כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

חגים שבועות- מלוחים. כל מה שהוא לא מתוק.

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לא צריכים לאפות אבל חשוב להגיע למרקם של חול רטוב ולא יבש, להדק את הפירורים לתבנית ולהקפיא כ10 דקות לפני המילוי.
 

אריאל87

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
קיש ברוקולי ופטריות, מטורף!
לבצק:
1.5 כוסות קמח
100 גר' חמאה רכה
כפית שטוחה מלח
ביצה אחת
1-2 כפות מי קרח (בד"כ צריך יותר).

200 גר' ברוקולי
חצי סלסלת פטריות חתוכה לחצאים או לרבעים - תלוי בגודל.
בצל סגול חתוך לחצאי טבעות

לרויאל:
מיכל שמנת מתוקה לבישול
3 ביצים
פלפל ומלח
150 גר' גבינה צפתית - לא חובה.

מכינים בצק פריך:
שמים במיקסר קמח וחמאה ומעבדים לבצק פירורי.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד.
משטיחים את הבצק, עוטפים בנילון נצמד ומקררים לחצי שה.
מרדדים על נייר אפיה ומרפדים בבצק תבנית פאי.
מעבירים למקפיא
לירקות:
חולטים את הברוקולי מס' דקות.
מקפיצים את הפטריות ואת הבצל לריכוך חלקי.
מצננים ומפזרים בצורה שווה על הבצק.
מערבבים את חומרי הרויאל לבלילה אחידה.
יוצקים על הירקות.
אופים על 180 עד להזהבה.

* מעולה בהקפאה
* אני אוהבת לאפות מכוסה בנייר אפיה ולהסיר אותו בדקות האחרונות. ככה הירקות שומרים על הצבע.

<ועכשיו שתבאנה לכאן בבקשה כל מי שהבטחתי לה בשבועות האחרונים מתכון לקיש ולא הספקתי לכתוב:p>
הכנתי אותו ונראה מעולה
תודה!
 

ללית

משתמש פעיל
מחפשת מתכון מדויק של סלט חלומי
והאם ניתן לטגן את הגבינה לא סמוך להגשה אלא לחמם על הפלטה?
 

english

משתמש סופר מקצוען
Oreo
40 דקות



קינוח קלאסי עם טוויסט במלית, שהאורחים בשולחן החג תמיד יאהבו!
  • פחזניות

פחזניות
קינוח קלאסי עם טוויסט במלית, שהאורחים בשולחן החג תמיד יאהבו!
חומרים ל-20 פחזניות:
1 כוס מים
200 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
1 כף סוכר
קורט מלח
1 כוס + 1 כף (150 גרם) קמח
4 ביצים

למלית:
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
(2 כפות שומרים בצד עבור הציפוי)
1/2שקית (50 גרם) אבקת סוכר
1/2כוס עוגיות אוראו במילוי טעם וניל
או שוקולד, טחונות לפירורים דקים
1/2כף קליפת תפוז מגוררת

לקישוט:
50 גרם שוקולד “מילקה” חלב
2 כפות שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
טיפ לממהרים:
ניתן לרכוש פחזניות ריקות
ולמלא בקרם.

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
  • מכניסים לסיר את המים, החמאה, הסוכר והמלח ומביאים לרתיחה.
  • מסירים מהלהבה ומוסיפים פנימה את הקמח. מערבבים היטב ומהר בעזרת כף עץ ומקבלים עיסה דביקה, אשר תוך כדי הערבוב המהיר נפרדת מדפנות הסיר ומתקבל כדור בצק. מניחים בצד ומצננים.
  • מוסיפים לסיר את הביצים, אחת אחרי השנייה, תוך כדי ערבוב נמרץ (חשוב להוסיף את הביצים בהדרגה ולא בבת אחת). הבצק מתפורר בהתחלה, אך תוך כדי ערבוב הוא חוזר להתגבש.
  • יוצקים את הבלילה לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים בתבנית עיגולי פחזניות בקוטר 2-3 ס”מ.
  • אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-15 דקות. לאחר מכן מנמיכים ל-150 מעלות וממשיכים לאפות כ-5 דקות נוספות (לא בטורבו). מוציאים, מצננים היטב ופורסים את הפחזנית במרכז.
  • המלית: בקערת מערבל מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את פירורי האוראו וגרידת התפוז בתנועות קיפול עדינות עד לפיזור אחיד.
  • יוצקים את המלית לשק זילוף ומזלפים לכל פחזנית. מניחים מעל את החלק העליון של הפחזנית.
  • לקישוט: ממיסים במיקרוגל את השוקולד ו-2 כפות שמנת ומערבבים היטב עד לקבלת קרם חלק. יוצקים על מחצית הפחזניות קרם שוקולד ועל היתר בוזקים אבקת סוכר.
  • שומרים בקירור עד להגשה.
 

ot!

משתמש מקצוען
לא יודעת אם זה עונה על ההגדרה "לחמניות"
אבל זה האצבעות שנאפות אצלנו הכי הרבה בבית (אחרי עוגת שמרים...)
במקום פיטרוזיליה יבשה אני שמה שמיר יבש.
מוצלח ברמות!!

כמובן מתכון של ניקי...
מישהי יכולה להעתיק בבקשה
מגרה!
 

ot!

משתמש מקצוען
כיסונים במילוי פטריות
טעים במיוחד.
אפשר לגוון למלא גם בדברים אחרים כמו גבינה לבנה עם מעט מלח, גבינה מלוחה. וכד'.
יוצא מושלם!

[/QUOTE
אפשר לצטט את המתכון? חסום לי
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מחפשת מתכון מדויק של סלט חלומי
והאם ניתן לטגן את הגבינה לא סמוך להגשה אלא לחמם על הפלטה?
מתכון מדויק כתבתי כאן
https://www.prog.co.il/threads/גבינת-חלומי.553884/#post-7729555
לגבי שאלתך - חימום חוזר לאחר קירור לא טוב.
יתכן ויהיה מוצלח אם מיד לאחר הטיגון תעבירי לפלטה שתשמור על חום.
לא ניסיתי.
 

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
ברור שהחלפתי :)
גבינה צהובה.
שזה חבל....
כ אין ממש קשר בין הסוגים של הגבינות, ואם כבר משקיעים ומכינים מאפה מיוחד כזה, קצת חבל...
שווה מידי פעם להתאמץ ולקנות את הרכיבים שכתובים במתכון, לא תאמינו, יוצא משהו אחר...
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
שזה חבל....
כ אין ממש קשר בין הסוגים של הגבינות, ואם כבר משקיעים ומכינים מאפה מיוחד כזה, קצת חבל...
שווה מידי פעם להתאמץ ולקנות את הרכיבים שכתובים במתכון, לא תאמינו, יוצא משהו אחר...
ברור.
מכירה את הגבינות.
אבל הן ממש לא נגישות, וכשמכינים את זה לארוחת ערב, זה הכי זמין וקל.
ויצא ממש טעים.
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אפשר לצטט את המתכון? חסום לי
כיסונים ממולאים פטריות ובצל
אני רק רוצה לומר שזה טעים. כיסונים קטנים ממולאים בפטריות ובצל, חמים רכים נחטפים ישר מהתבנית ובאמת שלא הרבה עבודה והתוצאה כיפית וטעימה. מומלץ בחום. זה המולטי כמובן.

13 כיסונים

מרכיבים:
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות קמח)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמרים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים (כוס פחות שליש)
3/4 כף סוכר
כפית מלח
מילוי:
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה קטן
בצל קצוץ
מלח – פלפל






הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, להתפיח כ 30 דקות.

2. לטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף את הפטריות לטגן כשתי דקות להמליח ולפלפל.

3. לרדד את הבצק דק לקרוץ עיגולים לשים מהמילוי במרכז ולסגור, להמתין כ 10 דקות. להבריש ביצה ולפזר שומשום.

4. לאפות ב 180 מעלות כ 15 – 20 דקות או עד שמזהיב.
 

ot!

משתמש מקצוען
מחפשת רעיונות לסלטים מענינים
לא דווקא חלביים
לגוון את הסעודות
בלי עלי חסה כרוב ודומיהם (לא משתמשת)
תודה רבה!
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מחפשת רעיונות לסלטים מענינים
לסעודה חלבית מתאים להכין מטבלים.
ממרח עגבניות מיובשות
טפנד זיתים
פסטו ועוד.

לסלטים רגילים את יכולה לחפש תחת המקדם סלטים.
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מחפשת רעיונות לסלטים מענינים
לא דווקא חלביים
לגוון את הסעודות
בלי עלי חסה כרוב ודומיהם (לא משתמשת)
תודה רבה!
סלט חריף מעניין אותך?
 

מלכי וולף

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
יש לך את זה ברוטב שמנת עגבניות של אסם

ויש את הקלאסי בשמנת פטריות - טעים !!!

באתי להעלות את הרוטב עגבניות של אוסם
אחד הדברים!
תכפילו כמויות של הרוטב לא תתחרטו
מעולה לטבול את החלה
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
השאלה כמה חריף...
תלוי בך..... ובפלפל שנפלת עליו...

4 גמבה חתוכה לקוביות
שמה במחבת טפלון טובה, בלי שמן
נותנת לזה להתאדות עד כדי חריכה, (שיתחילו טיפה לקבל כתמים שחורים)

עכשיו מוסיפה קצת שמן
פלפל חריף אחד או שניים.
חבילה פטריות שמפניון טריות.

נותנת לזה קצת להיטגן.

מוסיפה רוטב צ'ילי (בערך חצי כוס)
וחצי כוס מים.
מרתיחה, נותנת למים קצת להתאדות.
וזהו.

מוכן.
 

א. איזראעל

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
קראתי עד עמוד 4, ככה שאין לי מושג אם העלו את המתכון או לא.
מתכון פשוט ויחסית לא אורך הרבה זמן והתוצאה טעימה במיוחד

מתכון לרביולי בטטה

לבצק:

4 כוסות קמח

2 ביצים

מעט מלח

4\1 כוס שמן

2\1 כוס מים

ללוש היטב ולתת לבצק לנוח לחצי שעה

לרדד לעלה דק

למילוי:

3 בטטה

25 גר' חמאה

מלח ופלפל לפי הטעם

מכניסים את הבטטות למיקרוגל לעשר דקות, מועכים ומוסיפים את החמאה והתיבול.

למלא את הבצק במילוי ולסגור לכיסנים באופן שלא ייפתחו

להרתיח מים. לאחר שהמים רותחים מכניסים את הרביולי ומבשלים, כשהרביולי צף מבשלים חמש דקות נוספות

אם לא מתכוונים להכין את ההקרמה מיד מומלץ להפסיק את הבישול בשלב הציפה, לקרר מיד במים קרים ולהקפיא.

לרוטב:

1 בצל

25 גר' חמאה

שימורי פטריות שפיניון

500 גר' שמנת מתוקה

3 כפות אבקת מרק פטריות

שן שום

כפית קורנפלור או קמח תפו''א

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל בחמאה למשך 10 דקות על אש נמוכה

נוסיף את הפטריות לכמה דקות נוספות להזהבה קלה

נוסיף את אבקת המרק הקורנפלור השום והתיבול ונערבב על אש נמוכה עד להסמכה

נעביר לתבנית מלבנית את הרביולי המבושל, עליו נשפוך את הרוטב, מעל נפזר גבנ''צ מגוררת

נאפה בתנור שחומם על 180 מעלות עד להקרמה.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  25  פעמים

לוח מודעות

למעלה