את בטוחה?כל סמינר עושה בגרות שתיים בשביל תקציבים.
סמינרים כמו הישן החדש הסניף עושות בגרות כלשהי?
משהי יכולה לאמת?
את בטוחה?כל סמינר עושה בגרות שתיים בשביל תקציבים.
בציבור המבורך שלנו הן מיעוט קטן. אפשר "להציל" אותן בצורה פרטנית.יש בנות שזו הצלה בשבילן!
בסמינרים שבנותי למדו בהן ההתנדבות הייתה חובה.התנדבות היא לא חובה!!
כל! הסמינרים גם החסידיים עושים בגרות טכנולוגית. במקצועות העיוניים עושים מבחני חוץ.אולי כאן טמון המוקש שלכם?
בגרות בגדול נאסרה ע"י הרבנים וסמינר שעושה כן מקבל מיד סטיגמה שונה עם סגנון בתים שונה לגמרי
ברור......את בטוחה?
משהי יכולה לאמת?
אנגלית ומתמטיקה, הן לא בגרות, אבל הטכנולוגי, הוא בגרות, עם תעודה טכנולוגית.ברור......
מכירה את המושג של מגמות בתיכון?
בכל מגמה עושים לפחות בגרות אחת, אם לא שתיים או שלוש.
על המושג החדש של סולד מורחב במתמטיקה ואנגלית שיש בישן וכמדומני שגם בחדש שמעת?
אז זה פשוט בגרות של 4 או 5 יחידות.
רק שאף אחד לא באמת קורא להם בשם בגרות. רק מי שקצת יותר בעניינים...
היום גם הרבנים הכי חזקים לא מתנגדים לבגרויות מהזן הספציפי הזה.
למיטב ידיעתי הסולד המורחב הוא בהחלט בגרות.אנגלית ומתמטיקה, הן לא בגרות, אבל הטכנולוגי, הוא בגרות, עם תעודה טכנולוגית.
ואת זה עושים כמעט בכל הסמינרים היום, מבני ברק ועד ירושלים.
אז הם לא היו מספיק טובים.ניסינו, לא מספיק עוזר...
תפילה.אני מורה בסמינר, ששנה אחת קיבלו כמה בנות שגרמו לירידה טוטאלית של הרישום לשנה הבאה וכמו כדור שלג רמת הנרשמות אליו ירדה וירדה. (הבנות המדוברות הוצאו מהסמינר)
אולי יש לכן רעיui איך ניתן לשפר את המצב?
חשוב לי לציין שהצוות מעולה! הבנות בסמינר מקבלות המון מכל הבחינות ממש, מורות בקשר טוב, משקיעות, הטיולים והמחנות ברמת על.
הבו עיצות!!
תודה!
כל התיכונים, גם של "עץ" מגדירים את עצמם כטכנולוגיים כדי לקבל כספים. עושים בגרויות במגמות, בד"כ 9 יחידות.את בטוחה?
משהי יכולה לאמת?
חמש יח"ל זה לא.ברור......
מכירה את המושג של מגמות בתיכון?
בכל מגמה עושים לפחות בגרות אחת, אם לא שתיים או שלוש.
על המושג החדש של סולד מורחב במתמטיקה ואנגלית שיש בישן וכמדומני שגם בחדש שמעת?
אז זה פשוט בגרות של 4 או 5 יחידות.
רק שאף אחד לא באמת קורא להם בשם בגרות. רק מי שקצת יותר בעניינים...
היום גם הרבנים הכי חזקים לא מתנגדים לבגרויות מהזן הספציפי הזה.
ההודעה שלך על הסמינר השני בעיר בלבלה אותי, מתנצלת.את טועה,
אנחנו מציעים סמינר לכל הבנות שצריכות מקום קטן וקצת יותר פתוח אך בלי להתפשר על ערכים, סמינר שהמורות בו הם ברמה גבוהה, ולא סמינר פתוח שגם המורות בו פתוחות וגם הערכים בו פתוחים.
וזה הבדל עצווווםםם מסתם סמינר פתוח!!!
לא קראתי את כל התגובות לעילאני מורה בסמינר, ששנה אחת קיבלו כמה בנות שגרמו לירידה טוטאלית של הרישום לשנה הבאה וכמו כדור שלג רמת הנרשמות אליו ירדה וירדה. (הבנות המדוברות הוצאו מהסמינר)
אולי יש לכן רעיui איך ניתן לשפר את המצב?
חשוב לי לציין שהצוות מעולה! הבנות בסמינר מקבלות המון מכל הבחינות ממש, מורות בקשר טוב, משקיעות, הטיולים והמחנות ברמת על.
הבו עיצות!!
תודה!
לגמרי.לא קראתי את כל התגובות לעיל
אבל אני חושב שהדבר הכי טוב ונכון לעשות זה פשוט ליח"צן את הסמינר מבפנים
הכוונה שהרושם הטוב יתקבל בחוץ מהבנות עצמן - לבוש והתנהגות הולמת מכבדת ומכובדת וכו'
תתגמלו טוב טוב את הבנות שעושות את הרושם הכי טוב זה יתן להם חשק והרבה מוטיבציה וזה ידבר בעד עצמו יותר מכל יח"צנות אחרת גרנדיוזית ככל שתהיה
אני לא בטוחה שכל ההורים מודעים לעובדה שלבת שלהם יש למעשה יחידות בגרות שלא תידרש להשלים במידת הצורך.היום הטכנולוגי נחשב אצל התלמידות וההורים.
חוץ מהתקציב היותר גדול שבית הספר מקבל, ההורים רוצים את הטכנולוגי, שתוך כדי לימודים, כבר פותחים אפשרות של מקצוע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: