במכבי אפשרי משבוע 36גם במכבי זה כך?
אפשר לקנות עכשיו עגלה (בהריון) ולקבל החזר. או שזה רק אחרי הלידה?
במכבי אפשרי משבוע 36גם במכבי זה כך?
אפשר לקנות עכשיו עגלה (בהריון) ולקבל החזר. או שזה רק אחרי הלידה?
בתכלס...
יש לי סיבה להישאר במכבי שלי?
מה שחשוב לי זה דולה, בית החלמה ואביזרים.
בלי קומבינות, שעליהם כבר ויתרתי מזמן בגלל הבעיה ההלכתית שבדבר.
אם אני עושה חישוב, יכלתי לחסוך כל החודשים את הסכום ששילמתי להם, והייתי מגיעה למוצרים נחמדים ממש
לכאורה כן.אז תכלס, אם אני ארצה גם בית החלמה וגם דולה, יש לי בשבילם ביחד החזר של 2000 שח ללידה?
הקפצה
את זה הם גרמו לעצמםאח"כ עברו לקופה אחרת כדי ליהנות גם מהסל שלה ושם המשיכו לחגוג עם הקניות כנ"ל. נוצר בלגן גדול והפסדים גדולים לקופות עם כל המעברים הללו.
גם בנושא מימוש הסל לצרכים אחרים הם עשו לעצמםאת זה הם גרמו לעצמם
בפרוספקט של לאומית על הסל לידה היה כתוב שניתן לממש את כל ה8000 בקופה אחת ולעבור ללאומית ולממש שוב בלי תקופת המתנה.
אמנם הם לא חשבו שבמהלך תקופת הריון אחת נשים תעשינה זאת ובוודאי שהם לא חשבו שתעשינה זאת רבות מאוד אבל הם נתנו את האפשרות הזו
אם אני לא טועה זה כ-40 ש"ח, הצטרפתי לפני מספר חודשים למכבי שלי (חצי שנה לפני תאריך לידה משוער) כדי לפרגן לעצמי באם וילד חדר פרטי, ועכשיו לא יודעת אם להמשיך, חושבת ש-400 ש"ח ללילה לא מכסה אפילו לילה בחדר זוגיכמה משלמים כל חודש יותר למכבי שלי לעומת מגן זהב?
מי יודעת?
אני יכפיל בשש חודשים ונראה כמה משלמים סה"כ יותר, אם באמת העסק שווה.
אם אני לא טועה זה כ-40 ש"ח, הצטרפתי לפני מספר חודשים למכבי שלי (חצי שנה לפני תאריך לידה משוער) כדי לפרגן לעצמי באם וילד חדר פרטי, ועכשיו לא יודעת אם להמשיך, חושבת ש-400 ש"ח ללילה לא מכסה אפילו לילה בחדר זוגי
אני ממש לא מבינה על מה הבכי
אני ובעלי עשינו חישוב שתוך שנים בודדות את משלמת לקופה את ה8000 שח האלה
אז זה בסך הכל הלוואה בתנאים נוחים שהיתה עד עכשיו,זה לא בחינם!!!
אם אני לא טועה זה כ-40 ש"ח, הצטרפתי לפני מספר חודשים למכבי שלי (חצי שנה לפני תאריך לידה משוער) כדי לפרגן לעצמי באם וילד חדר פרטי, ועכשיו לא יודעת אם להמשיך, חושבת ש-400 ש"ח ללילה לא מכסה אפילו לילה בחדר זוגי
מה מותר לקנות רשמית בלי התחכמויות?
משאבה מותר - והציוד הנלווה אליה גם כן? כלומר: בקבוקים וכו'?
ח. הנקה אפשר - חולצות הנקה אפשר גם?
או רק מה שבדיוק מפורט באתרים של הקופות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: