מישהו יכול להעלות תמונה של זה?בונבוניירת איחולים - מתאריך 21.02.23 עד לתאריך 9.4.23
יש לי רק את האריזה הפנימית ואני רוצה לדעת אם לזרוק את זה.
מישהו יכול להעלות תמונה של זה?בונבוניירת איחולים - מתאריך 21.02.23 עד לתאריך 9.4.23
לדעתי זה השוקולדים הקטנים שעל כל אחד כתוב ברכה, בהצלחה נחת,מישהו יכול להעלות תמונה של זה?
יש לי רק את האריזה הפנימית ואני רוצה לדעת אם לזרוק את זה.
האמת שאני חסידה מושבעת של שוקולדים25.4.2022 14:25
׳כלכליסט׳ בכותרת ראשית: בשטראוס ידעו על הסלמונלה כבר בחול המועד - אבל לא דיווחו לצרכנים.
זכתוב גם את המספר זה חודש 11האמת שאני חסידה מושבעת של שוקולדים
ומשום מה (לא ברור לי עד השניה איך) כל הפסח לא טעמתי כלל שוקולדים אפילו לא שמרלינגס..
השם שמר עלי
אבל הבוקר הגיע אלי שניים חמודים..
אשמח לשמוע אם זה בסדר (לא יודעת להמיר חודש לועזי למספר
בקיצור, לפח??זכתוב גם את המספר זה חודש 11
ערוץ 12:במפעל שטראוס בנוף הגליל התגלו דגימות עם סלמונלה.
המפעל נסגר עד להודעה חדשה, השיווק נפסק והחברה אוספת את המוצרים מהחנויות.
המוצרים לגביהם קיים חשש לזיהום בסלמונלה הם:
טבלאות שוקולד (פרה, בלונדי, ספלנדיד) עליהן מצוין "עדיף להשתמש עד לתאריך 24.04.23"
חטיפים (פסק זמן, ממולדה, פרה קראנצ'), עד חצות ומיני עדשים, המסומנים "מתאריך 01.12.22 ועד לתאריך 01.04.23"
חטיפים (טעמי, אגוזי, כיף כף), אנרג'י (פריכיות מצופות שוקולד ועם תחתית שוקולד, חטיף דגנים מצופה שוקולד ועם תחתית שוקולד), מתאריך 01.07.22 ועד לתאריך 15.01.23
רבע לשבע מתאריך 1.05.22 ועד לתאריך 15.12.23
עוגת בראוניז פסק זמן ורולדות מתאריך 10.07.22 ועד לתאריך 31.08.2
וופל XL בטעם שוקולד מתאריך 15.11.22 עד לתאריך 01.01.23
בונבוניירות איחולים מתוקים מהתאריכים הבאים בלבד: 21.2.23 ,9.4.23
הוספה מעכשיו: גם מעדן מילקי עדשים נכלל ברשימה.
כן.שוקולד עם עדשים, גם יש בעיה??
מה נכלל בטבלאות שוקולד פרה?
גם עכשיו?הענין שעכשיו השירות לקוחות לא זמין בכלל
נראה שקרס הקו
לא אל תנתקיגם עכשיו?
אני מחכה על הקו עכשיו
לנתק?
לכאורה כן, אם זה בטווח תאריכים...מישהו יודע האם זה בקטגוריה של החשש?
אני מדברת על כך שמעתה כשהבן שלי ירצה לאכול ממתק מכיל גלוטן, ותמיד היה לי פיצוי בצורה של פסק זמן, וכד' (שבמהלך השנה מכיל גלוטן)
כעת לא יהיה לי מה לתת לו, ומדובר על שנה שלמה!!!
@ברכוןחטיפים (פסק זמן-מלבד כשר לפסח באריזה כתומה, ממולדה, ,פרה, PERFECT BITE קראנצ', מקופלת), עד חצות ומיני עדשים - מתאריך 15.11.22 ועד לתאריך 13.04.23
מקווים שאתם בודקים את הברקודים לפני שזרקתם משהו:אני חושבת שזה לא הוגן השמחה שלך שעת , וההתלהבות שלך כיון שאת המקפיד על חומרה מסוימת והחלטת שבגלל זה לא ניזוקת,
לצורך ההסבר, הבן שלי צליאקי - קנינו כמות אדירה של מוצרים כאלו שרק פעם אחת בשנה מייצרים אותם ללא גלוטן...(וכן להפתעתך הם כשרים לפסח - ורוב המוצרים שם הם כשרים לפסח לאוכלי קיטניות)
אני כבר לא מדברת על ההפסד הכספי הענק שנגרם לנו, וביזבוז המן ערב החג בשיטוט בכל חנויות האזור , ההמתנה בתור וכד,
אני מדברת על כך שמעתה כשהבן שלי ירצה לאכול ממתק מכיל גלוטן, ותמיד היה לי פיצוי בצורה של פסק זמן, וכד' (שבמהלך השנה מכיל גלוטן)
כעת לא יהיה לי מה לתת לו, ומדובר על שנה שלמה!!!
לא חושבת שזה הזמן להתלהב בחומרה מסוימת, קצת רגישות ואהבה לזולת (שהיא לא חומרה!) חשובה יותר......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: