מידע שימושי שינויים בסל הריון ולידה בכל קופות החולים - מידע

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אם אני לא טועה זה כ-40 ש"ח, הצטרפתי לפני מספר חודשים למכבי שלי (חצי שנה לפני תאריך לידה משוער) כדי לפרגן לעצמי באם וילד חדר פרטי, ועכשיו לא יודעת אם להמשיך, חושבת ש-400 ש"ח ללילה לא מכסה אפילו לילה בחדר זוגי :(
כמוני כמוך, הבעיה שדברתי עם נציג של מכבי אתמול, והוא אמר לי שיתכן שדרך מגן זהב לא יהיה בכלל אם וילד, עוד לא ברור. אז אני לא יודעת אם לבטל או לא

קצרה

משתמש מקצוען
כמוני כמוך, הבעיה שדברתי עם נציג של מכבי אתמול, והוא אמר לי שיתכן שדרך מגן זהב לא יהיה בכלל אם וילד, עוד לא ברור. אז אני לא יודעת אם לבטל או לא

באתר שלהם מופיע לפחות כרגע שההטבה מילד רביעי ואילך תשאר במכבי זהב (255 ללילה) זה ככה המון שנים .
מה שישתנה הוא היכולת לקחת את ההטבה ממגן זהב ולהוסיף עליה את ההטבה ממכבי שלי - תהיה אפשרות רק זה או זה.
לא נראה לי שהם טרחו לפרט באתר שזה או זה או זה - כשאחד מהשתיים הולך להתבטל.
ראי בהודעה שפירטתי - בחישוב של אחרי תשלום של 6 חודשים X 40 שקל לחודש יש יתרון למכבי שלי גם אם הוא לא גדול כמו פעם לכן אם כבר התחלת לשלם לא שווה לבטל. ראי זאת כתשלומים מראש (אם וילד הרי לא נותנים יותר מ-2 תשלומים אז גם זה רווח..)

רחל ז.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
שופט/ת באתגר דריבל
אם תכתבי פתוח חולצת הנקה ולא ח. הנקה - זה יעבור בקופת חולים?
כל דבר שיעבור רשמית בלי שום התחכמויות - הוא רשמי בלי התחכמויות.
ברור שלקופת חולים אכתוב פתוח, כאן באתר פחות מתאים...
השאלה אם חולצות הנקה עובר ברשמי
באתר של מאוחדת כתוב כך: אביזרים להיריון ולהנקה: משאבת הנקה, אביזרי הנקה, ח. הנקה, מכשיר טנס, מוניטור עוברי ועוד
השאלה מה זה "ועוד".

קצרה

משתמש מקצוען
ברור שלקופת חולים אכתוב פתוח, כאן באתר פחות מתאים...
השאלה אם חולצות הנקה עובר ברשמי
באתר של מאוחדת כתוב כך: אביזרים להיריון ולהנקה: משאבת הנקה, אביזרי הנקה, ח. הנקה, מכשיר טנס, מוניטור עוברי ועוד
השאלה מה זה "ועוד".

אפשר לשאול אותם ספיציפית.
אם בין כה קנית חולצת הנקה את יכולה לנסות גם בפועל.
למיטב ידיעתי הם לא מכירים בחולצת הנקה - למרות שאני בהחלט לא מבינה את ההבדל בינה לבין שאר מוצרי ההנקה . יכול להיות שבגלל שהיא ענין חרדי לגמרי ...

ביתית

משתמש פעיל
אני שאלתי בלאומית, והדברים הברורים מבחינת מוצרי הנקה ומוצרים לתינוק הם:
2 ח. ה.- עד 800 ש"ח
משקל אלקטרוני לתינוק- עד 350 ש"ח
משאבה חשמלית- עד 1500 ש"ח
משאבה ידנית- עד 300 ש"ח
מוצרי הנקה - עד 1000 ש"ח סה"כ
חוץ מזה יש דולה, בית החלמה וכו' שאת זה פחות בררתי
אפשר להגיש אצלם קבלות עד ה31, אח"כ רוב הדברים מתבטלים
שימו לב!
הסכומים שכתבתי זה ההחזר [75% מהקניה], ולא ההוצאה!
[זה אומר שאני למשל קניתי 2 ח. ב1050 ש"ח, ויצא לי 75%- 787 ש"ח החזר]

רחל ז.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
שופט/ת באתגר דריבל
תודה על התשובה המפורטת
אפשר לקנות גם משאבה חשמלית וגם ידנית?

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אז את עוד יותר מסבירה על מה הבכי..
אם יכלנו לקבל החזר כלשהו, כרגע איבדנו אותו..
ממש לא
אני עושה רק את הביטוח הבסיסי
וכל השאר ביטוח פרטי, לא שווה דרך הקופה

יוגורט

משתמש מקצוען
את זה הם גרמו לעצמם

בפרוספקט של לאומית על הסל לידה היה כתוב שניתן לממש את כל ה8000 בקופה אחת ולעבור ללאומית ולממש שוב בלי תקופת המתנה.

אמנם הם לא חשבו שבמהלך תקופת הריון אחת נשים תעשינה זאת ובוודאי שהם לא חשבו שתעשינה זאת רבות מאוד אבל הם נתנו את האפשרות הזו
מה זה נתנו? הם רדפו אחריהן שתעשינה זאת, חברה שלי שבעלה היה בלאומית, המזכירה \מנהלת שיכנעה אותו שאשתו תעבור ללאומית מייד אחרי הלידה ע"מ שתקבל את ההטבה...

לווים

משתמש מקצוען
אני ממש לא מבינה על מה הבכי
אני ובעלי עשינו חישוב שתוך שנים בודדות את משלמת לקופה את ה8000 שח האלה
אז זה בסך הכל הלוואה בתנאים נוחים שהיתה עד עכשיו,זה לא בחינם!!!

כל אחד יכול לעשות את החישוב הזה...:)

ותמיד זה ככה מה השאלה - רק השאלה כמה שנים משלמים על ה8000 שח ומה אפשר לקבל בתמורה. (לכאלו שיש להן מגן זהב . זה תוספת של 44 שח לחודש- הלווואה של 44 שח לחודש ל8000 שי זו הלוואה בתנאים מאוד נוחים הייתי אומרת- לוקח 15 שנים להחזיר אותה ומה עוד שאפשר גם בין לבין לקבל הטבות כמו: רופא פרטי, דולה , הבראה וכו)

להזכירכם מדובר בעוד דברים חוץ מסל הריון ולידה שהוא באמת היה מאוד שווה.

אבל גם לכאלו שלא עשו קומבינות ולא חשבו לעשות - עדיין היו יתרונות בשנים האחרונות לסל.

אני למשל הצטרפתי לפני שנה + וכבר ניצלתי לרופא פרטי לייעוץ ולרכישת עדשות ב50%.

elibeli

משתמש מקצוען
להזכירכם מדובר בעוד דברים חוץ מסל הריון ולידה שהוא באמת היה מאוד שווה.
אנשים לא תמיד יודעים מה מקבלים בביטוח, וחבל!!
לדוגמא אנחנו עומדים עכשיו לפני ניתוח פרטי לאחד הילדים שעם ביטוח עדיף-השתתפות עצמית עולה באזור ה2000 ש"ח ובביטוח שיא- באזור ה-850 ש"ח.

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
בביטוח פרטי יש החזר על בית החלמה????
הצורך בביטח לא מתחיל ונגמר בהחזר על בית החלמה. ..

תארו לכם אדם שעשה ביטוח לרכב, ותקרת הכיסוי היא לנזקים עד 5,000 ש"ח, אבל מחליפים פנצרים בחינם, ושטיפה לרכב כל חודש.

וסברתו עמו: "אני משלם 15 שנה ביטוח צד ג' 1500 ש"ח לשנה, ומעולם לא קיבלתי מהם כלום, לעומת זאת אני משלם כל חודש כסף על פנצ'ר ועל שטיפה לרכב.

מובחרת

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
האם מישהי יודעת בוודאות, מאיזה שבוע הריון ניתן לקנות במכבי על חשבון סל הלידה?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה