כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

חגים שבועות- מלוחים. כל מה שהוא לא מתוק.

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יש לי חצי ארגז מציות חשבתי ליצור מהמציות בסיס למשהו חלבי לחג, כמו בעוגות גבינה שמפוררים עם חמאה.
אולי יש רעיון?
תפוררי, תוסיפי שומשום ותבלינים וחמאה והרי לך בסיס לקיש חלבי מלוח :)
 

אילת ח

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
עוד שאלה על הפילו, אני רוצה להכין היום , אני לא אופה מקפיאה ככה? ואופה לפני החג?
הקידוש שלנו בחג בבוקר, מה עושים שנשאר טרי? שמים במקרר? אני רוצה למלא עם גבינות ולא שייך להשאיר מחוץ למקרר
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עוד מתכונים שנכין לשבועות הקרוב בעז"ה (ניסינו בעבר וראינו כי טוב):

פשטידת כרובית חלבית

לזניה בהגשה אישית
שירוש הלזניה האישית מגרה ביותר
אבל אצלנו לא אוהבים תרד..
אפשר להחליף במשהו אחר? אולי בזיליקום ?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לדעתי אפשר אבל חבל.
כמובן שאם משתמשים בבזיליקום משתמשים במשורה (2-3 עלים לכל מנה) ואין צורך לטגן אותו.
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
לדעתי אפשר אבל חבל.
כמובן שאם משתמשים בבזיליקום משתמשים במשורה (2-3 עלים לכל מנה) ואין צורך לטגן אותו.
אין ... אף אחד לא אוהב תרד..
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אין מתכון טוב לסלומון חלבי????
יש לך את זה ברוטב שמנת עגבניות של אסם

ויש את הקלאסי בשמנת פטריות - טעים !!!

 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
200 גר' מציות
100 גר' חמאה מומסת.
כף שומשום
ותבלינים לפי טעמך.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
@java

יהיה מוצלח גם בלי ברוקולי ?
אפשר להחליף בכל ירק שהוא, ובלבד שיהיה שילוב ירקות שהולכים יחד.
אפשר לשים מנגולד, עגבניות שרי, זוקיני, חציל, בטטה, פלפל או כל ירק אחר.
כמובן, להקפיץ כל ירק קודם.
 

ורד בגליל

משתמש מקצוען
אפשר להחליף בכל ירק שהוא, ובלבד שיהיה שילוב ירקות שהולכים יחד.
אפשר לשים מנגולד, עגבניות שרי, זוקיני, חציל, בטטה, פלפל או כל ירק אחר.
כמובן, להקפיץ כל ירק קודם.

איך עם בטטה ? לאפות קודם או לטגן ?
במקום בולגרית אפשרי לשים גבינה צהובה גם ילך ? או פרמז'ן ?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
איך עם בטטה ? לאפות קודם או לטגן ?
עדיף לטגן בחמאה.
עד להזהבה, ומספיק ריכוך חלקי.
במקום בולגרית אפשרי לשים גבינה צהובה גם ילך ? או פרמז'ן ?
גבנ"צ פשוט מידי, ופרמזן מפואר מדי, חבל על זה.
תשמיטי וזהו, כמו שעשיתי אתמול.
תאמיני לי, זה לא חסר:p
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
ואם כבר מדברים על הקיש, הנה התמונה שלו.
1590490576343.jpeg
 

במבה נוגט

משתמש סופר מקצוען
יש למישהי בהשג יד את המתכון המדויק של הפשידה המפורסמת מקוטג', פצפוצי אורז ובצל מטוגן?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
יש למישהי בהשג יד את המתכון המדויק של הפשידה המפורסמת מקוטג', פצפוצי אורז ובצל מטוגן?
2 בצלים קטנים מטוגנים
ביצה
כוס פצפוצי אורז
גביע קוטג
תבלינים: מלח, פלפל, א. מרק פטריות
ניתן להוסיף זיתים/ תירס/ פטריות
ניתן לפזר במהלך האפיה גבנ"צ מגוררת
בגלל שזה מתפרק בחיתוך אני אוהבת להכין את הפשטידה בתבניות אישיות.
 
נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה