחת. בית החלמה זה באמת יהיה בעיה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: