נכתב ע"י ויזואל;2505727:לדעתי ההתעוררות צריכה לבא מלמטה
אם יתחילו מעכשיו לאסוף חתימות של אלפי ורבבות אנשים שמתחייבים להתאים את העליה שלהם בצורה שלא יהיה חילול שבת
אלו הכתובות הרשמיות, שבהם הם לא טורחים להציץ, כמובן... (חוץ מדב חנין, כן ההוא מרע"ם תע"ל או משהו דומה. האיש הזה ענה לי מאוד יפה ועזר לי בכמה עניינים ביורוקרטיים)נכתב ע"י חפציבה;2504708:מיילים של חברי הכנסת החרדים:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> אזולאי דוד
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> אייכלר ישראל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> אשר יעקב
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> צור בן יואב
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> גואטה יגאל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> גפני משה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> דרעי מכלוף אריה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> וקנין יצחק
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> כהן יצחק
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ליצמן יעקב
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> מוזס אליעזר מנחם
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> מקלב אורי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> מרגי יעקב
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> פרוש מ
נכתב ע"י פנס בערפל;2506084:אלו הכתובות הרשמיות, שבהם הם לא טורחים להציץ, כמובן... (חוץ מדב חנין, כן ההוא מרע"ם תע"ל או משהו דומה. האיש הזה ענה לי מאוד יפה ועזר לי בכמה עניינים ביורוקרטיים)
נכתב ע"י שיילה;2506122:הם מודעים לכך שהחרדים אינם חפצים בחילולי השבת שלהם אם הם בכל זאת יחללו "הלעיטהו לרשע וימות". אם הם יעמדו ויגידו שאם החרדים מגיעים לכותל הם יחללו שבת או שאם החרדים לא עוזבים את הכוללים הם יקיימו ארועי חילול שבת האם אז נפסיק ללכת לכותל או נעזוב את הכוללים? "אין אדם אוסר דבר שאינו שלו"
נכתב ע"י עפר ואפר;2506745:מעל במה זו יש להודות לניק שלוימל'ה B שפעל במרץ רב וסייע מאחורי הקלעים על מנת להעלות את הענין על שולחנם של עיתונאים ואישי ציבור. זכות השבת תעמוד לו
"מפרסמין עושי מצוה"
נכתב ע"י אובמה;2506101:לצערי הרב אני יכול להעיד שאכן זה כך.
אני פניתי לכל חברי הכנסת בכמה עניינים
הרוב לא התייחסו
מי שהתייחסו ועזרו השמאלנים ממרץ, וגם אחמד טיבי.
החרדים ענו לי שזה לא מהדברים שהם עוסקים בהם/מבינים בהם ולכן כדאי לי לפנות למישהו אחר
בצלאל סמוטריץ ענה לי בנוגע לאיזו הצעת חוק מהפכנית חברתית - שעדיף להשאיר את המצב הקיים. למה? כי במה שהצעתי יש כמה נקודות בעייתיות (לא משנה שהמצב הקיים הוא בעייתי פי 1000)
נכתב ע"י מרשי;2506111:מנסיוני, אורי מקלב תמיד מגיב
(לא הוא בעצמו, העוזר שלו)
ואפילו הגיש הצעת חוק בעיקבות פניה שלי
נכתב ע"י פנס בערפל;2506084:אלו הכתובות הרשמיות, שבהם הם לא טורחים להציץ, כמובן... (חוץ מדב חנין, כן ההוא מרע"ם תע"ל או משהו דומה. האיש הזה ענה לי מאוד יפה ועזר לי בכמה עניינים ביורוקרטיים)
נכתב ע"י שלכם;2506789:דווקא לי החכ"ים החרדים ענו
ודוב חנין שפניתי אליו לגבי הוועדה שבראושה הוא עומד [ועדת שמנה לתח"צ] לא הגיב לי עד עצם רגע זה
נכתב ע"י שלכם;2506785:לא רק אורי מקלב
גם ליצמן ואייכלר עונים למיטב ידעתי לכל הפניות
אם כי עדיף לפנות ליצמן לכתובת של משרד הבריאות יובטמן או בבציק [ולא לכתובת הרשמית של הכנסת שוהבאה].
ואייכלר או לכתובת של העוזר או לוועדה לפניות הציבור
לשניהם פניתי והועיל
אייכלר אף קיים דיון בוועדה לפניות הציבור בעקבות מכתב ששלחתי לו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: