זה רק מראה שאת אמיצה, ומאמינה במקום, אבל בשדה הסימנרים זה כל כך מורכב וקשה, אולי שתי עצות קטנות: היום מקובל להשתייך לסמינר גדול, ו'לאמץ' נשיא גדול ומורה דרך מפורסם (אבל באמת לשמוע בקולו).אני בוחרת בדרך הקשה!
זה רק מראה שאת אמיצה, ומאמינה במקום, אבל בשדה הסימנרים זה כל כך מורכב וקשה, אולי שתי עצות קטנות: היום מקובל להשתייך לסמינר גדול, ו'לאמץ' נשיא גדול ומורה דרך מפורסם (אבל באמת לשמוע בקולו).אני בוחרת בדרך הקשה!
כןועוד נקודה- האם יש מישהו שעושה רישום על גבכם, ולא נעים לאמר, מטה את דעת הקהל לרעתכם?
אנחנו תחת הרב גנץ בכל דבר ועניין!!זה רק מראה שאת אמיצה, ומאמינה במקום, אבל בשדה הסימנרים זה כל כך מורכב וקשה, אולי שתי עצות קטנות: היום מקובל להשתייך לסמינר גדול, ו'לאמץ' נשיא גדול ומורה דרך מפורסם (אבל באמת לשמוע בקולו).
אשלח תגובה באישי.משום מה אני חוששת שאני מבינה לאיזה סמינר הכוונה,
אם אכן כך- תבדקו למה סמינרים שנפתחו אחריכם הצליחו יותר, מה יש שם שאין לכם...
מאד!!האם אתם מכבדים אותם?
ברמה שלא תתואר!!והאם ב א מ ת אכפת לכם מהבנות, או שהן רק חלק מסרט נע?
מה הורים מדברים על התיכון?ברמה שלא תתואר!!
רובם- ממש טוב!מה הורים מדברים על התיכון?
התלמידות אוהבות מאד.אז התלמידות לא אוהבות?
מה רמת הפעילות החברתית שלכם?
בינתיים- נהנות מאד לדעתי!בד"כ השגרירות הכי גדולות הן כיתה א' או ט',
איך להן בתיכון?
סיכום מצוייןןןן@הכלטובה לדעתי נתנו לך הרבה כיוונים טובים.
כמו: להכניס הרבה יח"צ לעיתונים.
להכניס פטריוטיות בבנות.
אבל את צריכה לחשוב איך להוריד אותם לרמת המעשה בצורה שמתאימה לסמינר.
תחשבי על עיתון סמינרי או פעילות חברתית קולנית שתלכד ותאחד את הבנות.
לגבי תרומה לקהילה,
אני חושבת שזה רעיון מעולה, תחשבי אם יש חיבור שאת יכולה לייצר מול ארגון לילדים מיוחדים ו סיוע למבודדי קורונה או משהו בדומה.
זה יכול להיות אקטואלי ומושך כותרות בימים כאלה....
זה נכון.חומר למחשבה!!! לקרוא ולא להאמין שזה הפנים של הציבור שלנו.שולחים ילדים למוסדות והשיקולים הוא - יחסי ציבור ואינטרסים של שם טוב. וכו' בלי להסתכל על התוכן והמהות. כאילו שהילדים הם שק תפו"א .(כותרת - שיווק סמינר). אני יודע שאני גם נמצא בתוך הסירה הזאת. אבל כשרואים את זה מבחוץ . זה מעציב . וחבל שכך.
לא התכוונתי לפגוע באף אחד . פשוט עלה לי בראש
צודקת. ועל אלה אני בוכיה.אבל אפשר גם להסתכל פוזיטיב שהיום נראה לי יש הרבה יותר מודעות לנושא של שליחה למוסדות לא לפי הרושם החיצוני מאשר פעםזה נכון.
אבל תכל'ס גם אתם שולחים ככה.
וכולנו חיים שיוקיות.
מגמת מוזיקהאת רואה שהבידול לא עוזר...
אא"כ מדגישים את היחס אישי וכו...
איזה מגמות יש? גרפיקה? הנהלת חשבונות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: