ואיך יוצרים את השם טוב?שם טובבבבבבבבבב
הכי חשובבבבבבב
תזכרו תמיד
ואיך יוצרים את השם טוב?שם טובבבבבבבבבב
הכי חשובבבבבבב
תזכרו תמיד
צר לי. יח"צ, שיווק, צלצולים, עולים המון המון כסף. אם לא מתכוונים להשקיע, לא בטוח שיש סיכוי. להתקשר לכל הבתים- זה גם מה שהמתחרים עושים....המנהל קמצן בדברים שלא ניראים ל מהותיים.
ליח"צ הוא ישלם, השאלה איזה יח"צ?צר לי. יח"צ, שיווק, צלצולים, עולים המון המון כסף. אם לא מתכוונים להשקיע, לא בטוח שיש סיכוי. להתקשר לכל הבתים- זה גם מה שהמתחרים עושים....
בואו נתקדם הלאה.צר לי. יח"צ, שיווק, צלצולים, עולים המון המון כסף. אם לא מתכוונים להשקיע, לא בטוח שיש סיכוי. להתקשר לכל הבתים- זה גם מה שהמתחרים עושים....
יחצנות זה לא הכל.בסיכום מה שצריך זה יחצנות רצינית,
הבו רעיונות איזו יחצנות לגודמא?
עושות עבודה קשה קשה,יחצנות זה לא הכל.
הורים צריכים לראות את הבת שלהם מחוברת לסמינר בשביל לשלוח את הבת הבאה.
אם את רוצה טיפול עומק - אז לכי על להחדיר פטריוטיות בבנות.
איפה המרכזות החברתיות שלכם???
לא בטוחה שזה רעיון טוב.חזרתי אחורה בתגובות, וחשבתי על רעיון של מעורבות קהילתית מאד רחבה של בות הסמינר,
באילו תחומים ניתן לשלב בנות סמינר בהתנדבות בעיר ומה יגרום להן לרצות להתנדב?
למה?לא בטוחה שזה רעיון טוב.
בנות בהתנדבות אם אינן מאוד פטריוטיות עושות שם די רע...למה?
לא חשבתי על זה!בנות בהתנדבות אם אינן מאוד פטריוטיות עושות שם די רע...
רמה לא תמיד קשורה.עושות עבודה קשה קשה,
אולי פחות מרעישות, אבל התוכניות הטיולים והמחנות ברמה יותר גבוהה מככלל הסמינרים בעיר.
איך, באמת?לא חשבתי על זה!
אז אני חוזרת לשאלה- איך יוצרים פטריוטיות? אני נואשת!!
תודה לכל העונים והעונות- זו הצלת נפשות ממש!!
וואו!יש שלוש דרכים מפורסמות לשנות דעת קהל: הראשונה והקשה שבהם, לשנות את הסיבות והגורמים לדעת קהל, הקושי הגדול זה ליחצ"ן את השינוי, לתווך אותו לקהל.
הדרך השניה לפנות לקהל יעד שונה, לא מודע [חו"ל, מעיר אחרת, ליצור תמריצים לבנות איכותיות דווקא מהקהל האחר], ובכך להביא לשינוי מגמה וסטיגמה.
הדרך השלישית, הקלה מכולם!!! להתנתק מכל שאריות המוסד הישן וליצור מקום חדש בשם, בניהול, ובנראות.
אתגר נתת לי!!! מנסה לנתח...איך, באמת?
היתה לך פעם תחושה כזו?
ביחס לסמינר או לכל דבר אחר?
תנסי לנתח, למה?
אני לא מצליחה לשים משהו על הנקודה, אולי זו הייתה המנהלת שהכניסה בנו את התחושה שהסמינר שלנו הכי טוב בעולם?אתגר נתת לי!!! מנסה לנתח...
תסתכלי על ההודעה הזאת אחרי...אתגר נתת לי!!! מנסה לנתח...
נורא תלוי גם לפני כמה שנים למדת בו.אני לא מצליחה לשים משהו על הנקודה, אולי זו הייתה המנהלת שהכניסה בנו את התחושה שהסמינר שלנו הכי טוב בעולם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: