שבת נרמסת!!!! רח"ל

מ.א.ק

משתמש מקצוען
אם רוצים באמת שלא יהיה חילול שבת זה רק אם המושב יהיה סגור ולא יהיה אוטבוסים רק מיום א בצהריים מודעות רחוב וקריאות של רבנים לא יעזור הרבה (ר"ל)
לשלוח מיילים לח"כ גם לא עוזרים הרבה....בדר"כ
ואם במציאות זה לא כך לא נראה לי שיש ענין לא לנסוע במוצ"ש הרי לא יהיה פחות חילול שבת בגלל זה
חילול שבת יימנע רק אם זה יתואם מראש

חפציבה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אולי מי שיש לו קשרים, לנסות להוציא קול קורא מרבנים
מכתב שיבהיר שבשנה זו צריך להמנע מנסיעה למירון בגלל חילולי השבת

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
זכות השבת תעמוד לעפר ואפר על זעקתו!

שלחתי מיילים לכמה ח"כים שמצאתי לנכון
וה' ישלח לנו ישועה בקרוב בזכות שמירת שבת

רייזי 36

משתמש מקצוען
לדעתי ההתעוררות צריכה לבא מלמטה
אם יתחילו מעכשיו לאסוף חתימות של אלפי ורבבות אנשים שמתחייבים להתאים את העליה שלהם בצורה שלא יהיה חילול שבת אולי יהיה עם מי לדבר
יכול להיות שמהלך כזה יגרור אחריו גם השתתפות של הקהילות וההדלקות הגדולות ואולי זה יביא שינוי

חפציבה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י ויזואל;2505727:
לדעתי ההתעוררות צריכה לבא מלמטה
אם יתחילו מעכשיו לאסוף חתימות של אלפי ורבבות אנשים שמתחייבים להתאים את העליה שלהם בצורה שלא יהיה חילול שבת

זה לא מספיק שאנשים יתאימו את העליה שלהם, ויבואו בזמן יותר מאוחר
כי בכל מקרה ההתארגנות הרצינית של כוחות הביטחון תצטרך להתחיל משבת
לכן לענ''ד צריך לצמצם כמה שניתן את כמות העולים למירון השנה, שפשוט ימנעו מלעלות!
השבת חשובה יותר, ומותר לעשות מדורות וחלאקה גם בכל מקום אחר...

Pencil

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
למה לא לשאול פשוט את גדולי דורינו שליט"א?

אם רבנים ואדמורי"ם יראו לנכון לצאת בקריאה לא להעלות השנה למירון- לא נראה לי שימשיכו עסקים כרגיל שם 'למעלה'....

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י חפציבה;2504708:
אלו הכתובות הרשמיות, שבהם הם לא טורחים להציץ, כמובן... (חוץ מדב חנין, כן ההוא מרע"ם תע"ל או משהו דומה. האיש הזה ענה לי מאוד יפה ועזר לי בכמה עניינים ביורוקרטיים)

הקיפוד המיקרוביוטי

משתמש מקצוען
D I G I T A L
עימוד ספרים
נכתב ע"י פנס בערפל;2506084:
אלו הכתובות הרשמיות, שבהם הם לא טורחים להציץ, כמובן... (חוץ מדב חנין, כן ההוא מרע"ם תע"ל או משהו דומה. האיש הזה ענה לי מאוד יפה ועזר לי בכמה עניינים ביורוקרטיים)

לצערי הרב אני יכול להעיד שאכן זה כך.
אני פניתי לכל חברי הכנסת בכמה עניינים
הרוב לא התייחסו
מי שהתייחסו ועזרו השמאלנים ממרץ, וגם אחמד טיבי.
החרדים ענו לי שזה לא מהדברים שהם עוסקים בהם/מבינים בהם ולכן כדאי לי לפנות למישהו אחר
בצלאל סמוטריץ ענה לי בנוגע לאיזו הצעת חוק מהפכנית חברתית - שעדיף להשאיר את המצב הקיים. למה? כי במה שהצעתי יש כמה נקודות בעייתיות (לא משנה שהמצב הקיים הוא בעייתי פי 1000)

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
מנסיוני, אורי מקלב תמיד מגיב
(לא הוא בעצמו, העוזר שלו)
ואפילו הגיש הצעת חוק בעיקבות פניה שלי

שיילה

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
הם מודעים לכך שהחרדים אינם חפצים בחילולי השבת שלהם אם הם בכל זאת יחללו "הלעיטהו לרשע וימות". אם הם יעמדו ויגידו שאם החרדים מגיעים לכותל הם יחללו שבת או שאם החרדים לא עוזבים את הכוללים הם יקיימו ארועי חילול שבת האם אז נפסיק ללכת לכותל או נעזוב את הכוללים? "אין אדם אוסר דבר שאינו שלו"

עפר ואפר

משתמש פעיל
נכתב ע"י שיילה;2506122:
הם מודעים לכך שהחרדים אינם חפצים בחילולי השבת שלהם אם הם בכל זאת יחללו "הלעיטהו לרשע וימות". אם הם יעמדו ויגידו שאם החרדים מגיעים לכותל הם יחללו שבת או שאם החרדים לא עוזבים את הכוללים הם יקיימו ארועי חילול שבת האם אז נפסיק ללכת לכותל או נעזוב את הכוללים? "אין אדם אוסר דבר שאינו שלו"

העולים למירון לצערינו מוכרחים לחילול שבת שלהם, כי אם הם לא יחללו, יהיה שם קריסה מוחלטת הן מבחינה טכנית של דרכי הגעה ותחבורה וכד' [ואז יהיה כתבות גדולות ביתד והמודיע על הכשלים וחוסר הארגון של אגד ושל המשטרה...] והן מבחינת שמירה על הבטיחות ומניעת סכנת נפשות.

נ.ב.

א. אין שום קשר לכלל ההלכתי של אין אדם אוסר דבר שאינו שלו, שנאמר לגבי ענינים אחרים לגמרי.
ב. גם הכלל של הליעטהו לרשע לא תקף כאן מחמת שבגללך עושים זאת.
ב. לא תמיד אומרים כלל של הליעטהו, ביחוד לצד שנאמר שיש לחילונים בני זמנינו דין תינוקות שנשבו, ואכמ"ל.

עפר ואפר

משתמש פעיל
מעל במה זו יש להודות לניק שלוימל'ה B שפעל במרץ רב וסייע מאחורי הקלעים על מנת להעלות את הענין על שולחנם של עיתונאים ואישי ציבור. זכות השבת תעמוד לו:)

"מפרסמין עושי מצוה"

!music

משתמש צעיר
נכתב ע"י עפר ואפר;2506745:
מעל במה זו יש להודות לניק שלוימל'ה B שפעל במרץ רב וסייע מאחורי הקלעים על מנת להעלות את הענין על שולחנם של עיתונאים ואישי ציבור. זכות השבת תעמוד לו:)

"מפרסמין עושי מצוה"

כמובן תודה לך על כל העניין הנ''ל
אשריך!

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י אובמה;2506101:
לצערי הרב אני יכול להעיד שאכן זה כך.
אני פניתי לכל חברי הכנסת בכמה עניינים
הרוב לא התייחסו
מי שהתייחסו ועזרו השמאלנים ממרץ, וגם אחמד טיבי.
החרדים ענו לי שזה לא מהדברים שהם עוסקים בהם/מבינים בהם ולכן כדאי לי לפנות למישהו אחר
בצלאל סמוטריץ ענה לי בנוגע לאיזו הצעת חוק מהפכנית חברתית - שעדיף להשאיר את המצב הקיים. למה? כי במה שהצעתי יש כמה נקודות בעייתיות (לא משנה שהמצב הקיים הוא בעייתי פי 1000)

זה נכון.
רמת השירות שהחכי"ם של מרץ יודעים לתת היא מדהימה.
בניכוי העמדות שלהם בנושא דת ומדינה הם מפלגה מעולה. במיוחד אם בודקים את ההיסטוריה שלהם בהצבעות על חוקים חברתיים או על כספי ציבור.

שלכם

משתמש פעיל
נכתב ע"י מרשי;2506111:
מנסיוני, אורי מקלב תמיד מגיב
(לא הוא בעצמו, העוזר שלו)
ואפילו הגיש הצעת חוק בעיקבות פניה שלי

לא רק אורי מקלב
גם ליצמן ואייכלר עונים למיטב ידעתי לכל הפניות
אם כי עדיף לפנות ליצמן לכתובת של משרד הבריאות יובטמן או בבציק [ולא לכתובת הרשמית של הכנסת שוהבאה].
ואייכלר או לכתובת של העוזר או לוועדה לפניות הציבור
לשניהם פניתי והועיל
אייכלר אף קיים דיון בוועדה לפניות הציבור בעקבות מכתב ששלחתי לו.

שלכם

משתמש פעיל
נכתב ע"י פנס בערפל;2506084:

דווקא לי החכ"ים החרדים ענו
ודוב חנין שפניתי אליו לגבי הוועדה שבראושה הוא עומד [ועדת שמנה לתח"צ] לא הגיב לי עד עצם רגע זה

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י שלכם;2506789:
דווקא לי החכ"ים החרדים ענו
ודוב חנין שפניתי אליו לגבי הוועדה שבראושה הוא עומד [ועדת שמנה לתח"צ] לא הגיב לי עד עצם רגע זה

"ראש העיר הנבחר הוא לא ראש העיר שאתה הצבעת עבורו, ושניכם יודעים את זה"
(עיתונאי שנון)

עפר ואפר

משתמש פעיל
נכתב ע"י שלכם;2506785:
לא רק אורי מקלב
גם ליצמן ואייכלר עונים למיטב ידעתי לכל הפניות
אם כי עדיף לפנות ליצמן לכתובת של משרד הבריאות יובטמן או בבציק [ולא לכתובת הרשמית של הכנסת שוהבאה].
ואייכלר או לכתובת של העוזר או לוועדה לפניות הציבור
לשניהם פניתי והועיל
אייכלר אף קיים דיון בוועדה לפניות הציבור בעקבות מכתב ששלחתי לו.

האם ניתן להביא את הכתובות הנ"ל

עפר ואפר

משתמש פעיל
אני מנסה לחפש את "הועדה למען השבת", מישהו יודע איך מוצאים אותם, אולי מישהו ראה אותם במהלך הניקיונות לפסח:)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה