תפוררי, תוסיפי שומשום ותבלינים וחמאה והרי לך בסיס לקיש חלבי מלוחיש לי חצי ארגז מציות חשבתי ליצור מהמציות בסיס למשהו חלבי לחג, כמו בעוגות גבינה שמפוררים עם חמאה.
אולי יש רעיון?
תפוררי, תוסיפי שומשום ותבלינים וחמאה והרי לך בסיס לקיש חלבי מלוחיש לי חצי ארגז מציות חשבתי ליצור מהמציות בסיס למשהו חלבי לחג, כמו בעוגות גבינה שמפוררים עם חמאה.
אולי יש רעיון?
העלתי כאן מתכון של קיש סלמון - אני מכינה אותו בתבנית פאייש מתכון טוב עם תבנית פאי?
שירוש הלזניה האישית מגרה ביותרעוד מתכונים שנכין לשבועות הקרוב בעז"ה (ניסינו בעבר וראינו כי טוב):
פשטידת כרובית חלבית
פשטידת כרובית מעלפת - אז מה את עושה כל היום?
אסף עשה לי הפתעה ונסע עם הפיצים לכמה ימים לתל אביב באמצע חופשת פסח דבר כזה מלהיב לא קרה לי מאז 2009 בית לבד לבד ל ב ד אף אחד לא חוזר אחרי הצהריים אף אחד לא חוזר בערב קולות רגליים קטנות טופפות בחדר המדרגות לא שאגות שמחה ודפיקות היסטריות בדלת לא . . קולות המעלית […]www.lichtenstadt.com
לזניה בהגשה אישית
לזניה מגולגלת במילוי בטטה, גבינות ותרד
מיוחדת, מרשימה ובלי הרבה מאמץ - מתכון ללזניה מגולגלת במילוי פירה בטטה, גבינות, תרד ורוטב עגבניות. תתכוננו לקבל הרבה מחמאותwww.krutit.co.il
אין ... אף אחד לא אוהב תרד..לדעתי אפשר אבל חבל.
כמובן שאם משתמשים בבזיליקום משתמשים במשורה (2-3 עלים לכל מנה) ואין צורך לטגן אותו.
יש לך את זה ברוטב שמנת עגבניות של אסםאין מתכון טוב לסלומון חלבי????
כיוון טוב.תפוררי, תוסיפי שומשום ותבלינים וחמאה והרי לך בסיס לקיש חלבי מלוח
אפשר להחליף בכל ירק שהוא, ובלבד שיהיה שילוב ירקות שהולכים יחד.
אפשר להחליף בכל ירק שהוא, ובלבד שיהיה שילוב ירקות שהולכים יחד.
אפשר לשים מנגולד, עגבניות שרי, זוקיני, חציל, בטטה, פלפל או כל ירק אחר.
כמובן, להקפיץ כל ירק קודם.
עדיף לטגן בחמאה.איך עם בטטה ? לאפות קודם או לטגן ?
גבנ"צ פשוט מידי, ופרמזן מפואר מדי, חבל על זה.במקום בולגרית אפשרי לשים גבינה צהובה גם ילך ? או פרמז'ן ?
2 בצלים קטנים מטוגניםיש למישהי בהשג יד את המתכון המדויק של הפשידה המפורסמת מקוטג', פצפוצי אורז ובצל מטוגן?
העלית פה מתכון של זה?ואם כבר מדברים על הקיש, הנה התמונה שלו.
צפה בקובץ המצורף 660103
פה:העלית פה מתכון של זה?
לא מצאתי ומאד רוצה להכין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: