גישה למאגרים רפואיים זה המספרים שצירפתי ואין להם הרבה בכללאיך עושים כזה דבר? איך מוצאים מישהו כזה? צריך מישהו שיש לו גישה למאגר של שידוכים מהסוג הזה, לא?
אבל שדכן יכול להביא רעיונות נוספים והצעות שיכולות להתאים לא דווקא עם משהו רפואי מסוים
גישה למאגרים רפואיים זה המספרים שצירפתי ואין להם הרבה בכללאיך עושים כזה דבר? איך מוצאים מישהו כזה? צריך מישהו שיש לו גישה למאגר של שידוכים מהסוג הזה, לא?
גם ילדים להורים גרושים הם לא סוג ב'.בחור/ה שיש להם בעיה רפואית קלה, הם לא סוג ב' צריך לזכור את זה טוב טוב, הם אנשים כמו כולם, ומגיע להם שידוך כמו כולם, לא צריך להתפשר על כלום!
זו ראיה סובייקטיבית מאוד שלא רבים מסכימים איתה.אם מסתכלים על הדבר כבעיה-זו הבעיה, בעיות רפואיות קלות שלא משפיעות על החיים (מחלות נפש) הם לא בעיה חיים איתם בדיוק כמו אדם רגיל, מי שלוקח כדור פעם פעמיים ביום זה כלום.
נכון אסור ליתכחש ןלשקר על עצמינו שהיום בשידוכים זה בדיוק אתו בעיה כמו גרושים אולי קצת יותרגם ילדים להורים גרושים הם לא סוג ב'.
ורבים מהם בעלי כישורים ואישיות מיוחדת במיוחד
ובונים בתים מעולים
זו ראיה סובייקטיבית מאוד שלא רבים מסכימים איתה.
חבל להשלות אנשים.
בעיה רפואית היא נתון חד משמעי
היא לא איזה דמיונות שמישהו המציא.
ורב האנשים לוקחים את זה בחשבון כנתון משמעותי.
מה היה אצלכם אני לא יודעת וגם לא מעניין אותי
אבל ברור שזה לא מלמד על הכלל.
ואני מקווה מאוד שלא החלטתם לא להגיד את הבעיה
ו"החלקתם" אותה בשלב שהוא אל חזור
כי אז אני מעדיפה לא לחשוב מה קרה לצד השני כשנודע להם הדבר...
הי קודם כל המון הצלחה!בתחילת הדרך,
מה אומרים המנוסים כאן, כדאי לפנות רק לשדכנים שמתמחים בנושא, או שכדאי לפנות גם לשדכנים שמתעסקים עם כל הסוגים. אנו לא מעוניינים לחשוף את ילדנו סתם, אלא אם כן זה מצדיק את זה.
ובאותו ענין, יש לכם המלצות לשדכנים בתחום זה?
קל לדברבחור/ה שיש להם בעיה רפואית קלה, הם לא סוג ב' צריך לזכור את זה טוב טוב, הם אנשים כמו כולם, ומגיע להם שידוך כמו כולם, לא צריך להתפשר על כלום!
צריך לקחת כל ענין לגופונכון אסור להתכחש ולשקר על עצמינו שהיום בשידוכים זה בדיוק אתו בעיה כמו גרושים אולי קצת יותר
צפורה דיברתי איתההתוודעתי לשדכנית, אתי קרויזר 050-4176689. היא מתמחה ב"שידוכים מעניינים", דברים פחות קובנציונליים. שווה בדיקה. שיהיה בהצלחה רבה, בקלות ובמהירות!
אני סיפרתי את הבעיה שלי ברוב הפעמים לפני הפגישה הראשונה דרך מכר נאמן/שדכן שהיה נאמן. או בחלק קטן מהמקרים לאחר הפגישה הראשונה, לא נתתי לשידוך להבשיל לפני שידעו בבירור על בעייתי הרפואית.ואני מקווה מאוד שלא החלטתם לא להגיד את הבעיה
אני מדבר מניסיון כואב במיוחד.קל לדבר
את יודעת איזה תחושה נוראית זה לדבר עם שדכנית
ובמקום שהיא תתענין באופי שלך וכו
היא חופרת לך שעה על הבעיה הרפואית שלך?
בהצלחה ענקית, זו דרך לא פשוטה, עברתי גם דרך לא קלה.עצוב לי לומר את זה אבל כבחורה בשידוכים עם בעיה רפואית
אתם נכנסים לעולם מאוד לא פשוט
חושבת ששידוכים זה דבר מאוד מורכב
אבל לצערי לבעלי בעיות רפואיות המורכבות גדולה עוד יותר
חשוב ביותר!אני סיפרתי את הבעיה שלי ברוב הפעמים לפני הפגישה הראשונה דרך מכר נאמן/שדכן שהיה נאמן. או בחלק קטן מהמקרים לאחר הפגישה הראשונה, לא נתתי לשידוך להבשיל לפני שידעו בבירור על בעייתי הרפואית.
נכון מאוד.חשוב ביותר!
שמעתי על כמה מקרים שהסתירו
חלקם השידוך התפרק בצער גדול וכעס ענק (כמובן שהיה מדובר בבעיה לא פשוטה)
וחלקם בלעו את הגלולה בקושי
והתחילו את החיים ברגל שמאל
אפשר להבין מהי בעיה רפואית קלה?קל לדבר
את יודעת איזה תחושה נוראית זה לדבר עם שדכנית
ובמקום שהיא תתענין באופי שלך וכו
היא חופרת לך שעה על הבעיה הרפואית שלך?
הלואי שיבוא יום ואמירה כמו שלך תהיה רלונטית בציבור שלנו
לצערי כיום השוק הוא לא כזה
אני טוענת ששידוכים זה קצת כמו שוק עבדים
בודקים כמה את חזק/חלש שמן/רזה
ובהתאם לזה המחיר=שידוך
שזה דבר שצריך להשתנות ובהקדם!
גם שואלת ...אפשר להבין מהי בעיה רפואית קלה?
שידוכים זה כמו אתרוג בקופסא.גם ילדים להורים גרושים הם לא סוג ב'.
ורבים מהם בעלי כישורים ואישיות מיוחדת במיוחד
ובונים בתים מעולים
זו ראיה סובייקטיבית מאוד שלא רבים מסכימים איתה.
חבל להשלות אנשים.
בעיה רפואית היא נתון חד משמעי
היא לא איזה דמיונות שמישהו המציא.
ורב האנשים לוקחים את זה בחשבון כנתון משמעותי.
מה היה אצלכם אני לא יודעת וגם לא מעניין אותי
אבל ברור שזה לא מלמד על הכלל.
ואני מקווה מאוד שלא החלטתם לא להגיד את הבעיה
בתחילת הדרך,
מה אומרים המנוסים כאן, כדאי לפנות רק לשדכנים שמתמחים בנושא, או שכדאי לפנות גם לשדכנים שמתעסקים עם כל הסוגים. אנו לא מעוניינים לחשוף את ילדנו סתם, אלא אם כן זה מצדיק את זה.
ובאותו ענין, יש לכם המלצות לשדכנים בתחום זה?
נתון חד משמעי, אבל לא הכל דינאמי.. יש מצבים בריאותיים (פיזי!) שעם טיפול נכון הם נתון סטטי.בעיה רפואית היא נתון חד משמעי
ברור שהם אינם סוג ב'בחור/ה שיש להם בעיה רפואית קלה, הם לא סוג ב' צריך לזכור את זה טוב טוב, הם אנשים כמו כולם, ומגיע להם שידוך כמו כולם, לא צריך להתפשר על כלום!
@לונה לאבגוד ממליצה מניסיון את shadchaimbsd1 @ gmail.com?הי קודם כל המון הצלחה!
עצוב לי לומר את זה אבל כבחורה בשידוכים עם בעיה רפואית
אתם נכנסים לעולם מאוד לא פשוט
חושבת ששידוכים זה דבר מאוד מורכב
אבל לצערי לבעלי בעיות רפואיות המורכבות גדולה עוד יותר
מהנסיון שלי עדיף לפנות לשדכנים שמיועדים ספצפית לבעיות רפואיות
ממליצה לך לשלוח מייל לshadchaimbsd1 @ gmail.com
הם יתנו לך רשימה של שדכנים למגזר המבוקש
המון הצלחה!
@saralulu ממליצה מניסיון על ארגון בית לשמי?בית לשמי - ההשתדלות שלך!
אתר בית לשמי - ארגון שידוכים לרווקים/ות מגיל 25, גרושים/ות, אלמנים/ות ובעלי רקע רפואי. בנשיאות הרה''ג ר' יהושע אייכנשטיין שליט''א ובניהול הרבנית ח' פישר.www.bait-lishmi.co.il
כל הארגונים טובים, ואין סיבה לא לפנות אליהם.יש משהו שאתם ממליצים מניסיונכם?
לא חושבת שיש טעם בלשלם דמי רישום...כל הארגונים טובים, ואין סיבה לא לפנות אליהם.
אחר הכל, הם לא דורשים דמי רישום, ורק ישמחו לעזור.
יש ארגונים שכן דורשים דמי רישום, ובמקרים אלה מומלץ לברר קודם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: