לא יהיה בכלל.תכל'ס, יהיה החסר במאוחדת על משאבות וח.ה. עד הגבלה של 2,000 ש"ח או לא יהיה בכלל?
לפני כשבועיים היה להם באתר דף מידע על השינויים, ושם נכתב שתהיה אפשרות לרכוש משאבה עד 1500 ש"ח בבית מרקחת של הקופה.לא יהיה בכלל.
ל
הדבר היחיד שלא הוגן כאן הוא שמי שהצטרפה ב-5 חודשים האחרונים בשביל ההחזרים האלו והתחילה לשלם, בסוף כשתעבור תקופת ההמתנה היא כבר לא תקבל את מה שהבטיחו.
(מכירה מישהי כזו...)
נכון שבתקנון רשום שיכולים להיות שינויים, אבל זה לא סתם שינוי קטן, זה שונה לגמרי!
נכון שזה משרד הבריאות קובע והקופות עכשיו גם יפסידו, שהרבה מהלקוחות יבטלו את הביטוח המשלים.
כך אמרה לי אתמול נציגה.את בטוחה שבמכבי?
ברור,הסכום פחות או יותר כמו הסכום שקופות החולים נותנות.
למעשה, אשה שקרובה לקו גבול התאריך שממנו אפשר לקבל החזרים, משהי יודעת איך אפשר בכל אופן לקבל החזר?
תודה! אני מירושליםאת יכולה לקנות גם וגם, המון חנויות עושות את זה
(מסכנים, הולכים לאבד חלק נרחב מההכנסות שלהם...)
תרשמי באיזה עיר את ואולי יוכלו יותר לכוון אותך
לא, אבל יש קופות שאפשר גם חשמלית וגם ידניתתודה! אני מירושלים
מה את מתכוונת גם וגם? מה רושמים בקבלות? אפשר מבחינת הקופה לרשום שקניתי 2 משאבות חשמליות?
שוב, זה לא בר השוואה.
ניקית אחת מכאן התפלאה לשמוע שיש החזר על בית החלמה גם בביטוח פרטי, וביקשה קישור לנספח האמבולטורי שבו יש סעיף של החזרי הוצאות על מלונית לאחר לידה.
סופר בייבי ברחוב יצחק שולל בגאולה נותנים קבלות רק שנורא עמוס שם וכדאי לבןא על הבוקרתודה! אני מירושלים
מה את מתכוונת גם וגם? מה רושמים בקבלות? אפשר מבחינת הקופה לרשום שקניתי 2 משאבות חשמליות?
בדיוק כאן בדקתי, ואין מידעאולי אפשר לבדוק פה אחרי הקשת פרטי זיהוי:
https://online.maccabi4u.co.il/dire...litylobby/,DanaInfo=.aoonlrjFtilmlnvG9Pt6S26+
לא בכל הפוליסות.יש, כתבתי על זה בעבר.
זה כלול בנספח אמבולטורי, הסכום פחות או יותר כמו הסכום שקופות החולים נותנות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: