יש תשואה.אני רק לא מבין, מדוע להיכנס למערכת המסחר או להתקשר לחדר המסחר מידי חודש זה פשוט,
אין תשואה.ולעדכן את האקסל מידי חודש זה בלתי אפשרי??
יש תשואה.אני רק לא מבין, מדוע להיכנס למערכת המסחר או להתקשר לחדר המסחר מידי חודש זה פשוט,
אין תשואה.ולעדכן את האקסל מידי חודש זה בלתי אפשרי??
והתיק בבלאגן ובסכנת הכחדה.יש תשואה.
ויש סדר בתיק.אין תשואה.
מדוע?והתיק בבלאגן ובסכנת הכחדה.
בגלל מה שהסברתי מקודם.מדוע?
אז תפתח טבלת אקסל בסוף העשור ותצבע את הכסףבגלל מה שהסברתי מקודם.
החשש הוא שאני לא יידע כיצד להתנהל עם התיק.
כשהכסף צבוע, כסף אחר לא יכול להנזק.
בסוף העשור, לא אדע כיצד לצבוע את הכסף.אז תפתח טבלת אקסל בסוף העשור ותצבע את הכסף
מי מונע זאת ממך?
קונים מראש דירה לכל ילדאגב, מי שמשקיע בנדל"ן איך יצבע את הכסף?
הכל שלךכמעט ולא ניתן לחשב אח"כ את חלקו של כל ילד בתיק.
טוב, הקטע מובן.הכל שלך
מה שייך לילדים?
למי שמאוד חשוב לו לצבוע את ההשקעה לכל ילד, יכול לקנות קרן לכל ילד עם הרכב השקעה דומה, אך מחברות שונות (איישרס, אינבסקו, ישראליות וכו', אמנם יהיו מעט שינויים, אבל נראה שיהיה משתלם יותר מקופת גמל).אין אפשרות לחלק את ההשקעה למס' קופות.
הכלי שלי, פשוט יותר, ומדוייק יותר.למי שמאוד חשוב לו לצבוע את ההשקעה לכל ילד, יכול לקנות קרן לכל ילד עם הרכב השקעה דומה, אך מחברות שונות (איישרס, אינבסקו, ישראליות וכו', אמנם יהיו מעט שינויים, אבל נראה שיהיה משתלם יותר מקופת גמל).
ואם לא מסתדר פעם בחודש מבחינת עלות יחידות לקרן, אפשר לרכוש פעם ברבעון או כל חודש עבור ילד אחר ועוד פתרונות דומים.
לא בהכרח, החשש הוא ששוק ההון לא עשה מספיק ואנו לא מודעים לבעיה. ונחשוב שהוא עשה לנו מספיק.אני מנסה להבין איך התוכנית הכלכלית של מושא הדיון מתנהלת באופן כללי.
ההגיון אומר לגבש אסטרטגיית יציאה לקראת חתונת כל ילד אא"כ הסכום מיועד להימשך 4% בשנה.
כאשר מגובשת אסטרטגיית יציאה הנתונים ברורים יותר.
אם אין אסטרטגיה הסיכוי לפגוש בזמן הצורך את השוק בירידות שזה לכאו ' החשש המרכזי בהעדר תכנון נכון
?וכאשר הכסף נמשך לצורך העניין כאשר הילד בן 19 והוא מתחיל שידוכים בגיל 22,
איך בדיוק תחשבו את זה?הבהירות בסכום המשיכה מחושבת באחוזים כמו שהציע @השקעות R הון הסיכון למשיכת כספי הילדים האחרים בטל.
אם אנו לא מודעים לבעיה זו צרה ראשונה.לא בהכרח, החשש הוא ששוק ההון לא עשה מספיק ואנו לא מודעים לבעיה. ונחשוב שהוא עשה לנו מספיק.
אם נהיה מודעים לבעיה, נוכל להשאיר בהשקעה כסף שאמור להשאר שם, בתקווה שההשקעה שתשאר כן תתכנס לממוצע.
איך בדיוק תחשבו את זה?
אם יש לי 8 ילדים בעת שאני מחתן את הבן הראשון, איך אני אדע כמה אחוז ניתן למשוך לבן הבכור?
חשיבה פרקטית אך סוג נייר אחר פירושו הוא חוסר פיזור נכון ביחס לכל ילד או החלטה לא מושכלתמנסה להבין...
אם אני רוצה לשים לכל ילד שנולד מראש 30000 בחשבון מסחר עצמאי אני פשוט יכול לקנות סוגי לכל ילד נייר אחר וממילא לדעת כמה הניב לי עבור כל ילד..
תתקנו אותי אם אני טועה
לא מדויק.הנ"מ היחידה לכל מה שרשום הוא
זה להשקיע יותר כסף מלכתחילה
כדי שיהיה יותר כסף בסוף(אם כי אני מסופק
כמה אנשים יש היום שמסוגלים גם לשלם את המשכנתא גם לגמור את החודש
וגם להשקיע עבור כל הילדים באופן שמחשב גם את המיסוי וגם את האינפלצייה
ובאמת שמים לפי זה ,אלו אמורים להיות סכומים גבוהים ביותר.....)
אבל זה לא משנה את המהות עצמה שההשקעה עצמה היא מבורכת
ועדיף עדיין להשקיע מבלי להיות מודע לאינפלצייה ולמיסוי
מאשר לא להשקיע כלל
במידה ובכל מקרה אני קונה קרן סל אשר מחקה מדד S&P 500 ישנם מלא קרנות אשר הן ממש דומות מבחינת נתונים ואין כל הבדלים משמעותיים ביניהםחשיבה פרקטית אך סוג נייר אחר פירושו הוא חוסר פיזור נכון ביחס לכל ילד או החלטה לא מושכלת
התשובה לשאלה איזה נייר אקנה היא הנייר שישיא לי לפי ההגיון את מירב התשואה.
יש הבדלים אבל לא ניכנס לזה.במידה ובכל מקרה אני קונה קרן סל אשר מחקה מדד S&P 500 ישנם מלא קרנות אשר הן ממש דומות מבחינת נתונים ואין כל הבדלים משמעותיים ביניהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: