כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

חגים שבועות- מלוחים. כל מה שהוא לא מתוק.

בלון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים

ממממממ

משתמש מקצוען
אצבעות פילו במלית בטטה וגבינות.
אין. דברים. כאלה.
אחד המתכונים הטובים שהכנתי. איזון טעמים מצוין ומסקרן. ממליצה בחום.
(את הפרמזן ניתן להמיר בגבינת עמק ואת הטימין הטרי בחצי כפית טימין יבש).
אם מחממים על פלטה, יש לחמם בכלי לא מכוסה.
יכולה בבקשה להעתיק את המתכון? חסום לי. נשמע מעולה! ממש תודה.
 

הילה פוטוגרפי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
תביאו עוד מתכונים של סלטים תודה לכל מי שמעלה לפה זה עוזר המון אני ספציפית מחפשת להכין הרבה סלטים חלביים
 

english

משתמש סופר מקצוען
תביאו עוד מתכונים של סלטים תודה לכל מי שמעלה לפה זה עוזר המון אני ספציפית מחפשת להכין הרבה סלטים חלביים
יש כאן בקישור חוברת מתכונים של רחוב האומן
תרשמי ואז תוכלי להוריד את החוברת
יש שם מתכון לסלט לשבועות
 

english

משתמש סופר מקצוען
אצבעות פילו במילוי בטטה וגבינות
מצרכים:
4 בטטות, צלויות בתנור או במיקרו עד ריכוך
2 כפות דבש או מייפל
כפית מלח
2 כפות שמן זית
4 כפות שמנת מתוקה
עלים מ-2 ענפי טימין
1/2 כפית צ'ילס גרוס
כף רוטב צ'ילי
חלמון
1/3 חבילה גבינת חמד מפוררת ביד (או 1/3 כוס גבינה בולגרית או גבינת פטה)
1/3 כוס גבינת פרמזן מגורדת דק
3 כפות קמח
חבילת דפי פילו, מופשרת על פי הוראות היצרן
ספריי שמן

אופן הכנה:
– מחממים תנור ל-180 מעלות.
– טוחנים בבלנדר את הבטטות עם מייפל, מלח, שמן זית ושמנת מתוקה עד שנוצר ממרח חלק. אם אתם מעדיפים את המילוי שלכם פחות חלק אפשר למעוך את הכל עם מזלג או מועך פירה.
– מוסיפים את שאר המצרכים, פרט לעלי הפילו כמובן, ומערבבים היטב.
– פורסים עלה פילו על השיש (בינתיים מכסים את שאר העלים כדי שלא יתייבשו) ומרססים היטב בספריי שמן בכל המקומות. חשוב מאוד שהעלה יהיה משומן אחרת הוא מתייבש. אם אין לכם ספריי שמן אפשר להבריש בשמן זית.
– מניחים מעל העלה עוד עלה נוסף ומשמנים גם אותו.
– חותכים את 2 שכבות הבצק ל-4 מלבנים ומניחים בתחתית כל מלבן פס מהמילוי, משאירים ס"מ ריק בצדדים.
– סוגרים את הצדדים פנימה ומגלגלים את החלק התחתון לצורת אגרול. חוזרים על הפעולה עם שאר עלי הפילו והמילוי.
– מניחים את אצבעות הפילו על תבנית עם נייר אפייה, מרססים היטב בספריי שמן ואופים במשך 20-30 דקות או עד שהאצבעות זהובות.

_MG_1280


הערות חשובות:
– אפשר לפזר מעל אצבעות הפילו, אחרי השימון, שומשום לבן או שחור.
– במקום גבינה אפשר להוסיף לתערובת עמונים קצוצים גס.
טוב בהקפאה??
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
היום ניסיתי את זה

יצא מטורף!!!
כל כך טעים.
השתמשת באמת בגבינות פרמזן ופטה? או שהחלפת במשהו יותר ידידותי לסביבה, כלומר נגיש?
 

avim10

משתמש מקצוען

קבצים מצורפים

  • אצבעות פילו במילוי בטטה וגבינות.pdf
    KB 570.6 · צפיות: 105

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
יש מצב למתכון מוצלח של לחמניות שום?
לא יודעת אם זה עונה על ההגדרה "לחמניות"
אבל זה האצבעות שנאפות אצלנו הכי הרבה בבית (אחרי עוגת שמרים...)
במקום פיטרוזיליה יבשה אני שמה שמיר יבש.
מוצלח ברמות!!

כמובן מתכון של ניקי...
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@הרי זהב אפשר להחליף בגבינה צהובה אבל חשוב מאד שהיא תהיה איכותית כי זה ניכר מאד בטעם.
איכותית=לא סינתטית.
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
מישהי יכולה להעתיק לפה את המתכון? חסום לי. תודה מראש.
אצבעות פילו במילוי בטטה וגבינות
מצרכים:
4 בטטות, צלויות בתנור או במיקרו עד ריכוך
2 כפות דבש או מייפל
כפית מלח
2 כפות שמן זית
4 כפות שמנת מתוקה
עלים מ-2 ענפי טימין
1/2 כפית צ'ילס גרוס
כף רוטב צ'ילי
חלמון
1/3 חבילה גבינת חמד מפוררת ביד (או 1/3 כוס גבינה בולגרית או גבינת פטה)
1/3 כוס גבינת פרמזן מגורדת דק
3 כפות קמח
חבילת דפי פילו, מופשרת על פי הוראות היצרן
ספריי שמן

אופן הכנה:
– מחממים תנור ל-180 מעלות.
– טוחנים בבלנדר את הבטטות עם מייפל, מלח, שמן זית ושמנת מתוקה עד שנוצר ממרח חלק. אם אתם מעדיפים את המילוי שלכם פחות חלק אפשר למעוך את הכל עם מזלג או מועך פירה.
– מוסיפים את שאר המצרכים, פרט לעלי הפילו כמובן, ומערבבים היטב.
– פורסים עלה פילו על השיש (בינתיים מכסים את שאר העלים כדי שלא יתייבשו) ומרססים היטב בספריי שמן בכל המקומות. חשוב מאוד שהעלה יהיה משומן אחרת הוא מתייבש. אם אין לכם ספריי שמן אפשר להבריש בשמן זית.
– מניחים מעל העלה עוד עלה נוסף ומשמנים גם אותו.
– חותכים את 2 שכבות הבצק ל-4 מלבנים ומניחים בתחתית כל מלבן פס מהמילוי, משאירים ס"מ ריק בצדדים.
– סוגרים את הצדדים פנימה ומגלגלים את החלק התחתון לצורת אגרול. חוזרים על הפעולה עם שאר עלי הפילו והמילוי.
– מניחים את אצבעות הפילו על תבנית עם נייר אפייה, מרססים היטב בספריי שמן ואופים במשך 20-30 דקות או עד שהאצבעות זהובות.

הערות חשובות:
– אפשר לפזר מעל אצבעות הפילו, אחרי השימון, שומשום לבן או שחור.
– במקום גבינה אפשר להוסיף לתערובת עמונים קצוצים גס.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
נשמע ונראה מעולה!!
מה הכוונה מי קרח?
מים קרים מאוד.
עדיף כאלו שאת שמה בכוס קוביות קרח וטיפונת מים ומערבבת חזק עד להמסה חלקית.
(כמובן, משתמשת מיד ורק במים)
באופן כללי זה טיפ שמומלץ לכל הבצקים הפריכים.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  25  פעמים

לוח מודעות

למעלה