איך מבררים אם זה סלמונלה?מנסיון אישי שלי של ילד עם וירוס הזוי במשך יותר משבוע, מה שהתברר לאחמ"כ כסלמונלה כנראה זה ממש לא משחק ילדים בטח לא לילדים.....
זה סבל ממש , כאבי בטן איומים!!!
איך מבררים אם זה סלמונלה?מנסיון אישי שלי של ילד עם וירוס הזוי במשך יותר משבוע, מה שהתברר לאחמ"כ כסלמונלה כנראה זה ממש לא משחק ילדים בטח לא לילדים.....
זה סבל ממש , כאבי בטן איומים!!!
נראה לי בדיקת צואה.איך מבררים אם זה סלמונלה?
כי רק לפני שלוש שעות יוניליוור הוסיפה את מגנום וחבריו לרשימת ה"חשד לסלמונלה".למה ממשיכים למכור טילוני מגנום??
לפני שלוש שעות קניתי בסופר ואכלתי...
לגבי בגלידות, מדובר בריקול ליתר ביטחון בלבד,למה ממשיכים למכור טילוני מגנום??
לפני שלוש שעות קניתי בסופר ואכלתי...
טעמן אינו מפעל ייצור.טעמן'
תודה. לפי מכלול יש לה גם חוזים עם מפעלי מזון בישראל. אמנם על השוקולד שבידי רשום שהוא מיובא.טעמן אינו מפעל ייצור.
אלא מותג ייבוא.
בעיה פסיכולוגית ידועה.אסותא אשדוד: 2 ילדים מאושפזים במצב קל עם חשד להידבקות בחיידק הסלמונלה- כתוצאה מאכילת שוקולד. (N12)
היה צפוי...אסותא אשדוד: 2 ילדים מאושפזים במצב קל עם חשד להידבקות בחיידק הסלמונלה- כתוצאה מאכילת שוקולד. (N12)
תפנו לשטראוס לקבל פיצוייש לי בבית כמות גדולה של שוקולדים, להיכן מחזרים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: