כאבי בטן שילשולים וכד'סליחה על הבורות
זה מסוכן?
באיזה רמה?
למה יכול לגרום?
כאבי בטן שילשולים וכד'סליחה על הבורות
זה מסוכן?
באיזה רמה?
למה יכול לגרום?
לא. זה לא מסוכן לאנשים בריאים.סליחה על הבורות
זה מסוכן?
באיזה רמה?
למה יכול לגרום?
אצל "שטראוס" הכל נפל,נראה שחלק מהאתר שלהם נפל
לא ניסיתי להתקשרוגם האתר והשרות הטלפוני......
גם החלק של ההודעה על הריקול?דווקא אצלי האתר עובד מצוין.
כן.גם החלק של ההודעה על הריקול?
מן הסתם הוכחת הקניה היא כדי להוכיח כמה שילמת עליו. או כדי לא לשם לרוב הצרכנים שלא שומרים חשבונית סופר תמימה.צפה בקובץ המצורף 1107105
אם אני מבין נכון בלי קבלה אי אפשר לקבל החזר.
רק לא ברור מה צריך להוכיח? אתם לא רואים שזה מוצר של עלית? אולי להוכיח שלא גנבתי אותו?
אכן כן.ואני פתאום נזכר, שרק לפני חודשיים חברת שטראוס-עלית יצאו בפרסום בעייתי מאד לדוריטוס...
וכמה רעש עשו בציבור שלנו, ניסו עצומה, ניסו להחרים, ניסו לשכנע את הבדץ להוריד את ההכשר..
מסתבר שאלוקים יודע הכי טוב איך להעניש....
נסטלה זה חברת בת של אסםNESTLA זה גם שטראוס (הגלידות..)?
יש גלידות חלופיות שלא שייכות לחברה הזאת, או ששטראוס שולטת לגמרי על השוק (הבטחתי למישהו נחמד פה- גלידה, ואין לי כח לקפוץ איתו לקצפת.. או שגם הם סגורים כי השוקולד שהם מפזרים שם גם מגיע מ-עלית?!)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: