לא על כל המוצרים יש משלוח חינם.ולמה אני לא מצליחה לעשות משלוח חינם, גם אם אני מצרפת 2 זוגות?
גם אתמול הזמנתי 2 זוגות+ כרטיס זיכרון, ועלה לי מחיר משלוח (למרות שהתשלום היה גבוה מאד)
תוודא לפני ההזמנה שמופיע על המוצר משלוח חינם בקניה מעל 49$
לא על כל המוצרים יש משלוח חינם.ולמה אני לא מצליחה לעשות משלוח חינם, גם אם אני מצרפת 2 זוגות?
גם אתמול הזמנתי 2 זוגות+ כרטיס זיכרון, ועלה לי מחיר משלוח (למרות שהתשלום היה גבוה מאד)
תודה. איפה זה רשום (לא מכירה את אמזון. אתמול נכנסתי לראשונהלא על כל המוצרים יש משלוח חינם.
תוודא לפני ההזמנה שמופיע על המוצר משלוח חינם בקניה מעל 49$
רואה רק ב-20% הנחה.
ולמה אני לא מצליחה לעשות משלוח חינם, גם אם אני מצרפת 2 זוגות?
תודה. ראיתי אח"כ ונרשמתיא. נכנסתי לקישור ואכן אני רואה רק 42% הנחה, מסתמא טעיתי בהקלדה של אחוזי ההנחה, מצטער.
ב. הקופון הוא לשימוש חד פעמי, ולא ניתן להשתמש בו פעם נוספת תחת אותו משתמש (מה שאני עושה, יש לי חשבון אמזון נוסף על כתובת מייל שונה, ובמקרה שחשקה נפשי בקופון פעם נוספת אני משתמש בחשבון השני)
ג. תבדקי, רשמתי שרק חלק מהמידות עם משלוח חינם.
ד. בנוסף מתי שנכנסים לקופון, כדאי לשים לב שהוא הופעל, ונרשם סימון הV, ובצילום מסך המצורף רואים איך שהמסך נראה מתי שנכנסים לקופון והוא לא מופעל וכתוב "אתה חייב להרשם לממש את ההטבה" וכדאי להכנס שנית מאוחר יותר.
צפה בקובץ המצורף 1336655
במטריה לא נותן הנחהקופונים
מטריה אוטומטית סגירת פיר פלדה ופנס LED מובנה ב50% הנחה
פעמוני רוח פלמינגו ב60% הנחה
4 נקודות אור עם לוח הטענה סולארי ב50% הנחה - תקף עד 19.3
שק שינה עם שמיכה וכרית לפעוטות ב50% הנחה - תקף עד 23.3
מזגן נייד פועל על USB (אידיאלי לקמפינג בשימוש עם POWER BANK) ב50% הנחה - תקף עד 14.3
נעלי ספורט לנשים במגוון דוגמאות ב52% הנחה (חלק מהמידות עם משלוח חינם) תקף עד 13.3
נעלי ספורט לגברים ב56% הנחה - תקף עד 14.3
מכונית מרוץ RC לילדים ב50% הנחה (הדגם בצבע תכלת עם משלוח חינם) תקף עד 31.3
דגל ברוכים הבאים ב60% הנחה
ידית מנעול במנגנון טביעת אצבע ב50% הנחה
רביעיית קולבים מעץ ב60% הנחה
תיק ב80% הנחה
מכונית שלט לבניה ב56% הנחה
מצלמה דיגיטלית ב40% הנחה (יש קופון עמוד של 10% הנחה)
משטח ציור מגנטי ב60% הנחה
תיק גב למחשב נייד ב45% הנחה
תיק דחיסה ב70% הנחה -
תיק טיטולים ב50% הנחה
סליחה בחשבון אחר זה כן יורדבמטריה לא נותן הנחה
ממליץ בחום על המשחק הזה !
בני בן ה6 בשבוע הראשון שהמשחק הגיע, ביקש ממני לשחק איתו בממוצע 3 פעמים ביום....
מקבלים איתו לוח משחק ו200 קלפים על כל קלף יש ציור, והמשחק צריך להציג מה מופיע בציור, לדוגמא ילד משחק טניס שולחן אז הוא מציג זאת, וצריך לנחש מה מופיע בקלף (או מישהו מתבייש\עושה בועות סבון\דופק מסמר וכו') והראשון שמגיע בלוח לסוף הוא המנצח, וזה משחק מדהים !
(בעיקרון על כל קלף יש ציור וכן עוד 3 אפשרויות כתובות וצריך להטיל קוביה לדעת איזה מהם להציג ואז יש 800 אפשרויות הצגה שונות, אבל למי שלא יודע אנגלית יש סה"כ 200 אפשרויות, וזה גם יפה)
כשעושים חיפוש של נעליים הוא נותן בצד חיפוש לפי מידהיש לך טיפים לומר לי איך אני יכולה לחפש בקלות לפי מידה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: