אז כמו הרבה כאן, גמני השתכנעתי מהמתכון שהעלתה @רוחי בלבוחי ללאפה, והייתי חייבת לנסות.
נו, מה אוכלים עם לאפה? שווארמה!
חיפשתי ברשת הרבה מתכונים לשווארמה, ובסוף הרכבתי מתכון משל עצמי.
משתפת עם תמונות.
קודם כל, ההמלצה בכל המתכונים היא לשומן כבש, אני לא השגתי בכשרות המתאימה לנו, אז נאלצתי לוותר.
לגבי הבצל המטוגן, התלבטתי אם להוסיף כיוון שבשווארמה אמיתית אין בצל בתוך הבשר אלא כאופציית תוספת בלאפה. בסוף שמתי כי פחדתי שיהיה אנמי.
אז קודם כל, מטגנים פרוסות בצל עד להשחמה-
לאחר מכן, מוסיפים קוביות שווארמה הודו נקבה, אני בקשתי מהקצב לחתוך לי אותם כי זאת חתיכת עבודה, בדיעבד הצטערתי שלא בקשתי לחתוך אותם כרצועות.
מאדים מס' דק' עד להחלפת צבע מוורוד ללבן.
בשלב הזה הבשר יגיר הרבה נוזלים.
כיוון שרציתי להגיע לשווארמה בלאפה ולא לתבשיל שווארמה עם רוטב (שהוא טעים בפני עצמו )
העברתי הכל למסננת, נפטרתי מהנוזלים והחזרתי למחבת.
אפשר בשלב הזה, אם החתיכות גדולות, לחתוך אותם כדי לגלות את החלק הפנימי כמו בשווארמה 'אמיתית'. אצלי היה קשה לחתוך כיון שהיה חתוך דק מלכתחילה.
כעת מוסיפים תבלינים, אני שמתי מלח גס, פלפל שחור ו-¾ כף תבלין שווארמה, כזה-
לאוהבים, אפשר להוסיף כמון.
זהו, מוכן
אני שמתי כמובן בתוך הלאפה הידועה (וואו כמה שהיא טעימה!) עם כל התוספות המתאימות ממש כמו בשווארמיה
בתאבון!
נו, מה אוכלים עם לאפה? שווארמה!
חיפשתי ברשת הרבה מתכונים לשווארמה, ובסוף הרכבתי מתכון משל עצמי.
משתפת עם תמונות.
קודם כל, ההמלצה בכל המתכונים היא לשומן כבש, אני לא השגתי בכשרות המתאימה לנו, אז נאלצתי לוותר.
לגבי הבצל המטוגן, התלבטתי אם להוסיף כיוון שבשווארמה אמיתית אין בצל בתוך הבשר אלא כאופציית תוספת בלאפה. בסוף שמתי כי פחדתי שיהיה אנמי.
אז קודם כל, מטגנים פרוסות בצל עד להשחמה-
לאחר מכן, מוסיפים קוביות שווארמה הודו נקבה, אני בקשתי מהקצב לחתוך לי אותם כי זאת חתיכת עבודה, בדיעבד הצטערתי שלא בקשתי לחתוך אותם כרצועות.
מאדים מס' דק' עד להחלפת צבע מוורוד ללבן.
בשלב הזה הבשר יגיר הרבה נוזלים.
כיוון שרציתי להגיע לשווארמה בלאפה ולא לתבשיל שווארמה עם רוטב (שהוא טעים בפני עצמו )
העברתי הכל למסננת, נפטרתי מהנוזלים והחזרתי למחבת.
אפשר בשלב הזה, אם החתיכות גדולות, לחתוך אותם כדי לגלות את החלק הפנימי כמו בשווארמה 'אמיתית'. אצלי היה קשה לחתוך כיון שהיה חתוך דק מלכתחילה.
כעת מוסיפים תבלינים, אני שמתי מלח גס, פלפל שחור ו-¾ כף תבלין שווארמה, כזה-
לאוהבים, אפשר להוסיף כמון.
זהו, מוכן
אני שמתי כמובן בתוך הלאפה הידועה (וואו כמה שהיא טעימה!) עם כל התוספות המתאימות ממש כמו בשווארמיה
בתאבון!