תשקיע בהתחלה כסף קטן שאתה יכול לפהסיד וכך תלמד.חשבתי כבר תקופה ארוכה ללמוד את כל סודות שוק ההון זה נראה לי מעניין אפילו שיש סיכונים שמעתי שהמומחים מרוויחים מזה מאוד יפה..
אשמח מכל אחד שמכיר את הנושא מקרוב שייתן קצת אינדיקציה זה נראה לי מאוד מעורפל...
אתה מתכוון 3000$ אצלי זה לא כסף קטן...כסף קטן שאתה יכול לפהסיד וכך תלמד.
הסדר הוא כךחשבתי כבר תקופה ארוכה ללמוד את כל סודות שוק ההון זה נראה לי מעניין אפילו שיש סיכונים שמעתי שהמומחים מרוויחים מזה מאוד יפה..
תן פרטים(ספונסר מומלץ מאד ובדיוק ראיתי שבשבוע הבא מתחילה קבוצה)
תן פרטים
צודק לגמרידעתי האישית שניתוח טכני אינו שווה מאומה!
דעתי האישית שניתוח טכני אינו שווה מאומה!
ניתוח טכני הוא כלי שעובד בהסתברות גבוהה מאד במקביל למצב הפונדמונטלי של המניה והשוקצודק לגמרי
בחודשים האחרונים אם כל הנפילות בבורסות הניתוח טכני לא עבד בכלל
אולי על מחשבים....כסף לא גודל על עצים...
ביו השאר באתי לענות על השורה האחרונה. כרגע אתה כנראה לא מצליח לחשוב על האופציה שתפסיד ובגדול. וממילא החשיבה לא אובייקטיבית.אולי על מחשבים....
תכלס הכל משמים!!
על מי אתם הכי ממליצים שהכי כדאי ללמוד אצלו שוק ההון
והאם אתם ממליצים לי להיכנס לשוק הזה באופן כללי... כי אני מבין שיש אנשים שזה מתאים להם, ויש כאלה שפחות...
כדאי לך להצטרף לקורס שלי.אולי על מחשבים....
תכלס הכל משמים!!
על מי אתם הכי ממליצים שהכי כדאי ללמוד אצלו שוק ההון
והאם אתם ממליצים לי להיכנס לשוק הזה באופן כללי... כי אני מבין שיש אנשים שזה מתאים להם, ויש כאלה שפחות...
חשבתי כבר תקופה ארוכה ללמוד את כל סודות שוק ההון זה נראה לי מעניין אפילו שיש סיכונים שמעתי שהמומחים מרוויחים מזה מאוד יפה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: